Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Pleo já mám od emitexu http://www.kocarky-strakonice.cz/…-aluspacer-i kupovala jsem ji teda za 200,– u nás v obchodě
a pasuje na kočár super, schová i tašku a je tam malé okénko. Origoš pláštěnka by měla být na sucháče a jelikož by to malá furt škubala, tak jsem šla do této. Jinak by mě taky zajímalo zda to jde skládat s tou taštičkou na pláštěnku a síťku. Kočár skládám denně, tak by to bylo potřeba..
Tak jsem po delší době zavítala na tuto diskusi a s radostí oznamuji, že s kočárkem jsme stále moc spokojeni (vlastníme ho od ledna), jezdíme hodně i do lesa… - žádná závada se nevyskytla, sníh zvládl také
......
Všem přeji krásné dny
![]()
Ahoj holky, uvažuji o koupi B-Agile v té limitované barvě, ale chtěla jsem Vás poprosit. Mohla by mi některá změřit výšku madla od země? Ono se nedá snížit a zvýšit, tak abych to mohla porovnat s maldem u kočárku, které je polohovatelné (na kloub). Díky moc.
Holky mazaly jste něčím kolečka,když jste měly kočárek nový?
Ano mazala jsem hned při sestavování a používám tuším silikonový olej ve spreji
.....
AninaNaty-díky,jdu na to
Ještě bych potřebovala tip na nějaký nánožník ![]()
AninaNaty píšete že jste spokojeni a chodíte i do lesa. Stále o něm uvažuji, máme kolem domu zatím místo terasy štěrk
, myslíte že by to kočárek ustál. Chci se zbavit už velkého a tento se mi moc líbí. Jak jste to řešili s nánožníkem? Díky za info. ![]()
Terezulla - asi záleží kolik (vrstvu) toho štěrku tam máte - jezdím do zahradnictví, kde to mají hodně (vysokou vrstvu) vysypané štěrkem a kočárek se tam boří - to se docela nadřu než se tam doplazím
. Nánožník jsem neřešila, měla jsem jarní fusak, ale holky tu kupovaly nánožníky Pinkei a universální Emitex a psaly, že sedí..... ![]()
Krásný den
![]()
Holky, prosím, která máte golfky doma, mohla byste mi změřit výšku madla od podlahy? Nejsem až tak vysoká, tak bych chtěla vědět, jestli nebudu mít ruce moc vysoko. Děkuji moc.
já mám kočárek v autě, takže zatím nepoměřím. Mám 164 cm a na kočárku co má polohovatelnou rukojeť jsem to měla níže než je b-agile, ale dá se s tím jezdit taky pohodlně.
Kočárek není odpružený, tak na štěrkové cestě nic moc. V porovnání s Teutonii S3 je horší, ale je to zas dle mě takové lepší golfky. Každý ma něco a každý je do jiného terénu.
Kolečka jsem nemazala, přijde mi to zatím zbytečné.
Jsem zvědavá jak to bud řešit se skládáním až bude pršet a kolečka budozu mokrá - aby se celý kočár v autě neušpinil…
My máme kočárek pár týdnů tak můžu taky napsat nějakou zkušenost
předem bych řekla, že ideální kočárek asi neexistuje ![]()
Já mám 162cm a u druhého kočárku máme madlo trošku víš a myslím, že mi to víc vyhovovalo, ale zvykla jsem si a je to v pohodě, ale spíš bych brala kdyby to madlo bylo jakoby dál, protože občas kopu do tašky a do brzdy.
Skládání v dešti je opravdu velká sranda, takže mám v autě deku kterou musím vložit pod ty kola, protože jinak je to opravdu špinavý.
Kolečka jsem namazala hned asi třetí den, protože jedno začalo nějak drhnout, ale namazali jsme a dobrý.
Včera jsme najeli na hrubší štěrk a to bylo teda podrncáníčko
nafukovací kolečka to nejsou no.
máme jarní fusak od emitexu a ten nejde připevnit k opěradlu, právě díky té síťce na pevno.Ale musím říct, že celkem drží ten fusak sám.
Pláštěnku jsem nemohla sehnat originál, tak jsem koupila za necelý 200 pláštěnku emitex, která má narozdíl od orig.okýnko (bez okýnka pro nás nemyslytelný - řev a řev a řev
) a perfektně sedí, zakryje i tašku nebo polohu v leže. http://www.nejbaby.cz/…tex/d-73336/
Vypadá to že kočárek jen pomlouvám
ale nenene, vše je o zvyku. My jsme spokojeni. Krásně se s ním jezdí, je lehoučký a hlavně krásný. Široká plocha na ležení je super, malej tam není namačkanej a tím se míň potí, bouda se hodně dá dopředu tak brání i sluníčku. Veliká kapsa je taky super. Prostě myslím, že mezi golfkama má pořád navrch
![]()
díky moc za vaši recenzi. Jsem do kočárku úplně zamilovaná, ale vidím že to na ten štěrk nebude.Jezdila bych sice po silnici a trávě, ale z domu a zpět se taky musíme dostat, že jo. Nemáme zatím kolem domu dlažu, tak bude asi ta Zebra sporťák. Nevypadá taky špatně. ![]()
Jen k upevňování fusaku… máme Emitex a tak jsem ho těma gumičkama s „karabinkou“ zacvakávala zespod ke konstrukci kočárku. Drželo to pak perfektně. ![]()
Jezdíme už taky docela dlouho a zatím jedinou nevýhodu vidím v těch kolech. Pořád nechápu, proč nemůžou být z podobného matroše jako např náš Herqules, případně Pliko.
Ale to už bych chtěla moc. Dokonalý není, ale perfektní rozhodně. Neměnila bych.
Ke konci roku budem dokupovat hlubokou korbičku, tak pak hodím i nějaké foto. ![]()