Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileZu.Lejda
Všude na fotkách je to i se sedákem,myslím že sporťáček rozložit nejde
Mám katalog a tam je to taky tak.
http://www.britax-roemer.cz/…arky/b-agile
Jinak mě teň napadlo, maminky co máte v tom kočárku podložku pinkie, jde to s tím složit? Nebo se musí podložka oddělat?
Děkuji za odpověď ![]()
Tak máme za sebou první jízdu s Britaxem, kočárek je opravdu pěkný, elegantní a prostorný, ale jízda mě opravdu „jen malinko zklamala“ (měla jsem už min. 18 kočárků
), mohu to podle mého docela už „posoudit“…přijde mě, že by mohl jet trochu lehčeji (řádně namazaný kočárek máme) a hlavně při přejezdu prohlubní (odtokových míst na chodníku) mě chybí taková našlapavací část dole u brzdy, nejsem schopná kočárek „nadzvednout“…ale asi je to o zvyku…jinak bouda a ostatní věci na kočárku jsou super. Nerada jej kritizuju, ale je to jen můj názor…a jistě ne všichni budou souhlasit…
což chápu…
Já tam podložku nechávám, akorát vyvlíknu ten spodní popruh co je mezi nožičky, abych se mohla dostat pod podložku a zatáhnout za úchyt na složení.
a jak jste spokojené se zádovou opěrkou? myslím s tou páskovou brzdičkou
, nepovoluje to?? ![]()
My jsme byly s kočárem venku jen párkrát, takže zatím nevím…
Právě mi kamarádka říkala, že to nějak snad povoluje, tak nevím
asi taky záleží na kusu. Malej je teda prťavec, bude mu rok a má 8kg, tak snad mi nepropadne
![]()
Malé je 11 měsíců a taky má skoro 8 kilo, tak snad to vydrží.
tak nam dneska dorazila podlozka pinkie,nakonec jsem vybrala s medou,nema to chybu ![]()
janys1983 píše:
tak nam dneska dorazila podlozka pinkie,nakonec jsem vybrala s medou,nema to chybu
Vypadá to fakt parádně ![]()
Teď jste mě nahlodala s tím medvědem, opici má každý (teda tu na podložce
)
Teď jen aby to trošku ocenily dětičky, že? ![]()
prave,ze uz je preopickovano tak nejaka zmena
Tomaskovi se meda ocividne libi,smal se na nej,tak to beru jako souhlas ![]()
Ahoj holky, procetla jsem celou diskusi a jsem za ni moc vdecna, jen me utvrdila v tom, ze tento kocar je dost povedeny. Mam jeden dotaz: je potah ze sedaku, popr. z boudicky mozne sundat a vyprat? Predpokladam, ze z boudicky ne, kdyz jste to zkousely jen drhnout a ne prat, ale co ten sedak?
Diky moc!
Pomóóóc!! Mám velký dilema ![]()
Dnes jsem se byla podívat na agile a měli červený. Byla jsem rozhodnutá pro černý, ale ten červený je prostě hezčí. ![]()
Takže moje myšlenky jsou - černý - můžu ho doplnit jakoukoliv barvou doplňků -podložkou apod., ale v létě do černé pere sluníčko a nerada bych malýho upekla
červený - příjemnější matroš, ale jakou dám podložku????
A hlavně pro kluka není červená divná???
Musím se rozhodnout co nejdřív a vůbec nevím jak…
![]()
poraďte ještě nějaké pro a proti ![]()
kdyby byla stříbrná konstrukce u černé bylo by to úžo ![]()
a ty kolečka teda, no to snad přežijem
![]()