Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileMulu Stodůlky - měla jsem Teutonii Cosmo a používala jsem ji cca 1 rok a kousek - moc spokojená jsem se sportovní sedačkou bohužel za ty peníze nebyla
. Teď mám již pár měsíců b - agile (dceři budou za 2 měs. 2 roky) a jsem moc spokojená
- kočárek je opravdu krásně prostorný....., lehký, snadno se skládá, kolečka jsou asi tak stejně jetá jako u Teutonky - také se občas zapíchne kamínek - já to neřeším…
Určitě bych se nebála, že malou někde vyklopíš, či že něco ulomíš
![]()
Mám Mistral S, Cosmo jsem viděla v čekárně u doktorky a Mistral je proti němu tank:) Jako já výslovně nemůžu říct že jsem nespokojená, vše funguje, do auta se nám vejde v pohodě, jezdím i trochu spíš terénem takže slouží nám dobře, ale spíš tak jako pro změnu a prostě se mi B-agile líbí no:) Racionální důvod nevymyslim ať přemýšlim jak chci, je to jen prostě láska ![]()
Zlatko… krásná žůžová. ![]()
I ty ostatní jsou perfektní. Černá má fakt něco do sebe. Může se převlíkat podle nálady. ![]()
Venku to vypadá čím dál jarněji. Mládě vyrostlo ze zimní bundy.
Dneska se jí vyhrnovaly rukávy až hrůza. Tož asi vytáhnem jarní a nafasuje pod ní teplou mikču. Jak to máte vy?
Já právě taky dumám,jak teď Elču vyjarnit.Zda zachovat teplejší oblečko a schovat zimní pytel do skříně nebo slabší vrstvu na sebe a ještě pytel nechat
Ale už je jí asi taky horko…dneska jsme byly na dámské jízdě v krámu a koupila jsem už jarní čepulky a v bazárku jsem ulovila za 75kč krásnou chlupatku
Ale asi už vytáhnu ten žůžovej nánožník a teplou deku ![]()
Až dojde Britax, taky fusak schovám. Teď ale asi zvolím lehčí vrstvu a fusak nechám. Páč už přece nebudu kupovat další zimní bundu.
No uvidíme.
Už se taky porozhlížím po jarních čepičkách, ale jsem zavrtaná v háčkování, tak něco spíchnu. Jen mít tu správnou inspiraci.
Jééé,tak to vám závidím,že umíte háčkovat
Mně se to hrozně líbí a chtěla bych pro malou nějakou bekovku s kšiltíkem
Tak taky sháním,kdo by nám uháčkoval ![]()
Na bekovky zrovna koukám, ale ještě jsem ji nedělala. Tea hrozně prská, když jí do očí svítí sluníčko, tak to asi zkusím a kdyžtak nafasuje nějakou obyč s kšiltem. ![]()
Zlatko:tak jak ses rozhodla s tou taskou?ja porad
,ted jsem videla tvoje fotecky i na fcb na pinkie
Nanoznicek se spravy,to se bohuzel nekdy stane.
Irčo,jsem se musela pochlubit i tam
Já právě také váhám…líbí se mi ta taška přes rameno,ale asi bych radši větší
Líbí se mi ta zadní kapsa u té novější,ale zase ta starší jí má uvnitř,což je také fajn…Ještě mám slevový kupon na stránky lamaze,kde jsou krásné přebalovací tašky J.J.COLE
No,musím to nějak už vyřešit,protože tašku potřebujeme jako sůl.Ještě koukám na Pinkie na ty povalovací polštáře ![]()
no ja taky porad vaham,asi se mi libi vice ta starsi verze,ale zase ji chci nosit pres rameno,vcera jsem byla venku na prochazce bez kocarku a do me kabelky se bohuzel nevleze caj,tak jsem bandasku mela zavesenou v termoobalu na me tasce ![]()
jdu mrknout na ty polstare a na ty tasky o kterych pises.
poslu pinkie nasi fotecku,musim se jim taky pochlubit ![]()
Irčo,mrkni http://www.malvik.cz/…s-taska-Mode tyhle mám na mysli.Já mám 20% slevu,jinak bych do ní nešla,ale četla jsem,že je moc fajn a má právě plno vnějších i vnitřních kapsiček,což by mi vyhovovalo nejvíc
Moc se mi líbí.
Ty válecí sedáky http://www.pinkie.cz/…en-dots.html
ale tady zase váhám,zda by stačila tahle velikost pro malýho a jestli už není na to velkej
Chceme mu pořídit křesílko dětské z Ikei,tak nevím,nevím ![]()
Zlatko… pytel na válení jsme kupovali starší dceři když měla rok a půl. Dneska má tři roky a válí se na něm pořád. Válí se nám na něm i návštěvy. Je chudáček pořád v kurzu. Máme ho v obýváku a vegetí na něm obě děti a ještě se hádají. Asi pořídíme ještě jeden. ![]()
taska je krasna,ale i ta cena ![]()
http://www.baby-centrum.cz/…g-cerna.html?… tuhle ma moje kamaradka,je fajn,hlavne ma sitku na boku na caj,coz je super,moc dobre vime ze ty lahvicky nekdy netesni,jak by mely ![]()
ja nevim,pinkie je hezka,ale jak rikas,chybi ji prihradky,kapsicky…
sedak je krasny,ja bych ho bohuzel nemela kam dat
,zatim trcime ve 2+1,uz par mesicu se pokousime vymenit za vetsi,tak snad se brzy dockame,zitra mam jednu prohlidku.uz bych moc chtela pro kluky pokojicek.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nevite jak vypada tahle?ja uz nechci za to moc utracet,pak se mi to bude valet ve skrini ![]()