Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agilecaute baby
uz aj ja mam britax, a som so vsetkym velmi spokojna
ale chcem sa Vas opytat, ci aj Vam sa tak rychlo znicili kolecka? a ak mozete, dajte nejake fotecky s nanoznikom Pinkie, alebo Emitex
dakujeeeem
to zipsy: a jak dlouho už máš britax, že se ti zdají ty kolečky zničené? a z čeho si myslíš, že ty kolečka jsou?
kocik ma 3 mesiace. je to moj 4.kocik, a ziaden nemal take znicene kolieska, ani po dlhsej dobe. Pripominaju mi trosku kolieska Concordu Fusion, tak dufam, ze nebude tak isto hrkotat, jak on po roku ![]()
Tak už máme pinkie také doma
Nánožník a deka…měla jsem strach,že to bude moc růžové a nakonec jsem moooc spokojená ![]()
vypadá to naprosto super
. mám taky holčičku a koupím nejspíš červenou podložku a deku.
také přidávám fotečku s vložkou (aesthetic)sedí perfektně
z jedné strany růžové kytičky a z druhé strany šedý teplý flauš ![]()
objednávala jsem přímo ze stránek aeshetic.cz mám od nich více „výrobků“ a jsem moc skopojena ![]()
krasna je ta ruzova
ja mam takuto podlozku
baby, tiez sa vam sklada ten kocik s fusakom tazsie?
zipsy:ja mam kocarek necele 2 tydny,tak ze ke koleckam se nemuzu vyjadrit.ale myslim,ze tohle je klasicky problem vsech golfek.
zlatko:
,krasavec,tak ses dockala,ta decka tam vypada uzasne.
anina a zipsy:devcata taky parada fakt
![]()
zipsy…Tyhle kolečka nejsou bohužel nafukovací,tak se asi časem trochu ojezdí víc,ale jak píše Irča,je to úděl golfek asi všech…
Irčo,dečka má v horní části taková poutka a ty se uchytávají za boudičku,než jí nacvakneš na kočárek,tak za ty konce.Jinak nánožník fajn,ale teď jsem ho chtěla sundat a jedna ta gumička se vytrhla
Byla u nás zrovna moje mami a vzala si ho domů,že to zkusí přichytit a zašít.
Ty vogo tady dvě hodiny čtu celou vaši diskuzi a ani kvůli tomu nespim
Tenhle Britax už okukuju na netu pěkně dlouho a jsem teď ještě víc nalomená! Mám teda drahý kočár (Teutonii) a vystačila bych s ním v pohodě, ale tak člověk prostě chce nějakou změnu a za nic jiného teď neutrácim, tak snad začnu s Britaxem
Mám osmiměsíční žížalu a to víte že bych jí ráda povozila v takové parádičce, a že bych si ho mohla vytunit jako vy o tom ani nemluvim ![]()
Ty kolečka mi leží v hlavě, ale to je u všech golfek. Tak když by uklidili ten štěrk po zimě, snad by se pak dalo vyjet bez újmy. Pokud byste si daly tu práci a nafotily sem kolečka s poznámkou jak moc jsou použité, nebylo by to od věci.
Říkám si, že golfky jsou lepší pro cestování, v metru atd., ale zase na druhou stranu když malou vezu ve velkém kočáru, připadá mi to bezpečné, že nikde nic neulomim, nevyklopim ji, nezapadnu do díry při nástupu do metra a tak… ale nikdy jsem jiným kočárem nejela, takže vlastně nevim o čem to je ![]()
Tak jako uvozila bych ho to je jasný, ale je mi nějak blbý dávat další tisíce když jsem investovala tolik do toho prvního kočáru ![]()
No jak tohle dopadne ![]()
Ty budes mit i tu decku
No uz se tesim na vase fotecky