Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
2.6.12 21:51

@ondas SOUHLASÍM ŽE V 11 M JE TO LEPŠÍ TAKY BYCH DŘÍV MALÝMU NEKAZILA ZÁDÍČKA,ALE MÁM VÍCE KÁMOŠEK CO MAJÍ V GOLFKÁCH TŘEBAS 4.MĚSÍČNÍ MIMI A TO NEJSOU TAKHLE KVALITNÍ SPÍŽ MAJÍ POLSKÝ ŠUNTY S MĚKÝMI ZÁDY A NEŘEŠÍ TO :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.6.12 21:55

@kanička jo počkej až vyjdeš ven a hlavně na sluníčko (né jakože vybledne,ale je ta černá taková víc rezavá.právě jsem psala,že v obchodě jsem si toho vůbec nevšimla ),takže černá taška k tomu vypadá blbě.
A když máš k tomu černou tašku jako já.tak ten rozdíl je dost velký :(
A já mám ráda jednobarevnost černá k černé,zelená k zelené… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
2.6.12 21:56

@kanička
Ony to neřeší, ale ty to řeš :! Tvoje mimi je tvoje a jednou budeš ráda, žes to řešila, já to vidím pořád, děcko ještě nesedí a už je našprajcovany do sedu a zhroucený na bok, to mi teda přijde blbý :evil: chudáčci já mám i kamošku co se vybodla na polohování hlavičky a ten malej bude jednou nešťastnej jak má šílenou hlavu. Ve třech měsících taky seděl v hlubokým kočárku obloženej polštářema, no horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.6.12 21:56

@dagmarkav VID JÁ MÁM DOMA OPRAVDOVÝHO TUNERA AUT TAK MÁ POCHOPENÍ,ALE KOLEČKA MI ODMÍTNUL NATUNIT NA STŘÍBRNA :P
S TIM PULTÍKEM UVIDÍM NENÍ TAK DRAHÝ KDYŽ TAM BUDE PRCKOVI VADIT DÁM SI HO K SVÉ RUKOJET NEBO HO DÁM Z VENKU MADLA NEBO AŽ BUDE STARŠÍ TAK UŽ TOLIK NEBUDE VYSET NA MADLE TED JE DO NEJ FURT ZAKOUSNUTÝ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.6.12 22:02
@dagmarkav píše:
@kanička
Ony to neřeší, ale ty to řeš :! Tvoje mimi je tvoje a jednou budeš ráda, žes to řešila, já to vidím pořád, děcko ještě nesedí a už je našprajcovany do sedu a zhroucený na bok, to mi teda přijde blbý :evil: chudáčci já mám i kamošku co se vybodla na polohování hlavičky a ten malej bude jednou nešťastnej jak má šílenou hlavu. Ve třech měsících taky seděl v hlubokým kočárku obloženej polštářema, no horor.

No právě spousta maminek neřeší spoustu věcí,ale na tohle já hraju.Měla jsem jako dítě pod hlavou v postýlce péřový polštář a kdybys viděla moje záda. :jazyk:
Né že by to bylo nějak vidět to vůbec jen já o tom vím a to mi vadí.Takže co se týče vození 4m.dětí v golfkám jsem proti.Dokonce bych byla schopná zeřvat kámošku jestli je normální,ale to je vážně můj postoj k této věci.Včetně chodítek a nosiček,,ale to je fakt jedno a asi do jiné diskuse .A na každého uvážení jestli si myslí,že se v takovém kočárku cítí mimi dobře.
Je jiná věc golfky na kterou se dají nacvaknout klasické hluboké pevné korby.Jako proti golfkám jako takovým od narození nic nemám,ale s korbou.A nejezdit denně lesy,pole nejsou k tomu tyto kočárky dělané natož s novorozenci to musí pěkně házet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
2.6.12 22:08

přesně, dřív na to byl prostě jinej pohled, chovali se k miminům moc brzo jako k velkým a proto starší generace kroutí hlavou nad dnešním přístupem k dětem, já to řeším pořád jak s mamkou tak s tchýní, už mi s tím lezou šíleně na nervy. Prostě děcko nesedí tak ho nebudu dávat sedět, nechodí tak ho nebudu tahat za ruce atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.6.12 22:40

@dagmarkav TO JE FAKT DO JINÉ DISKUSE MOHLI BY JSME JÍ ZALOŽIT :) JAKO POSLOUCHAT FURT JEŽÍŠ TEN KLUK NEMÁ ČEPIČKU A NENI MU ZIMA NA RUČIČKY …A NEMĚL BY UŽ CHODIT TO KLUK OD MAŘKY UŽ CHODÍ ..FAKT ŠÍLÍM :cert: :D HOLKY MĚJTE SE JÁ KULI KOČÁRKU MÁM SKORO ROZVOD NETUŠILA JSEM ,ŽE JE TO HORŠÍ NEŽ KUPOVAT AUTO,ALE UŽ TÝDEN JSEM FURT BYLA NA NETU,RECENZE,DISKUSE,YOUTUBE…TŘEBA DO DVOU DO RÁNA JEN ABYCH SI DOBŘE VYBRALA A TYHLE PŘÍSPĚVKY MI FAKT MOC POMOHLI DÍKY A DNES MI SPADL KÁMEN ZE SRDCE,PROTOŽE JSEM S NÍM HNED VYRAZILA DO LESA A JE PROSTĚ UŽASNÝ A JE A JE A JE DO TERÉNU!A VÍM,ŽE JSEM KOUPILA NEJEN VZHLEDOVĚ KRÁSNÝ KOČÁR,ALE I PRAKTICKÝ,KVALITNÍ A PRO PRCKA POHODLNÝ KOČÁR CO NÁS(ZATIM :andel: )NEZRUJNOVAL TUDÍŽ JE TO NEJLEPŠÍ KOČÁREK Z GOLFOVÝCH NA TRHU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.6.12 23:03

TAK TAKHLE HO HNED MALÝ ŠTUDOVAL :lol: JEŠTĚ VLOŽÍM PÁR FOTEK S TIM PULTÍKEM,DEKOU OD PINKIE A TAŠKOU S MÉDOU,S NÁNOŽNÍKEM-FUSAKEM XXL OD EMITEXU ,ALE TO BUDE VŠE TAK AŽ ZA TÝDEN :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.6.12 09:39

@kanička Ta černá vložka s tím bílým medvídkem vypadá ,ale skvěle .
Jo já kočár vybírala už 4měsíce,mně povídej.Manžel se mě pořád ptal,co si tolik dokážeme psát o kočárech.
A já se ho ptám,že se tak můžou bavit donekonečna o 22 chlapech,kteří běhají 90minut dobrovolně z jedné strany na druhou kvůli nesmyslné kulaté věci :lol:
tak atˇon mi nechá moje kočárky :mrgreen:
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.6.12 12:01

@ondas :lol: :lol: :lol: jsi mě pobavila mám doma 3 fotbalisty ale nechodím na fotbal k smrti mě nebaví
jo ten černý méda měl být do autosedačky do kočárku jsem si koupila zelenou podložku s opicí,ale ta opička mi přišla moc kýčovitá,méda je decentní a přesto pozdvihne kočárek i když je černá podložka,zelená je tažka,a bude ten fusak černo zelený jo a taky deka tak to snad stačí
jo prosím tě když má pak prcek děžší nohy a ta vypouklá látka už nebude držet nevíš jestli na to někdo nepsalnákou vychytávku co tam nacpat a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.6.12 13:59

@kanička Jó někdo tu psal něco o vypodložení kartónem zespodu jak je to zvednutý tak do té spodní části bych ho vložila bude to takový tenký pruh.Dole když odepneš ten podnožník tak uvidíš takovej proužek tvrdýho plastu našroubovanej ke konstrukci a dá se za to zasunout něco tenkého třeba ten krtˇon bych si dovedla představit.On tam už v tom je asi i všitý podle hmatu,ale dala bych tam ještě jeden z venku ,aby to bylo pevnější.Nevím jestli jsem to dobře vysvětlila.A jestli i já jsem to pochopila dobře,co tu nějaká mamča psala,ale šla jsem to okouknout a myslím,že teoreticky by to šlo.kartón na zkoušku nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.6.12 14:35

@ondas to je bezva děkuji za radu je to o hodně pevnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.6.12 14:47

@kanička Už jsi to i vyzkoušela?To je teda rychlost. :palec:
Pořád spekuluju nad tou barvou té clony.nevím,co paní napsat jestli ,že chci černou nebo jaká vlastně je ta naše barva kočárku :think:
Bojím se,že když mi ušije černou bude to takový rozdíl jako stou černou taškou a je to dost divný.A jinou barvu do toho zase míchat nechci.No nějak to jdu promyslet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.6.12 14:51

@ondas já taky radši černou neriskuji poslala jsem paní vzkaz zda by šla bílá nebo stříbrná ,ale od pátku mi neodpověděla ani na ten kapsář tak nevim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.6.12 14:55

jo a někdo taky psal,že na tenhle kočárek sedí pláštěnka líp od jané než originál která nemá okénko což mi taky vadí,ale janéčko stojí 960,– což mi přijde darda- pláštěnku používáš vyjímečmě jen když tě někde zastihne déšt ,protože když je hnusně na vycházky fakt nechodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí