Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agilemam plastenku univerzalni,na sportovni kocar a golfove hole,origos nemeli a pan co mi volal z obchodu mi doporucil tuhle.Sedi dobre ![]()
muzu Vas poprosit, poradite mi, jestli je to nektera z nich? diky moc
rekla bych,ze je to ta buggy(ty 2 posledni),ale jestli je to ta mensi nebo vetsi vam nereknu ![]()
Já bych asi spíš řekla tu větší,přeci jen úplný prcek Britax není ![]()
Devcata,ja myslim,ze ty univerzalni plastanky budou sedet temer vsechny,ze to je jednou.
Zlatko,to je dobre,ze ti je trosku lepe
.No o zubech mi ani nemluv,ja si nedavno uzila s osmickou,mrska se rozhodla opet trosku porust,tak me trapila,az se mi kolem ni udelal zanet,nakonec jsem ji byla trhat.Vybrala si tu nejhorsi dobu-tehotenstvi,tak ze jsem si nemohla ani nic vzit
.
Drz se ![]()
Jé,Irčo to je skvělééé
To jsem nikde neviděla…Kdyby jsi zjistila víc,tak dej vědět
Ještě mě tak napadlo,co se zeptat té paní Alexandry,zda to nejde objednat od dodavatele? ![]()
Pinkie nanoznik je super,drzi paradne,jen je skoda ze opicka je jen na boku u madla.
Pultik jsem nenasla ![]()
Irčo,viděla jsi,co přidala paní za super nánožník??? Novinka ![]()
ach ne,ten je skvely ![]()
ten tam jeste vcera nebyl,me se libi ta taska s tou velkou opici.ach jo,ze bych tenhle prodala ![]()
koukam ted na web a je pouze ten zatepleny,coz mi prije zbytecne.tak ze to necham tak jak to je asi. ![]()
Aby nepřišli i s tou lehčí verzí
Já taky chci tu tašku,ale nevím,když je tam vevnitř jen ta jedna kapsička,zda by mi to stačilo.Já mám radši víc úložného prostoru i na drobnosti…