Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
3.3.12 09:49

Mulu Stodůlky - měla jsem Teutonii Cosmo a používala jsem ji cca 1 rok a kousek - moc spokojená jsem se sportovní sedačkou bohužel za ty peníze nebyla :zed: . Teď mám již pár měsíců b - agile (dceři budou za 2 měs. 2 roky) a jsem moc spokojená :lol: - kočárek je opravdu krásně prostorný....., lehký, snadno se skládá, kolečka jsou asi tak stejně jetá jako u Teutonky - také se občas zapíchne kamínek - já to neřeším…
Určitě bych se nebála, že malou někde vyklopíš, či že něco ulomíš :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.12 11:11

Mám Mistral S, Cosmo jsem viděla v čekárně u doktorky a Mistral je proti němu tank:) Jako já výslovně nemůžu říct že jsem nespokojená, vše funguje, do auta se nám vejde v pohodě, jezdím i trochu spíš terénem takže slouží nám dobře, ale spíš tak jako pro změnu a prostě se mi B-agile líbí no:) Racionální důvod nevymyslim ať přemýšlim jak chci, je to jen prostě láska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
3.3.12 13:32

Zlatko… krásná žůžová. :)

I ty ostatní jsou perfektní. Černá má fakt něco do sebe. Může se převlíkat podle nálady. :palec:

Venku to vypadá čím dál jarněji. Mládě vyrostlo ze zimní bundy. :roll: Dneska se jí vyhrnovaly rukávy až hrůza. Tož asi vytáhnem jarní a nafasuje pod ní teplou mikču. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
3.3.12 14:19

Já právě taky dumám,jak teď Elču vyjarnit.Zda zachovat teplejší oblečko a schovat zimní pytel do skříně nebo slabší vrstvu na sebe a ještě pytel nechat :think: Ale už je jí asi taky horko…dneska jsme byly na dámské jízdě v krámu a koupila jsem už jarní čepulky a v bazárku jsem ulovila za 75kč krásnou chlupatku :mrgreen: Ale asi už vytáhnu ten žůžovej nánožník a teplou deku :lol:

• Citovat
  • Upravit
2028
3.3.12 14:41

Až dojde Britax, taky fusak schovám. Teď ale asi zvolím lehčí vrstvu a fusak nechám. Páč už přece nebudu kupovat další zimní bundu. :mrgreen: No uvidíme.

Už se taky porozhlížím po jarních čepičkách, ale jsem zavrtaná v háčkování, tak něco spíchnu. Jen mít tu správnou inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
3.3.12 14:44

Jééé,tak to vám závidím,že umíte háčkovat :-) Mně se to hrozně líbí a chtěla bych pro malou nějakou bekovku s kšiltíkem :-) Tak taky sháním,kdo by nám uháčkoval :-)

• Citovat
  • Upravit
2028
3.3.12 17:11

Na bekovky zrovna koukám, ale ještě jsem ji nedělala. Tea hrozně prská, když jí do očí svítí sluníčko, tak to asi zkusím a kdyžtak nafasuje nějakou obyč s kšiltem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irisek337
4.3.12 18:31

Zlatko:tak jak ses rozhodla s tou taskou?ja porad :think: ,ted jsem videla tvoje fotecky i na fcb na pinkie :mrgreen: :potlesk: Nanoznicek se spravy,to se bohuzel nekdy stane.

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
4.3.12 19:04

Irčo,jsem se musela pochlubit i tam :mrgreen: :mrgreen: Já právě také váhám…líbí se mi ta taška přes rameno,ale asi bych radši větší :think: Líbí se mi ta zadní kapsa u té novější,ale zase ta starší jí má uvnitř,což je také fajn…Ještě mám slevový kupon na stránky lamaze,kde jsou krásné přebalovací tašky J.J.COLE :think: :lol: No,musím to nějak už vyřešit,protože tašku potřebujeme jako sůl.Ještě koukám na Pinkie na ty povalovací polštáře ;)

• Citovat
  • Upravit
irisek337
4.3.12 19:20

no ja taky porad vaham,asi se mi libi vice ta starsi verze,ale zase ji chci nosit pres rameno,vcera jsem byla venku na prochazce bez kocarku a do me kabelky se bohuzel nevleze caj,tak jsem bandasku mela zavesenou v termoobalu na me tasce :mrgreen:
jdu mrknout na ty polstare a na ty tasky o kterych pises.
poslu pinkie nasi fotecku,musim se jim taky pochlubit :D

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
4.3.12 19:35

Irčo,mrkni http://www.malvik.cz/…s-taska-Mode tyhle mám na mysli.Já mám 20% slevu,jinak bych do ní nešla,ale četla jsem,že je moc fajn a má právě plno vnějších i vnitřních kapsiček,což by mi vyhovovalo nejvíc :think: Moc se mi líbí.

Ty válecí sedáky http://www.pinkie.cz/…en-dots.html
ale tady zase váhám,zda by stačila tahle velikost pro malýho a jestli už není na to velkej :think: Chceme mu pořídit křesílko dětské z Ikei,tak nevím,nevím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2028
4.3.12 19:43

Zlatko… pytel na válení jsme kupovali starší dceři když měla rok a půl. Dneska má tři roky a válí se na něm pořád. Válí se nám na něm i návštěvy. Je chudáček pořád v kurzu. Máme ho v obýváku a vegetí na něm obě děti a ještě se hádají. Asi pořídíme ještě jeden. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irisek337
4.3.12 19:44

taska je krasna,ale i ta cena :mrgreen:
http://www.baby-centrum.cz/…g-cerna.html?… tuhle ma moje kamaradka,je fajn,hlavne ma sitku na boku na caj,coz je super,moc dobre vime ze ty lahvicky nekdy netesni,jak by mely :,(
ja nevim,pinkie je hezka,ale jak rikas,chybi ji prihradky,kapsicky…
sedak je krasny,ja bych ho bohuzel nemela kam dat :( ,zatim trcime ve 2+1,uz par mesicu se pokousime vymenit za vetsi,tak snad se brzy dockame,zitra mam jednu prohlidku.uz bych moc chtela pro kluky pokojicek.

• Citovat
  • Upravit
irisek337
4.3.12 19:49

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nevite jak vypada tahle?ja uz nechci za to moc utracet,pak se mi to bude valet ve skrini :,(

• Citovat
  • Upravit
2028
4.3.12 19:57

Iris… tu druhou mám já. ;) Je supr. Co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí