Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileJo,jo to už jsem taky četla,ale spíš jestli ta vnitřní kaspička pobere třeba plenky a ubrousky a pak taky třeba místo na mobil a třeba na lahvičku s pitím a tak…jsem náročná
budeš si jí brát?
Ahoj, holky, já už se v tom nějak ztrácím - máte Britax b agile nebo b mobile? a můžete mi napsat kontakt na tu paní, co píšete, že má kočárky za nejlepší cenu? Moc bych tento kočárek chtěla, ale pořád se nemůžu rozhodnout, který … Každý má něco jiného co se mi líbí …, tak nevím. B-agile má lepší stříšku a myslím, že lepší přístup do košíku a větší kolečka - což se mi zdá lepší - bydlím na vesnici a mám blbou přístupovou cestu - tak aby to kočárek zvládl. Ale ten B-mobile se mi líbí, že má odepínací a pratelný potah. A je to polohování do roviny i na agile i na mobile? Někdo tady psal, že se vytlačí nějak to polstrování nožiček či co?? Nějak to nechápu, ale nemůžu to nikde ani vyzkoušet - jsem ze Zlína a tady se kočárky vůbec nikde neprodávají… tak budu muset objednávat přes net bez zkoušení. Díky za odpověď.
Co vím, mají tu snad všichni B Agile. ![]()
Odkaz je tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
snímatelný potah má, polohování nožiček jen tím vytlačením ![]()
Doma ho zatím nemám, ale chci ten červený, tak musím počkat. Sice by bylo lákavé mít doma černy hned…
jaj, ale fakt chci raději červený.
S nánožníkem mám teda zatím čas. Si počkám, co vykoumáte. ![]()
Tašku na kočár mám vak od Emitexu z minula. Jinak bych do té Pinkie taky šla.
taky myslim,ze vsichni B Agile ![]()
Myslim,ze vetsi polovina z nas koupila kocarek,aniz by ho videla nazivo.Projed si celou diskusi,je tu plno odkazu na fotky,i to polohovani nozicek tam je.mrkni na videa a rozhodnuti je na tobe.nepouzity kocarek muzes do 14 dnu vratit bez udani duvodu,pokud nebudes spokojena.odkaz uz ti na pani dala margott.
margott:ja taky tasku mam a porad v top stavu,ale pinkie proste laka,kdyz uz mam ten nanoznik a podlozku na ceste
![]()
zlatko:ja fakt nevim,uz jsem asi rozezrana
,tasku mam a je porad fajn.ale kamaradka si ji bere.
díky za rychlou odpověď - jen ještě jeden dotaz - pokud se dívám na ty obrázky s korbičkou a sedačkou - tak tam pořád zůstává nějaká část plachty ze sporťáku - nebo co to je?? - to už sundat nejde?? Rádi bychom ještě druhé mimi, tak se na to ptám - připadá mi to nějaké divné…
ano to je potah ze sportaku,ten sundat nejde,jako u hodne golfek.
Iris… jo, lákadel tam je až dost.
A podložku berete s bočnicema, nebo bez? Si tak říkám, že s bočnicema by chránila líp vnitřek před prasátkem. ![]()
díky, tak to se mi zase víc líbí ten b-mobile … já si snad budu muset hodit korunou …
Duna…ten b-mobile není odpružený ![]()
Irčo…jakou objednávala tašku? Tu novou? Tak mi pak napiš jaká je ![]()
Margot…tak už jste nakonec kočárek objednali? ![]()
margott: jj s temi bocnicemi,doporucuji ji vice.az mi dorazi nafotim,jak tam sedi ![]()
zlatko:kamaradka bude brat tu novou,kterou muzes nosit i pres rameno,ale je zase o neco mensi nez ta s tou hlavou.a ja porad premyslim ![]()
devcata,resila jste nektera tu sitku v boudicce?me musim rict,ze nevadi.boudicka je velka dost i bez odepinani a v lete to nebude aspon jak ve skleniku.co?
Zlati… jo jo, už máme i zaplaceno. Jen čekací doba je delší. Se tu ukoušu nedočkavostí. ![]()
Iris… kvůli té větrací síťce Britax vyhrál před jiným… mimo jiné, tedy.
Jo a teď mi došlo, že mluvíš o té ve střeše.
Pořád uvažuju. Si říkám, že přes léto supr a když bude pršet, nasadím pláštěnku. No a v mrazech? Tam jsem rozpačitá. U Plika jsem byla za přetahovací stříšku ráda kvůli studenému větru. Zas si říkám, jestli to nepořeším zase pláštěnkou.
Protože když jsem se ptala švadlenek na MMB jak je dělaná ta „příklopka,“ tak všechny píšou, že se to akorát chytá suchým zipem ke konstrukci. Takže pod to stejně bude foukat. Asi. Tož nevím. Leda by se našla nějaká šikovná, co by to udělala na zip. Mě napadá jedině ta maminka, co si to šila sama.
Leč netuším, jestli by byla ochotná to šít i jiným.
díky za info. nánožníky máte vybrány krásné, tak se taky nechám inspirovat, teda pokud to rozseknu - konečně
Mrkni co mi Pinkie odepsalo,ptala jsem se jaky je rozdil mezi tou novinkou a tou starsi taskou:
Pinkie:Starší verze má jen jednu komoru a uvnitř menší kapsu,tato má dvě velké komory a hlavně ten dlouhý popruh,takže tašku velmi dobře využijete ještě i později,až nebudete používat kočárek:)