Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Yamyna díky moc, mě ondas neveme mé nadšení, každý má jiný vkus a nevadí mi vyslechnout si jiný názor, nedávám sem fotky, aby mě všichni chválili, dávám to sem pro ty, kteří chtějí vidět co se dá s kočárkem ještě spáchat ![]()
tu orig. tašku jsem nacpala pláštěnkou a sítkou a sundala a vozím to dole v košíku, taky se mi nelíbí tak tam ta látka plandá, mám tam jen připnutou tu zelenou tašku, malýmu je 11.měsíců a je to pěkný číslo, stále mi v kočárku stojí, spát v něm taky nechce tak když potřebuji aby fakt spal, musím ho připoutat a to tedy usne, ale děsně na mě nasr…
jinak ho nepoutám, drží se madla nebo se rozvalí jak paša a čučí co se kde děje okolo a nebo jak už jsem psala stoupne si v protisměru, drží se boudičky a vítězoslavně se na mě culí s tím svým ďolíčkem a nevinným výrazem
asi budu muset koupit kšíry na stání ![]()
@kanička Ona si právě sedne, i když jí dám do lehu (už jsem o tom psala)…
Naštěstí se díky novému kočárku naučila spinkat přes den doma
, takže máme o nějaké kilometry méně ![]()
Ahoj maminky, prosím o radu
Potřebuju koupit golfky, ale chci rozhodně spojenou rukojeť, ať váží do 9 kg max, polohovací zádíčka a podnožku (náš lenoch ještě v 9,5 měsících nesedí), raději větší kolečka, ať to zdolá aspoň malý terén (ostravské chodníky jsou občas horší než polňačka u nás ve Vsi) a pokud možno překlápěcí stříšku (proti sluníčku) s okýnkem. Našla jsem 3 favority:
Peg Perego Vela easy drive (nemá překlápěcí stříšku)
B-Agile (hodně se mi líbí
ale jak je to s tou stříškou? Má okýnko ve stříšce a dá se stříška překlopit dopředu proti sluníčku?)
Cybex Callisto - ten jediný jsme zkoušeli v obchodě, hodně se nám líbil, protože je pevný, ale nemá okýnko.
A co teď?
Poraďte prosím, jestli je u Agile něco, co by mi mohlo vadit, případně jestli máte srovnání s jinými golfáči… Budu moc vděčná za přípomínky
Cena je u všech 3 kolem nebo přes 5000 Kč, původně jsem tolik za golfky vůbec nechtěla dát, ale když už je budem kupovat, ať jsme spokojení. Koukala jsem i na ojetiny na MMB, ale našla jsem jen Perego Vela; Callisto a B-Agile jsem nenašla vůbec ![]()
Tady je Britax z bazoše http://deti.bazos.cz/…-b-Agile.php dokonce má i vylepšení, takže tu stříšku má dost prodlouženou. Jediné golfky které jsem měla s luxusní přetahovací stříškou byly PPP P3. Ale nemají spojenou rukojeť a jednou rukou jsem je neuřídila ani náhodou. Cybex byl taky jeden z mých favoritů, nakonec se mi ale zalíbil víc Britax a zatím nelituju. Jedinou nevýhodou co se tu všichni shodli, jsou kola. Jinak snad nic zásadního. Je krásně prostorný i pro dítko ve fusaku. A tak jako na Cybex, jde k němu dokoupit hluboká korba. ![]()
Jsem vážně v pokušení
A ta kola, je to fakt tak hrozné ve srovnání s jinými golfáči? Já jsem zatím rozmazlená z nafukovacích za sporťáku, ta nedrncají ani se nesjíždí, ale váha je samozřejmě úplně jinde
A můžu poprosit o přeměření těch koleček? A jak jste spokojené s manévrováním?
Callisto se ovládal úžasně, ale samozřejmě bylo to v prodejně na koberci, tak daleko zatím úprava venkovních prostor u nás nedošla ![]()
Příspěvek upraven 20.06.12 v 10:04
No já nevím. Dle mého nedrncá, pruží slušně. Jen se do nich zapichujou kamínky, což se dá vykopávat. No a sjiždějí se na pohled víc než na co jsem byla zvyklá. Nicméně jízdí vlastnosti se zatím nemění, spíš estetické.
Potah jsme tu taky vyřešily, sundat jde. Takže já jsem fakt maximálně spokojená. Ty kola mi nedrásají nervy jako zde jiným. Záleží na tobě.
Někde v galerii je tu i fotka kol po pár vyjížďkách. No a doladit si ho můžeš k obrazu svému.
Pročti diskusi o Cybexu. Taky není k zahození. ![]()
No jo, preference se mi mění vždy po přečtení té či oné diskuze
Ach jo… Díky moc za odezvu! ![]()
Zadní cca 22 cm, přední cca 16 cm ![]()
Výběr není sranda, taky vždycky vybírám a vybírám. Držím palce ať vybereš ke spokojenosti. ![]()
@Hapalíci ahojky nevím co řešíš
,peg perego je hnusnej tvarem, cybex má mrnavý kola a my co jsme zde a zakoupili agilu jsme vybírali a srovnávali třeba i 2-3 měsíce než jsme se rozhodli pro britax protože stejně jako ty jsme měli spoustu požadavků a představ o dokonalém kočárku a opravdu nelitujem je božííí a cena 4.200,– je taky dobrá ne? tak šup šup do obchůdku my ti ušetřili čas
![]()
Ještě se mi líbil I'coo Pluto…nemá ale spojenou rukojeť…lůžko je asi o 3cm kratší než Britax, ale jeho sundavání je lepší..myslím toho lůžka…a není tak rozhrkanej jako Peg perego ![]()
Tak sem to asi popletla..podle ceny je to Phoenix..Rozhodovala jsem se mezi tímto a Britaxem..
@kanička - prosím Tě, prohlížím fotky a chtěla jsem se zeptat na ten pásek na stahování sedačky. Kde jsi to koupila? Nebo Ti to ušila Natydom? Díky ![]()
A sakra, tak jsem se do toho tady zažrala, že jsem připálila kuře. Klasika. Říkala jsem si, že jenom přečtu nejnovější příspěvky, pak jsem se vrátila o stránku, pak projížděla fotky - a už je to tady cítit jak ve spalovně
Nicméně asi je vybráno, půjdu do Agily. Ještě to přednést manželovi
V kombinaci s tím spáleným kuřetem to asi nebude ono, ale co už ![]()
@kanička písla jsem Ti SZ, ale ani jsi ji nečetla, mrkni na to…došla Ti vůbec? ![]()