Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileTo je zatím ještě fusak Elodie Details, nánožník mám Emitex, ale moc se mi na něm nelíbí tvarově. V pondělí nám dorazí doplňky Pinkie. S nánožníkem zatím čekám. Můžu se zeptat…je trochu vyteplený vatelínem, nebo je to jen taková nepropustná plachta? Díky moc ![]()
madinka:krasny fusacek,vypada to velice krasne ![]()
akadie:ja myslim co vim,tak minimalne 4 jsme braly kocar od pani alexandry,eshop ma taky,ale levneji ho dava pak pres mimibazarek.dodavatel je do CR pouze jeden.veskera reklamece jde pak pres obchudek,ve kterem se rozhodnes kocarek zakoupit.Nanoznik Pinkie sedi bajecne ![]()
madinka: nanozniky jsou 2 druhy
http://www.pinkie.cz/…vrstvou.html
http://www.pinkie.cz/…-monkey.html
arkadie…ahojky,paní Alexandra je objedává u dodavatele,takže myslím,že reklamace asi přes ní a ona už vás nasměruje,zda poslat rovnou dodavateli nebo jí.Nánožník z pinkie sedí vcelku dobře,jen spodní část se nedá nikam přichytit ke konstrukci,tak ten se odchlípává
Jinak ale myslím super
Malá si oblíbila tu hlavu opičky,co je na zipu a hraje si s ní.
Madinka…ještě k těm kolečkám jsem zapomněla napsat,že máme úplně ten samý problém.Také tady máme šíleně kamínků a nikdo to tedy ani nezametá
Takže se to do těch koleček boří.
Madinka…já mám ten nánožník nevyteplený,takže je to opravdu jen ta plachta,ale vozím malou ještě v teplé dece,tak je fajn.
Irčo…paráda
když jí vidím,tak je na mě moc hluboká a má širokej popruh koukám…už jsem se rozhodla,jdu objednat tuhle http://www.vperince.cz/?… půjde nám dobře barevně i k nánožníku a podložce
Čekala jsem na tebe,tak děkuji za konečné rozhodnutí ![]()
ta tvoje je smrncovnejsi,ja chtela neco co si vemu jen tak na i prochajdu a bude sportovni a hlavne cerna ![]()
tady u nás to taky zatím nikdo nezametá, chodím pro mladýho do školky ulicí, kde nejsou po stranách chodníky (jen tráva a na ní místy psí hovínka) a je to děs, už jsem ten štěrk dvakrát ručně vyloupávala, ale není to problém jenom tohoto kočárku, máme ještě Lunamix a Brio a u obou se ten štěrk zapíchává. Nánožníky u Britaxe pod konstrukci zaháknout nepůjdou, to je jasný, ale jinak vypadá na vašich fotečkách moc dobře ![]()
irisek337 - právě dnes mi tato taška (lassig) dorazila domů, měla jsem z toho strach, ale taška je suuupppeeerrrr
jsem moc spokojená, děkuji za tip
, taška vydadá dobře (není to takový ten beztvarý vak)perfektně sedí na kočárku a byla jsem s ní i na prochajdě - tašku jsem si hodila křížem a měla jsem volné ruce na lovení a odchytávání prcka
![]()
Pro AninaNaty nebo nekoho, kdo ma zkusenost,
mela bych prosim na Vas prosbicku,
mohla byste mi prosim napsat,
jakou mate barvu kocarku britax b-agile a zda Vam nepousti barvu?
Koupila jsem si britax ten cerveny a poustel cervenou barvu,
musela jsem ho reklamovat,
ale je uzasny a chci ten cerny, ale bojim se, zda necerni?
Na kocarek specham, tak budu rada za brzkou odpoved.
Predem dekuji za odpoved
anitaNaty:jeeee tak to mam radost,ze jsi spokojena.uplne mam z ni stejny pocit.taky jsem ji dnes hned vyuzila na navstevu bez kocarku
a jak rikas,mit volne ruce je hodne uzitecna vec ![]()
tak ze sedi perfektne?uz se tesiiim.
Já jsem si koupila kabelku přes rameno před vánocema,protože mám problémy se zády a jinou kabelku už ani nenosím,opravdu je to úleva mít obě ruce volné
Tašku z kočárku jsem nikdy moc nesundavala,tu tam mám připevněnou nastálo,jen když jdeme k dr. nebo na návštěvu a tak.