Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
irisek337
29.2.12 20:34

Ty budes mit i tu decku :palec: No uz se tesim na vase fotecky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
zipsy
29.2.12 21:09

kolecka

caute baby :) uz aj ja mam britax, a som so vsetkym velmi spokojna :D ale chcem sa Vas opytat, ci aj Vam sa tak rychlo znicili kolecka? a ak mozete, dajte nejake fotecky s nanoznikom Pinkie, alebo Emitex :mavam: dakujeeeem

• Citovat
  • Upravit
17
1.3.12 09:08

to zipsy: a jak dlouho už máš britax, že se ti zdají ty kolečky zničené? a z čeho si myslíš, že ty kolečka jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zipsy
1.3.12 13:42

kocik ma 3 mesiace. je to moj 4.kocik, a ziaden nemal take znicene kolieska, ani po dlhsej dobe. Pripominaju mi trosku kolieska Concordu Fusion, tak dufam, ze nebude tak isto hrkotat, jak on po roku :(

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
2.3.12 11:42

Tak už máme pinkie také doma :mrgreen: :palec: Nánožník a deka…měla jsem strach,že to bude moc růžové a nakonec jsem moooc spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
10
2.3.12 11:59

vypadá to naprosto super :potlesk: . mám taky holčičku a koupím nejspíš červenou podložku a deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.3.12 13:26
:potlesk: :potlesk:

také přidávám fotečku s vložkou (aesthetic)sedí perfektně :lol: z jedné strany růžové kytičky a z druhé strany šedý teplý flauš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
2.3.12 13:40

Ta vypadá také pěkně :potlesk: Kde jste kupovala?

• Citovat
  • Upravit
38
2.3.12 13:54

objednávala jsem přímo ze stránek aeshetic.cz mám od nich více „výrobků“ a jsem moc skopojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
2.3.12 13:58

Už jsem si našla stránky :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
zipsy
2.3.12 14:52

krasna je ta ruzova :potlesk: ja mam takuto podlozku

baby, tiez sa vam sklada ten kocik s fusakom tazsie?

• Citovat
  • Upravit
irisek337
2.3.12 18:20

zipsy:ja mam kocarek necele 2 tydny,tak ze ke koleckam se nemuzu vyjadrit.ale myslim,ze tohle je klasicky problem vsech golfek.
zlatko: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: ,krasavec,tak ses dockala,ta decka tam vypada uzasne.
anina a zipsy:devcata taky parada fakt :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
irisek337
2.3.12 18:21

zlatko:ta decka ma taky gumicky?ze ti tam tak pekne drzi :palec:

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
2.3.12 20:30

zipsy…Tyhle kolečka nejsou bohužel nafukovací,tak se asi časem trochu ojezdí víc,ale jak píše Irča,je to úděl golfek asi všech…

Irčo,dečka má v horní části taková poutka a ty se uchytávají za boudičku,než jí nacvakneš na kočárek,tak za ty konce.Jinak nánožník fajn,ale teď jsem ho chtěla sundat a jedna ta gumička se vytrhla :-( Byla u nás zrovna moje mami a vzala si ho domů,že to zkusí přichytit a zašít.

• Citovat
  • Upravit
2.3.12 23:34

Ty vogo tady dvě hodiny čtu celou vaši diskuzi a ani kvůli tomu nespim 8o Tenhle Britax už okukuju na netu pěkně dlouho a jsem teď ještě víc nalomená! Mám teda drahý kočár (Teutonii) a vystačila bych s ním v pohodě, ale tak člověk prostě chce nějakou změnu a za nic jiného teď neutrácim, tak snad začnu s Britaxem :) Mám osmiměsíční žížalu a to víte že bych jí ráda povozila v takové parádičce, a že bych si ho mohla vytunit jako vy o tom ani nemluvim :lol:

Ty kolečka mi leží v hlavě, ale to je u všech golfek. Tak když by uklidili ten štěrk po zimě, snad by se pak dalo vyjet bez újmy. Pokud byste si daly tu práci a nafotily sem kolečka s poznámkou jak moc jsou použité, nebylo by to od věci.

Říkám si, že golfky jsou lepší pro cestování, v metru atd., ale zase na druhou stranu když malou vezu ve velkém kočáru, připadá mi to bezpečné, že nikde nic neulomim, nevyklopim ji, nezapadnu do díry při nástupu do metra a tak… ale nikdy jsem jiným kočárem nejela, takže vlastně nevim o čem to je :|

Tak jako uvozila bych ho to je jasný, ale je mi nějak blbý dávat další tisíce když jsem investovala tolik do toho prvního kočáru :think:

No jak tohle dopadne :think:

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí