Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
481
15.3.12 16:18

Zu.Lejda
Všude na fotkách je to i se sedákem,myslím že sporťáček rozložit nejde :-( Mám katalog a tam je to taky tak.
 http://www.britax-roemer.cz/…arky/b-agile

Jinak mě teň napadlo, maminky co máte v tom kočárku podložku pinkie, jde to s tím složit? Nebo se musí podložka oddělat?
Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.3.12 17:13

Jízda s Britaxem

Tak máme za sebou první jízdu s Britaxem, kočárek je opravdu pěkný, elegantní a prostorný, ale jízda mě opravdu „jen malinko zklamala“ (měla jsem už min. 18 kočárků :oops: ), mohu to podle mého docela už „posoudit“…přijde mě, že by mohl jet trochu lehčeji (řádně namazaný kočárek máme) a hlavně při přejezdu prohlubní (odtokových míst na chodníku) mě chybí taková našlapavací část dole u brzdy, nejsem schopná kočárek „nadzvednout“…ale asi je to o zvyku…jinak bouda a ostatní věci na kočárku jsou super. Nerada jej kritizuju, ale je to jen můj názor…a jistě ne všichni budou souhlasit… :) což chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
15.3.12 19:20

Já tam podložku nechávám, akorát vyvlíknu ten spodní popruh co je mezi nožičky, abych se mohla dostat pod podložku a zatáhnout za úchyt na složení.

• Citovat
  • Upravit
481
16.3.12 10:25

a jak jste spokojené se zádovou opěrkou? myslím s tou páskovou brzdičkou :nevim: , nepovoluje to?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
16.3.12 10:42

My jsme byly s kočárem venku jen párkrát, takže zatím nevím…

• Citovat
  • Upravit
481
16.3.12 10:45

Právě mi kamarádka říkala, že to nějak snad povoluje, tak nevím :zed: asi taky záleží na kusu. Malej je teda prťavec, bude mu rok a má 8kg, tak snad mi nepropadne :nevim: :cert: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.12 10:47

Nám to zatím nepovoluje… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
16.3.12 10:52

Tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
16.3.12 11:25

Malé je 11 měsíců a taky má skoro 8 kilo, tak snad to vydrží.

• Citovat
  • Upravit
janys1983
16.3.12 12:27

tak nam dneska dorazila podlozka pinkie,nakonec jsem vybrala s medou,nema to chybu :dance:

• Citovat
  • Upravit
481
16.3.12 12:33
janys1983 píše:
tak nam dneska dorazila podlozka pinkie,nakonec jsem vybrala s medou,nema to chybu :dance:

Vypadá to fakt parádně :palec:
Teď jste mě nahlodala s tím medvědem, opici má každý (teda tu na podložce ;) )
Teď jen aby to trošku ocenily dětičky, že? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janys1983
16.3.12 12:46

prave,ze uz je preopickovano tak nejaka zmena :-) Tomaskovi se meda ocividne libi,smal se na nej,tak to beru jako souhlas :lol:

• Citovat
  • Upravit
481
16.3.12 12:49

Přesně tak :P
Tak to je jasný souhlas :-) ať se Vám dobře jezdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisa.ol
17.3.12 01:24

Ahoj holky, procetla jsem celou diskusi a jsem za ni moc vdecna, jen me utvrdila v tom, ze tento kocar je dost povedeny. Mam jeden dotaz: je potah ze sedaku, popr. z boudicky mozne sundat a vyprat? Predpokladam, ze z boudicky ne, kdyz jste to zkousely jen drhnout a ne prat, ale co ten sedak?
Diky moc!

• Citovat
  • Upravit
481
17.3.12 21:47

Pomóóóc!! Mám velký dilema :zed:
Dnes jsem se byla podívat na agile a měli červený. Byla jsem rozhodnutá pro černý, ale ten červený je prostě hezčí. :D
Takže moje myšlenky jsou - černý - můžu ho doplnit jakoukoliv barvou doplňků -podložkou apod., ale v létě do černé pere sluníčko a nerada bych malýho upekla :cert: červený - příjemnější matroš, ale jakou dám podložku????
A hlavně pro kluka není červená divná???
Musím se rozhodnout co nejdřív a vůbec nevím jak… :nevim: :nevim: :zed: :pocitac:

poraďte ještě nějaké pro a proti :lol:

kdyby byla stříbrná konstrukce u černé bylo by to úžo :-)
a ty kolečka teda, no to snad přežijem :-) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4