Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
19.6.12 11:57

@Yamyna díky moc, mě ondas neveme mé nadšení, každý má jiný vkus a nevadí mi vyslechnout si jiný názor, nedávám sem fotky, aby mě všichni chválili, dávám to sem pro ty, kteří chtějí vidět co se dá s kočárkem ještě spáchat :lol:
tu orig. tašku jsem nacpala pláštěnkou a sítkou a sundala a vozím to dole v košíku, taky se mi nelíbí tak tam ta látka plandá, mám tam jen připnutou tu zelenou tašku, malýmu je 11.měsíců a je to pěkný číslo, stále mi v kočárku stojí, spát v něm taky nechce tak když potřebuji aby fakt spal, musím ho připoutat a to tedy usne, ale děsně na mě nasr… :cert: :D :D :D jinak ho nepoutám, drží se madla nebo se rozvalí jak paša a čučí co se kde děje okolo a nebo jak už jsem psala stoupne si v protisměru, drží se boudičky a vítězoslavně se na mě culí s tím svým ďolíčkem a nevinným výrazem :andel: asi budu muset koupit kšíry na stání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
19.6.12 12:04

@kanička Ona si právě sedne, i když jí dám do lehu (už jsem o tom psala)…
Naštěstí se díky novému kočárku naučila spinkat přes den doma :mrgreen:, takže máme o nějaké kilometry méně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.6.12 09:45

Ahoj maminky, prosím o radu :) Potřebuju koupit golfky, ale chci rozhodně spojenou rukojeť, ať váží do 9 kg max, polohovací zádíčka a podnožku (náš lenoch ještě v 9,5 měsících nesedí), raději větší kolečka, ať to zdolá aspoň malý terén (ostravské chodníky jsou občas horší než polňačka u nás ve Vsi) a pokud možno překlápěcí stříšku (proti sluníčku) s okýnkem. Našla jsem 3 favority:

Peg Perego Vela easy drive (nemá překlápěcí stříšku)

B-Agile (hodně se mi líbí :) ale jak je to s tou stříškou? Má okýnko ve stříšce a dá se stříška překlopit dopředu proti sluníčku?)

Cybex Callisto - ten jediný jsme zkoušeli v obchodě, hodně se nám líbil, protože je pevný, ale nemá okýnko.

A co teď? :roll: Poraďte prosím, jestli je u Agile něco, co by mi mohlo vadit, případně jestli máte srovnání s jinými golfáči… Budu moc vděčná za přípomínky :) Cena je u všech 3 kolem nebo přes 5000 Kč, původně jsem tolik za golfky vůbec nechtěla dát, ale když už je budem kupovat, ať jsme spokojení. Koukala jsem i na ojetiny na MMB, ale našla jsem jen Perego Vela; Callisto a B-Agile jsem nenašla vůbec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
20.6.12 09:53

Tady je Britax z bazoše http://deti.bazos.cz/…-b-Agile.php dokonce má i vylepšení, takže tu stříšku má dost prodlouženou. Jediné golfky které jsem měla s luxusní přetahovací stříškou byly PPP P3. Ale nemají spojenou rukojeť a jednou rukou jsem je neuřídila ani náhodou. Cybex byl taky jeden z mých favoritů, nakonec se mi ale zalíbil víc Britax a zatím nelituju. Jedinou nevýhodou co se tu všichni shodli, jsou kola. Jinak snad nic zásadního. Je krásně prostorný i pro dítko ve fusaku. A tak jako na Cybex, jde k němu dokoupit hluboká korba. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.6.12 09:58

Jsem vážně v pokušení :) A ta kola, je to fakt tak hrozné ve srovnání s jinými golfáči? Já jsem zatím rozmazlená z nafukovacích za sporťáku, ta nedrncají ani se nesjíždí, ale váha je samozřejmě úplně jinde :nevim: A můžu poprosit o přeměření těch koleček? A jak jste spokojené s manévrováním? :) Callisto se ovládal úžasně, ale samozřejmě bylo to v prodejně na koberci, tak daleko zatím úprava venkovních prostor u nás nedošla :-D

Příspěvek upraven 20.06.12 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
20.6.12 10:03

No já nevím. Dle mého nedrncá, pruží slušně. Jen se do nich zapichujou kamínky, což se dá vykopávat. No a sjiždějí se na pohled víc než na co jsem byla zvyklá. Nicméně jízdí vlastnosti se zatím nemění, spíš estetické. ;) Potah jsme tu taky vyřešily, sundat jde. Takže já jsem fakt maximálně spokojená. Ty kola mi nedrásají nervy jako zde jiným. Záleží na tobě. ;) Někde v galerii je tu i fotka kol po pár vyjížďkách. No a doladit si ho můžeš k obrazu svému.

Pročti diskusi o Cybexu. Taky není k zahození. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.6.12 10:06

No jo, preference se mi mění vždy po přečtení té či oné diskuze :lol: Ach jo… Díky moc za odezvu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
20.6.12 10:09

Zadní cca 22 cm, přední cca 16 cm ;)

Výběr není sranda, taky vždycky vybírám a vybírám. Držím palce ať vybereš ke spokojenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.6.12 11:44

@Hapalíci ahojky nevím co řešíš :think: :lol:,peg perego je hnusnej tvarem, cybex má mrnavý kola a my co jsme zde a zakoupili agilu jsme vybírali a srovnávali třeba i 2-3 měsíce než jsme se rozhodli pro britax protože stejně jako ty jsme měli spoustu požadavků a představ o dokonalém kočárku a opravdu nelitujem je božííí a cena 4.200,– je taky dobrá ne? tak šup šup do obchůdku my ti ušetřili čas ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
20.6.12 12:37

Ještě se mi líbil I'coo Pluto…nemá ale spojenou rukojeť…lůžko je asi o 3cm kratší než Britax, ale jeho sundavání je lepší..myslím toho lůžka…a není tak rozhrkanej jako Peg perego :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
20.6.12 12:38
:kytka:

Příspěvek upraven 20.06.12 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
20.6.12 13:03

Tak sem to asi popletla..podle ceny je to Phoenix..Rozhodovala jsem se mezi tímto a Britaxem..

http://www.detskydum.cz/…enix-251701/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
20.6.12 13:20

@kanička - prosím Tě, prohlížím fotky a chtěla jsem se zeptat na ten pásek na stahování sedačky. Kde jsi to koupila? Nebo Ti to ušila Natydom? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.6.12 15:03

A sakra, tak jsem se do toho tady zažrala, že jsem připálila kuře. Klasika. Říkala jsem si, že jenom přečtu nejnovější příspěvky, pak jsem se vrátila o stránku, pak projížděla fotky - a už je to tady cítit jak ve spalovně :-D Nicméně asi je vybráno, půjdu do Agily. Ještě to přednést manželovi :-D V kombinaci s tím spáleným kuřetem to asi nebude ono, ale co už :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.12 15:16

@kanička písla jsem Ti SZ, ale ani jsi ji nečetla, mrkni na to…došla Ti vůbec? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí