Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@kanička
cena je mi jedno fakt dám i 4000 dokážete si holky představit tu jízdu pneu kolama
hlavně, když budou snad i začátkem roku budu tomu jako věřit ![]()
Jsem zvědavá jestli i já dostanu svou clonu
ta plínka na tom vypadá blbě)
chtěla bych to stihnout do začátku července, kdy jedeme na dovču atˇmám kočárek pěkně vychytanej. A mohlo by být i chladno atˇmůžu použít i nánožník
![]()
@ondas
je zvláštní nikdy jsem vás holky co tu píšete neviděla, ale díky kočárku vás mám moc ráda a každý den se těšim na mail jestli tam bude blikat zas náká zpráva
![]()
@kanička Díky díky
je fajn vědět, že člověk není idiot jen sám ![]()
(co se týče kočárku samozřejmně)
@ondas píše:
@Yamyna Jo myslím i já jsem psala, že v obchodě mi řekly, že můžu přijít a oni mi kolečka vymění, ale problém je, že budou muset posoudit jestli jsou jakože tak špatná, že se musí vyměnit a obávám se, že pokud nebudou do hranata tak budou pro ně pořád dobrá. Hlavně by to znamenalo měsíc bez kočárku v rámci reklamace. Možná mínˇ,ale co si člověk pomůže, když dostane ty stejný krámy a za tři týdny tam jsem znova.
Kolečka můžeme jít ukázat, ale myslím, že prodavačka se mně zeptá jestli je teda chci reklamovat a pokud ne tak atˇjdu obávám se, že žádné záznamy vést nebudouNová tyto plastová stojí 1100,– jedno tak doufám, že ty pneumatický nebudou o tolik dražší. zase se nemůžou vyrovnávat ceně perego, kde jedno kolečko na GT3 stojí 1200,– a přední 1550,– Kam se na Perego hrabe britax, takže doufám, že se budou držet při zemi.
@kanička myslím, že příští rok nebude problém kočárek prodat je spousta maminek, co se spokojí s málem a neřeší kočárky jako třeba myA i několik maminek tu psalo, že se jim kamínky nezařezávají do kol a naslyší žádné škrkání kamínků v kolečkách o chodník. tak budˇmají jiné kola
nebo jsou to ty maminky, co jim to právě nevadí a rádi si kočárek koupí.
Já kamínky musím oddělávat každý den jak mě to s…a už se mi i na jednoum kole ta guma trochu odchlípla. O něco jsem si sekla nebo nevím
Tak snad nebudou prodávat kola až příští rok po veletrhu což by byl tak duben. Hmm asi stím dřív nepočítám. A hlavně pokud opravdu budou.
Tady píšeš, že jsi to zjišťovala a že jedno stojí 1100,–
@Yamyna To moc nechápu, co jsem zjištovala? Že jedno plastové stojí okolo 1100,ale právě to stejné, co máme tedˇ né to nové pneumatické. Nebo nechápu, co tím myslíš
?
@erika2352 Ten nánožník tam sedí skvěle, že ani jsem to nečekala?
Ta červená podložka vypadá taky pěkně, ale zase si rýpnu
k té růžové
(pokud si četla příspěvky spětně pochopíš o čem je řeč).Nemyslím to zle ![]()
@erika2352 moc hezký závidím, že máš holčičku já už mám 4 kluka a končíme
jinak bych hned kupovala červeno bílou puntíkatou podložku s opičkou a červenou deku a nánožník, ale s opičkou viz foto to by byl muj kočárek snů
@ondas já to chápu, ty jsi psala, že ti řekli, že 1 kolečko je za 1100 tudíž 4 by byli za 4400 a pak když někdo reagoval, že 4 tisíce za tyhle blbý je moc psala jsi 4 tisíce? kdo vám to řek že jsou tak drahá!
už chápeš? ![]()
@ondas píše:
@Yamyna To moc nechápu, co jsem zjištovala? Že jedno plastové stojí okolo 1100,ale právě to stejné, co máme tedˇ né to nové pneumatické. Nebo nechápu, co tím myslíš?
Já tím nic nemyslím
já jsem jen zkopírovala tvůj text, co jsi sem dávala ty ![]()
Teď zase nechápu já, tak jestli se v tom někdo orientuje, ať to sem napíše ![]()
@kanička píše:
@ondas já to chápu, ty jsi psala, že ti řekli, že 1 kolečko je za 1100 tudíž 4 by byli za 4400 a pak když někdo reagoval, že 4 tisíce za tyhle blbý je moc psala jsi 4 tisíce? kdo vám to řek že jsou tak drahá!
už chápeš?
Jo, děkuji
jsem si tvé reakce všimla až teď ![]()
Takže jsem to pochopila stejně ![]()
Hlásím, že podložka, kterou máme tři dny je zničená…
No, nebudu přehánět, ale jsem naštvaná.. ![]()
Dnes jsme byly na hřišti a na náš kočárek se vysr. l pták
Vypadalo to, že měl aspoň měsíc zácpu ![]()
Doma jsem ty velké tři skvrny prala ručně, protože v pračce to vůbec nešlo!!
Fleky stále zůstávají
smůla! ![]()
@kanička píše:
@quinny vau tak to mě nenapadlo skládattak fakt nevim
To je škoda, pro mě je to právě stěžejní, protože by mi to moc pomohlo.
Ale třeba ještě někdo potah sundá a vyzkouší to
![]()
Já bych to chtěla na začátek jako podvozek pod autosedačku, takže nechci zbytečně ničit potah, ale samo že když to bez toho nepůjde složit, tak je to o ničem ![]()
@Yamyna
Ježiš tak to je hnus. To je mi teda líto, já bych asi byla teda hoooodně naštvaná
![]()
@Yamyna to je fakt k nasr..í, zkus celou podložku namočit do rozpuětěného prášku na pečení v teplé vodě, někde jsem četla že to sjednocuje barvy, ale nemám to ozkoušené, jen taková asi babská rada, ale horší už to být nemůže ne
?