Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
15.6.12 19:55

@kanička :potlesk: :potlesk: cena je mi jedno fakt dám i 4000 dokážete si holky představit tu jízdu pneu kolama :dance: hlavně, když budou snad i začátkem roku budu tomu jako věřit ;)
Jsem zvědavá jestli i já dostanu svou clonu :,( ta plínka na tom vypadá blbě)
chtěla bych to stihnout do začátku července, kdy jedeme na dovču atˇmám kočárek pěkně vychytanej. A mohlo by být i chladno atˇmůžu použít i nánožník :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.6.12 20:27

@ondas :lol: :lol: je zvláštní nikdy jsem vás holky co tu píšete neviděla, ale díky kočárku vás mám moc ráda a každý den se těšim na mail jestli tam bude blikat zas náká zpráva :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
15.6.12 21:31

@kanička Díky díky :kytka: je fajn vědět, že člověk není idiot jen sám :lol:
(co se týče kočárku samozřejmně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
16.6.12 05:59
@ondas píše:
@Yamyna Jo myslím i já jsem psala, že v obchodě mi řekly, že můžu přijít a oni mi kolečka vymění, ale problém je, že budou muset posoudit jestli jsou jakože tak špatná, že se musí vyměnit a obávám se, že pokud nebudou do hranata tak budou pro ně pořád dobrá. Hlavně by to znamenalo měsíc bez kočárku v rámci reklamace. Možná mínˇ,ale co si člověk pomůže, když dostane ty stejný krámy a za tři týdny tam jsem znova.
Kolečka můžeme jít ukázat, ale myslím, že prodavačka se mně zeptá jestli je teda chci reklamovat a pokud ne tak atˇjdu obávám se, že žádné záznamy vést nebudou :nevim: Nová tyto plastová stojí 1100,– jedno tak doufám, že ty pneumatický nebudou o tolik dražší. zase se nemůžou vyrovnávat ceně perego, kde jedno kolečko na GT3 stojí 1200,– a přední 1550,– Kam se na Perego hrabe britax, takže doufám, že se budou držet při zemi.
@kanička myslím, že příští rok nebude problém kočárek prodat je spousta maminek, co se spokojí s málem a neřeší kočárky jako třeba my ;) A i několik maminek tu psalo, že se jim kamínky nezařezávají do kol a naslyší žádné škrkání kamínků v kolečkách o chodník. tak budˇmají jiné kola :nevim: nebo jsou to ty maminky, co jim to právě nevadí a rádi si kočárek koupí.
Já kamínky musím oddělávat každý den jak mě to s…a už se mi i na jednoum kole ta guma trochu odchlípla. O něco jsem si sekla nebo nevím :evil:
Tak snad nebudou prodávat kola až příští rok po veletrhu což by byl tak duben. Hmm asi stím dřív nepočítám. A hlavně pokud opravdu budou.

Tady píšeš, že jsi to zjišťovala a že jedno stojí 1100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.6.12 10:54

Už máme aj podožku a pinkie nánožník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.6.12 11:52

@Yamyna To moc nechápu, co jsem zjištovala? Že jedno plastové stojí okolo 1100,ale právě to stejné, co máme tedˇ né to nové pneumatické. Nebo nechápu, co tím myslíš :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.6.12 11:56

@erika2352 Ten nánožník tam sedí skvěle, že ani jsem to nečekala?
Ta červená podložka vypadá taky pěkně, ale zase si rýpnu :mrgreen: k té růžové :nevim: (pokud si četla příspěvky spětně pochopíš o čem je řeč).Nemyslím to zle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.6.12 12:01

@erika2352 moc hezký závidím, že máš holčičku já už mám 4 kluka a končíme :lol: jinak bych hned kupovala červeno bílou puntíkatou podložku s opičkou a červenou deku a nánožník, ale s opičkou viz foto to by byl muj kočárek snů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.6.12 12:04

@ondas já to chápu, ty jsi psala, že ti řekli, že 1 kolečko je za 1100 tudíž 4 by byli za 4400 a pak když někdo reagoval, že 4 tisíce za tyhle blbý je moc psala jsi 4 tisíce? kdo vám to řek že jsou tak drahá!
už chápeš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
16.6.12 14:46
@ondas píše:
@Yamyna To moc nechápu, co jsem zjištovala? Že jedno plastové stojí okolo 1100,ale právě to stejné, co máme tedˇ né to nové pneumatické. Nebo nechápu, co tím myslíš :nevim:?

Já tím nic nemyslím :lol: já jsem jen zkopírovala tvůj text, co jsi sem dávala ty :)
Teď zase nechápu já, tak jestli se v tom někdo orientuje, ať to sem napíše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
16.6.12 14:48
@kanička píše:
@ondas já to chápu, ty jsi psala, že ti řekli, že 1 kolečko je za 1100 tudíž 4 by byli za 4400 a pak když někdo reagoval, že 4 tisíce za tyhle blbý je moc psala jsi 4 tisíce? kdo vám to řek že jsou tak drahá!
už chápeš? ;)

Jo, děkuji :) jsem si tvé reakce všimla až teď :kytka:
Takže jsem to pochopila stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
16.6.12 19:40

Hlásím, že podložka, kterou máme tři dny je zničená…
No, nebudu přehánět, ale jsem naštvaná.. :pocitac:

Dnes jsme byly na hřišti a na náš kočárek se vysr. l pták :roll: Vypadalo to, že měl aspoň měsíc zácpu ;)
Doma jsem ty velké tři skvrny prala ručně, protože v pračce to vůbec nešlo!!
Fleky stále zůstávají :roll: smůla! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.6.12 08:47
@kanička píše:
@quinny vau tak to mě nenapadlo skládat :,( tak fakt nevim

To je škoda, pro mě je to právě stěžejní, protože by mi to moc pomohlo.
Ale třeba ještě někdo potah sundá a vyzkouší to
:pankac:
Já bych to chtěla na začátek jako podvozek pod autosedačku, takže nechci zbytečně ničit potah, ale samo že když to bez toho nepůjde složit, tak je to o ničem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
17.6.12 09:31

@Yamyna
Ježiš tak to je hnus. To je mi teda líto, já bych asi byla teda hoooodně naštvaná :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
17.6.12 09:51

@Yamyna to je fakt k nasr..í, zkus celou podložku namočit do rozpuětěného prášku na pečení v teplé vodě, někde jsem četla že to sjednocuje barvy, ale nemám to ozkoušené, jen taková asi babská rada, ale horší už to být nemůže ne ;-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí