Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileTaky mám objednaný ten stříbrný pruh a ještě jednu stranu podložky mi šije stříbrnou tak jsem zvědavá, ale my máme červený britax.
já si moc neumím představit ten materiál stříbrnej, aby se na tom děcko moc nepotilo, já mám od pinkie podložku s králíkem a ten králík je dost velkej a je to prostě takový jako pogumovaný potisk tak uvidím jak na tom budem s pocením my, jestli to byly vyhozený peníze nebo to nebude tak hrozný
@ivusta červený je hezčí,ale mě ke klukovi moc nesed,oblečení jo to mu dávám ráda,ale kočárek mi přišel už moc
,jinak od pinkie mají užasnou puntičkovatou podložku s opičkou je fakt boží jukni se na to, http://www.pinkie.cz/…-monkey.html , ale jsem taky moc zvědavá tak hned pak vlož fotečku jo
@dagmarkav no do podložky stříbrný bych asi taky nešla,ten fusak bude vevnitř zelený flauš a jen z venku bude stříbrná,aby ladila se střechou ![]()
Právě jsem se jí ptala jestli je ta látka prodyšná, psala, že by se toho nebála, ale druhou stranu máme z jiné látky tak uvidíme. Červenou podložku jsem nechtěla, to už by bylo té červené na mě hodně.
chi ajo já zase špatně četla, myslela jsem, že to budeš mít na podložce
Tak to jsem moooc zvědavá
kdy to bude?
@ivusta to jo to je fakt navíc červených je taky hodně odstínu mohlo by se to třískat
@dagmarkav nene nečetla jsi špatně jen jsem to nepsala já,ale ivusta
a ten můj fusak se stříškou prý bude do 10-14 dní ![]()
@kanička
to je tak když mi tady řádí satanášek a já to jen prolítnu ![]()
Holky máte prosím některá ke kočárku nánožník? Vůbec netuším jak to bude tam připevněný ze spodu.
Někdo tu psal konkrétně o tom Pinkiáckým nánožníku jen nevím jak se tam uchycují ty gumičky, když je není o co zaháknout. Díky
@ondas jojo taky to ted řeším,ten pinkie je hezký,ale není praktický na tenhle kočárek,moc se mi líbí od ivemababy přikládám odkaz http://www.ivemababy.eu/detail.php?… jen jsem chtěla limetku s černou a oni neodpovídají barvy,přišla mi vybledlá zelená tak si ho přesně takový nechám ušít od pani na MB natydom má velký výběr látek,barev a ušije prakticky cokoliv ![]()
Věcičky od pinkie jsou sice krásný, ale na mě moc drahý. Podložku tam mám od baby-texu, mám objednané další na střídačku a ještě se chystám jednu ušít i s taškou a tou stříškou na síťku. A nánožník řeším taky, zkusím z golfek a uvidím, možná nechám ušít. Až budete mít některá nánožník ušitý, dejte prosím fotečku ![]()
Jinak teda musím říct, že Britax je první kočárek, do kterého se naše Danielka nechá posadit, ba se do něj přímo těší a krásně v něm spinká. Já jsem si splnila sen s černým kočárkem a ještě ke všemu tak úžasným
![]()
@kanička píše:
@ondas jojo taky to ted řeším,ten pinkie je hezký,ale není praktický na tenhle kočárek,moc se mi líbí od ivemababy přikládám odkaz http://www.ivemababy.eu/detail.php?… jen jsem chtěla limetku s černou a oni neodpovídají barvy,přišla mi vybledlá zelená tak si ho přesně takový nechám ušít od pani na MB natydom má velký výběr látek,barev a ušije prakticky cokoliv
A co jsi s ním udělala? Vrátila ho?
Mně má dnes přijít od Ivemababy podložka s nánožníkem, tak jsem zvědavá co to bude za barvu..objednala jsem malinovou..dám sem pak fotky.
@Yamyna no vrátila, ale pani mi slíbila, protože je přímo výrobce, že mi pošle v obálce více druhů odstínů zelených a ušijemi z té látky co si vyberu ![]()
@kanička Ale jinak se tam přidělával ze spodu dobře? Držel pěkně dole v těch nohách nebo tam měl taky tu navlíkací gumu jak ten Pinkie?.Ten by se mi taky líbil a ta černá byla černá ze předu? Nebo taky byla divná? Jinak je mi jedno jaký bude ten límec asi si vemu šedý nebo černý. Cenově vyjdou skoro stejně i když si je nechám ušít, ale až budeš mít ten ušitý dej vědět a fotku samozřejmně ![]()
Jen nechci tak dlouho čekat. nechala jsem si ušít tu clonu na tu sítˇku a první týden v červenci jedeme pryč a myslím, že i tak to nestihnu ji mít. Paní toho má strašně moc, takže to celkem trvá.