Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
12.6.12 12:40

Taky mám objednaný ten stříbrný pruh a ještě jednu stranu podložky mi šije stříbrnou tak jsem zvědavá, ale my máme červený britax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
12.6.12 12:53

já si moc neumím představit ten materiál stříbrnej, aby se na tom děcko moc nepotilo, já mám od pinkie podložku s králíkem a ten králík je dost velkej a je to prostě takový jako pogumovaný potisk tak uvidím jak na tom budem s pocením my, jestli to byly vyhozený peníze nebo to nebude tak hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.6.12 12:55

@ivusta červený je hezčí,ale mě ke klukovi moc nesed,oblečení jo to mu dávám ráda,ale kočárek mi přišel už moc :roll:,jinak od pinkie mají užasnou puntičkovatou podložku s opičkou je fakt boží jukni se na to, http://www.pinkie.cz/…-monkey.html , ale jsem taky moc zvědavá tak hned pak vlož fotečku jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.6.12 12:57

@dagmarkav no do podložky stříbrný bych asi taky nešla,ten fusak bude vevnitř zelený flauš a jen z venku bude stříbrná,aby ladila se střechou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.6.12 13:08

Právě jsem se jí ptala jestli je ta látka prodyšná, psala, že by se toho nebála, ale druhou stranu máme z jiné látky tak uvidíme. Červenou podložku jsem nechtěla, to už by bylo té červené na mě hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
12.6.12 13:10

chi ajo já zase špatně četla, myslela jsem, že to budeš mít na podložce :-)Tak to jsem moooc zvědavá :kytka: kdy to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.6.12 13:11

@ivusta to jo to je fakt navíc červených je taky hodně odstínu mohlo by se to třískat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.6.12 13:12

@dagmarkav nene nečetla jsi špatně jen jsem to nepsala já,ale ivusta :)a ten můj fusak se stříškou prý bude do 10-14 dní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
12.6.12 13:31

@kanička :roll: to je tak když mi tady řádí satanášek a já to jen prolítnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
12.6.12 20:06

Holky máte prosím některá ke kočárku nánožník? Vůbec netuším jak to bude tam připevněný ze spodu. :think: Někdo tu psal konkrétně o tom Pinkiáckým nánožníku jen nevím jak se tam uchycují ty gumičky, když je není o co zaháknout. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.6.12 21:02

@ondas jojo taky to ted řeším,ten pinkie je hezký,ale není praktický na tenhle kočárek,moc se mi líbí od ivemababy přikládám odkaz http://www.ivemababy.eu/detail.php?… jen jsem chtěla limetku s černou a oni neodpovídají barvy,přišla mi vybledlá zelená tak si ho přesně takový nechám ušít od pani na MB natydom má velký výběr látek,barev a ušije prakticky cokoliv :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.6.12 22:12

Věcičky od pinkie jsou sice krásný, ale na mě moc drahý. Podložku tam mám od baby-texu, mám objednané další na střídačku a ještě se chystám jednu ušít i s taškou a tou stříškou na síťku. A nánožník řeším taky, zkusím z golfek a uvidím, možná nechám ušít. Až budete mít některá nánožník ušitý, dejte prosím fotečku :kytka:
Jinak teda musím říct, že Britax je první kočárek, do kterého se naše Danielka nechá posadit, ba se do něj přímo těší a krásně v něm spinká. Já jsem si splnila sen s černým kočárkem a ještě ke všemu tak úžasným :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
13.6.12 08:19
@kanička píše:
@ondas jojo taky to ted řeším,ten pinkie je hezký,ale není praktický na tenhle kočárek,moc se mi líbí od ivemababy přikládám odkaz http://www.ivemababy.eu/detail.php?… jen jsem chtěla limetku s černou a oni neodpovídají barvy,přišla mi vybledlá zelená tak si ho přesně takový nechám ušít od pani na MB natydom má velký výběr látek,barev a ušije prakticky cokoliv :potlesk:

A co jsi s ním udělala? Vrátila ho?
Mně má dnes přijít od Ivemababy podložka s nánožníkem, tak jsem zvědavá co to bude za barvu..objednala jsem malinovou..dám sem pak fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.6.12 08:27

@Yamyna no vrátila, ale pani mi slíbila, protože je přímo výrobce, že mi pošle v obálce více druhů odstínů zelených a ušijemi z té látky co si vyberu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
13.6.12 08:55

@kanička Ale jinak se tam přidělával ze spodu dobře? Držel pěkně dole v těch nohách nebo tam měl taky tu navlíkací gumu jak ten Pinkie?.Ten by se mi taky líbil a ta černá byla černá ze předu? Nebo taky byla divná? Jinak je mi jedno jaký bude ten límec asi si vemu šedý nebo černý. Cenově vyjdou skoro stejně i když si je nechám ušít, ale až budeš mít ten ušitý dej vědět a fotku samozřejmně ;)
Jen nechci tak dlouho čekat. nechala jsem si ušít tu clonu na tu sítˇku a první týden v červenci jedeme pryč a myslím, že i tak to nestihnu ji mít. Paní toho má strašně moc, takže to celkem trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí