Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
irisek337
4.3.12 20:06

margott:vsechno :mrgreen: ,prihradky,kapsicky a jestli je tam mistecko na cajik a da se davat i neco do te sitky?dekuji :lol:

• Citovat
  • Upravit
irisek337
4.3.12 20:07

a da se dat i pres rameno? ;)

• Citovat
  • Upravit
irisek337
4.3.12 20:07

myslim krizem,pres prsa

• Citovat
  • Upravit
2028
4.3.12 20:21

Jdu si pro ni. :lol:

Takže… když si ji dám křížem přes prsa, mám ji jak „podprsenku“ pod jedno. Takže v době nouze jo, ale jinak asi moc ne. :mrgreen: Popruh měří 39 cm x 3 cm. ;) Uvnitř je jedna velká kapsa + tři malé zevnitř na přední straně (jak je ta síťka). Do síťky se toho vejde spousta. Je stahovací, takže není problém (furt aby z toho člověk tahal papírky, obaly a špinavé ubrousky) :lol: . A i do toho vaku se vejde jak krtkovi do kalhotek. :lol: Čaj jsem dávala zvlášť do „termoobalu“ a nebo pak na stojato do velké kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
4.3.12 20:23

jo a rozměr těch kapsiček: 14×14 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
4.3.12 20:25

Jo a nevýhoda je, že nemá žádnou klopu, takže do něj kdyžtak prší a sněží. Ale u Plika mi to překrývala částečně stříška a nebo jsem přes to dávala něco nepromokavého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irisek337
4.3.12 20:33

jeee jsi zlato,dekuji moc za informace,musim fakt zvazit,nejradeji bych chtela tasku s dlouhym uchem,ach jo :think:

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
4.3.12 20:36

Teda holky,vy tady jedete :mrgreen: My trvalo se prokousat až na konec diskuze :-)

Margott…a jaký máte ten válecí vak? Myslím velikost? Láká mě hodně,no :think: Taky bych pořídila Matýsovi i Elče každému jeden,protože se rvou jako koně už teď :lol:

Irčo…budu držet palečky,aby jste něco pořídili :palec: Já to znám.Jako malá jsem vyrůstala sice v baráčku,ale bydleli jsme ještě s tetou,která bydlela v patře a my v přízemí ve 2+1… :roll: hrůza Teď máme 3+1 a občas nadávám,že by jsme potřebovali 4+1 :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
4.3.12 20:39

Irčo a co nechat ušít u některé té paní na MMB? Přemýšlela jsem také nad tím.Třeba by tam všily i nějaké vnitřní kapsičky nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
irisek337
4.3.12 20:40

zlatko:dekuji,neco se najde,snad uz brzo :)

• Citovat
  • Upravit
1657
4.3.12 20:43

ahojky holky, ja mam tento kocarek v cervene barve uz od zari 2011 a jsem nadmiru spokojena. Bez problemu jsem s nim jezdila celou zimu na snehu a nezklamal :palec: Ja ho mam dovezeny z Anglie,jak se zacal prodavat. Bylo to naslepo,ale zrovna jsem moc potrebovala nejaky takovy a tady se jeste neprodaval a jiny jsem kupovat nechtela a fakt dobra koupe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irisek337
4.3.12 20:46

to rada slysim :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2028

Iris… a co něco takového ? Nebo toto až na tu cenu. Tahle taky vypadá ucházejícně :mrgreen: Ale jinak teda zírám na ty ceny. 8o

Zlatko… máme Fatso XL. A další si nechám ušít mamkou a kuličky koupím na MMB. Vyjde to levněji. Navíc ten Fatso nemá sundávací potah, takže je věčně jak prase. Ale jinak je skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1

Našla jsem nějaké taška,co mám uložené…

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Tady barvičky,co by ladily :-)

• Citovat
  • Upravit
2028
4.3.12 20:47

Sopti… supr. :palec: Taky ráda slyším chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí