Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileJá mám černou clonu na černém kočáru a nesklouzává. Je to ale jiný materiál než kočárek, možná by se to lépe hodilo k červenému. Mě osobně ten materiál a barva nevadí, jen se mi to nechce stále sundávat a nandávat… a kamarádka se nabídla.
@kanička píše:
@Pleo jojo už jsem mu psala i o té naší diskusi tady a že všichni jsme nespokojení, odpověd přišla, že nafukovací kola má v plánu začátkem roku 2013 tak si je pak můžeme dokoupit
super na léto 2013 plánujeme druhé mimi tak bych měla i lepší kolečka
můžu se zeptat kam jsi o tento dotaz psala? Abych věděla kam se pak obrátit, abychz je měla co nejdřív? ![]()
Jo korbička je mnohem lepší ale potřebovala bych ji pak vidět na živo zda se dají ty pásy nějak odendat, abych mimiemusela poutat ikdyž budem jen tak na procházce nebo aby o netlačili ![]()
@Yamyna TAKY JSEM SI TO MYSLELA, ALE TEN ORIG. ZIP CO JE NA STŘÍŠCE NEMÁ MOŽNOST NAPOJENÍ NA JINÝ ZIP TO BY SE MUSELA PŘEŠÍT STŘÍŠKA A DO TOHO SE MI NECHTĚLO
Ahoj maminky
sice jsem měla snahu toho přečíst hodně, ale nečetla jsem vše
tak mám pár dotazů tak snad nebudu otravovat ![]()
od kolika měsíců jste v britaxu vozily mimčo? až když sedělo, nebo už i třeba od půl roku, ale v lehu? a kdyby byl někdo tak hodný
nevyfotila by mi některá kočár z boku a ze předu když tam leží dítě
projela jsem toho dost a pořád u mě vyhrává tento kočárek, ale potřebuju ještě nějaké utvrzení, že vybírám sorávně. Nemám možnost ho vidět v nějaké prodejně ![]()
@Niki89 Ahoj Niki, zítra ti vyfotím našeho Šimonka, má sice skoro 10 měsíců, ale je lenoch a zatím sám nesedí, takže ho vozím vleže. Dneska absolvoval půl dne ve městě v nové Agile a byl spokojený. Myslela jsem, že bude trošku dělat problém, že nejde dát podnožku rovně, ale asi je to v pohodě ![]()
@Hapalíci děkuju moc za ochotu ![]()
můj prcek bude mít půl roku tak bych je pak chtěla pořídit, vozila bych ho tam jen v leže a zatím vyjímečně spíš tak na výlety ![]()
Taky se chystám koupit clonu..jde to pak normálně poskládat i s ní, ne? Abych pořád nezapínla zip…
To polohování do úplného sedu je co? Jak funguje ta vychytávka..to taky děla Natydom?
Jakou máte pláštěnku?
Potřebuju nějakou menší tašku, když malá leží, kopu do ní koleny..udělám si nějakou brašničku dolů k brzdě…
Díky za info ![]()
@macinka85
se clonou to poskládat jde, ale není to moc hezké. Pokud bys chtěla černou, tak já tu svou prodám (kamarádka mi všije rovnu do kočárku, takže černá od natydom je k mání).
Vychytávka je vyfocená o pár stránek zpět.
My vyřešili zkrácením (zašitím) pásů asi o 5 cm. Ležení pak sice není úplně rovně, ale o tak moc se při lehu nezvedlo a při sezení to udělalo hezký kolmý sed.
Mám také šitou tašku od natydom na pláštěnku k brzdě, ale tu jsem nepoužila vůbec, protože pláštěnku nakonec dávám do té veké kapsy na kočárku. Takže je také v „nabídce“
Pokud by měl někdo zájem, cena dohodou.
Pláštěnku mám od emitexu za necelé 200, ALUSPACER I a sedí perfektně. Originální nemá žádné okýnko a to jsem nechtěla.
@Niki89 Ahoj Niki, posílám obrázky, snad pomůžou
Omlouvám se za zpoždění, ale napřed jsem neměla foťák, manžel ho měl v práci, a včera jsme měli „doktorský“ den, takže se zadařilo až k večeru… První dvě fotky jsou v lehu (malý se v něm krásně vyspí, ověřeno
, druhé dvě v polosedu. A pořád platí, že kočárek je fakt skvělý na ovládání jednou rukou, parádička, nadšení přetrvává!!! ![]()
@Pleo Já jsem natvrdlá..kde se ty pásy zkrátí?
Já si říklala, že spíš by potřebovala vypárat za zarážka-prošití pásů…
Můžu poprosit o fotku té tášky? Měla jsem představu, že se mi tam vejde i něci navíc. ne jen pláštěnka…mapř. vlhčené ubrousky atd…
Clonu jsem chtěla barevnou:((
děkuji
@Hapalíci děkuju moc!
prcek tam vypadá spokojeně
já ho nemám možnost někde vidět tak jsem se bála tolik investovat do něčeho s čím bych nebyla spokojená. Vím, že zboží můžu vrátit, ale já se znám mě by se do toho nechtělo ![]()
@Niki89 No, mě původně ani nenapadlo, že za golfáče dáme tolik peněz, ale když jsme vyzkoušeli ty rachotiny s rozpojenou rukojetí, které (přes vyšší cenu) se kývaly jak před rozpadnutím, rozhodli jsme se pro Agile. Přece jen to je kup na delší dobu a doufám, že vydrží i pro další dítko. Je fakt skvěle stabilní a ovládání je úžasné, brzda se lehce zapne i vypne. Ve hře byl ještě Cybex Callisto, manžel má pořád pocit, že jsme měli jít do něj, protože se mu zdál prostornější (pro něj) při chůzi - jsme oba vysocí, ale já bych neměnila. Navíc s Callistem jsme jezdili jen v prodejně a tam nikdy člověk nenakračuje, jako v terénu (stejně jako v botách, řekla bych, vždycky mám při koupi stejný problém
Jediná chybka jsou kolečka, asi se rychle sjedou (což se dá řešit reklamací, záruka je 3 roky), ale holky tady psaly, že příští rok by se měl prodávat nový typ s nafukovacími, tak doufám, že půjdou koupit zvlášť a pak to bude dokonalé ![]()
@Hapalíci tak to mám radost, že slyším takový názor. taky jsem měla vybraný cybex
ale i když je vymakaný tak se mi až tak nelíbí
když už stojí tolik peněz ![]()
@macinka85 píše:
@Pleo Já jsem natvrdlá..kde se ty pásy zkrátí?
Já si říklala, že spíš by potřebovala vypárat za zarážka-prošití pásů…Můžu poprosit o fotku té tášky? Měla jsem představu, že se mi tam vejde i něci navíc. ne jen pláštěnka…mapř. vlhčené ubrousky atd…
Clonu jsem chtěla barevnou:((
děkuji
Pásy zašíval manžel hned nahoře u boudičky. Já jsem také byla pro vypárat tu zarážku, ale šil on a říkal, že je to zbytečné, tak jsem mu do toho nemluvila a byla jsem ráda, že to je. A je to dostačující.
„Tašku“ nafotím večer samotnou i na kočárku. Abych řekla pravdu tak jsem jí tam ani nezapínala a je stále zabalená a nepoužitá - no unáhlená koupě. Během večera, nebo zítra fotku vložím.