Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
422
5.7.12 13:43

@kanička - vidíš, tak to mě nenapadlo. Díky za radu, zkusím to taky tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iivetka
8.7.12 23:12

Holky, prosim vas, mate typ na nekoho kdo sije pekne vlozky a nanozniky do agilka? Diky moc :-)

• Citovat
  • Upravit
120
9.7.12 07:48
@iivetka píše:
Holky, prosim vas, mate typ na nekoho kdo sije pekne vlozky a nanozniky do agilka? Diky moc :-)

NATYDOM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.7.12 09:59
@AninaNaty píše:
Kočárek používám asi týden a jsem s ním moc spokojená a dcera také ;), je opravdu lehounký, velmi snadno složitelný a ovladatelný, hlavně je hodně prostorný - je i pro větší děti, takže nám vydrží hooodně dlouho :D, polohování je na pásky - nemám s tím problém, košík je také dosti prostorný jen je do něj ze zadu trošku horší přístup - lepší přístup je z boku. Super je prostorná kapsa v boudičce, jen je škoda, že po rozepnutí boudičky je tam jen síťka - budu asi řešit jen teď na zimu všitím nějakého šusťáku…
Jen je mi líto, že jsem kočátek nekoupila dříve - měla jsem Teutonii Cosmo, Quinny Buzz, Quinny Zapp, Chicco Multiway, tak nějaké zkušenosti mám :lol: Pokud máte nějaké otázky, klidně se ptejte, budu se snažit co nejlépe odpovědět ;)

prosím prosím dá se polohovat madlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
9.7.12 11:06

@Sonija221 - madlo se polohovat nedá. Taky jsem to řešila a jsem spokojená. Od země je 100 cm. Vyhovuje mě (168 cm) i manželovi (185 cm.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.7.12 14:07
@Julií píše:
@Sonija221 - madlo se polohovat nedá. Taky jsem to řešila a jsem spokojená. Od země je 100 cm. Vyhovuje mě (168 cm) i manželovi (185 cm.)

já mám jenom 153 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.7.12 14:25

Já mám 164, mažel je vyšší a vyhovuje nám oběma. Někdy mi malého vozí sousedka (11 let, nemám tušení jak je velká, ale je menší než já) a madlo jí vyhovuje více než polohovací na Teutonci spirit. Já jsme po delší době taky jela s naším druhým kočárkem - tou teutonkou a fakt jsem nevěřila, že mi padne do ruky lépe nepolohovací britax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.7.12 10:02

Mockrát jsem tu vznášela dotazy na to sundávání potahu Britaxe a následné skládání.

Nakonec jsem nevydržela a objednala, i když mimouš se ještě nevylodil.
Takže pro všechny, které třeba váhají..
sundat to jde naprosto v pohodě ten potah a konstrukce pak jde úplně krásně složit..nechápu, proč se tím Britax nechlubí, je to i krásně nakreslené v návodu na str.92-93 a na str. 100 jak se to pak hezky použije s autosedačkou nebo s lůžkem a nezavází a nešpiní se ten sporťák.
Ale dát to pak zase dohromady bude asi sranda, no neva to tak nejdřív za pár měsíců :lol:

Jediné zklamání, které proběhlo jsou ta kolečka, to je jak na nějaký hračce :zed: ale to už se tu řešilo mockrát, ta už se mi snad sjela i popojížděním po bytě :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alka85
10.7.12 14:59

Tak jsem si dnes dovezla domů b-agile a jsem rozhodně spokojenější, než s b-smartem, teda zatím, uvidím po častějším ježdění. Každopádně už teď je b-agile stabilnější, lépe se najíždí na chodník, malý v nich vypadá pohodlněji. Koupila jsem černé, protože béžová se hned ušpiní a vypadá jakoby zašlá, i když se to čistilo moc dobře. Ty červeno černý vypadají úžasně, ale ten materiál vypadá, že taky pojme vše, tak nevím s tou zašlostí. Černou vyzdobím nějakou pěknou vložkou a je to :o))

• Citovat
  • Upravit
3483
10.7.12 15:26

Ahoj holčiny, také jsem spokojená uživatelka britaxe agile :)) kolmý sed jsem vyřešila tak, že zavazuji tkaničku, kterou mám provlečenou kolem konstrukce, je to sice krkolomné řešení, ale nestálo mě to nic :D
jinak nemáte někdo problém s kolama na kluzké dlažbě? např. v obchodech atd. Přední kolečka mi strašně kloužou, kočár je v tu chvíli prakticky neovladatelný, takže musím zaaretovat kolečka. Strašně mě to štve. Nejdřív to bylo v pohodě, ale pak se mi jednou zasekl klacek do kolečka a od té doby to zlobí.. kolečko vypadá neporušeně, celý ten systém :( nemá někdo radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alka85
10.7.12 19:36

Pavlinkaajeder

Ahoj, ten obchod muzu jen doporucit, pani je uzasne vstricna, s pripadnou reklamaci neni zadny problem(reklamovala jsem b-smart) a celkove ma opravdu paradni pristup k zakaznikum. Jinak ty zadni kola maji 57,5cm.

• Citovat
  • Upravit
alka85
10.7.12 20:13

Pavlinkaajeden

Jo jo, já byla hlavně překvapená přístupem k reklamaci, vstřícné a ochotné jednání, to už se tak moc nevidí. Teď vytunit toho našeho černouška agiláka a budem frajeři :D

• Citovat
  • Upravit
1800
11.7.12 10:00
@barvik píše:
Ahoj holčiny, také jsem spokojená uživatelka britaxe agile :)) kolmý sed jsem vyřešila tak, že zavazuji tkaničku, kterou mám provlečenou kolem konstrukce, je to sice krkolomné řešení, ale nestálo mě to nic :D
jinak nemáte někdo problém s kolama na kluzké dlažbě? např. v obchodech atd. Přední kolečka mi strašně kloužou, kočár je v tu chvíli prakticky neovladatelný, takže musím zaaretovat kolečka. Strašně mě to štve. Nejdřív to bylo v pohodě, ale pak se mi jednou zasekl klacek do kolečka a od té doby to zlobí.. kolečko vypadá neporušeně, celý ten systém :( nemá někdo radu?

Taky se hlásím s kolečkama na h.vno :roll:
Jednou jsem je zkusila zaaretovat a od té doby se strašně těžko kočárek ovládá..jakoby těm předním kolečkům něco vadilo..
No a jízda se zmrzlinou (s jednou rukou) to je skoro nemožné :roll:… budu mít svaly jako Van Damme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.7.12 10:43

@Yamyna ahojky holky nevím co s těma kolečkama máte, ale používám často aretaci a i pak zas pěkně fungují, řízení jednou rukou je samozřejmost, totéž nechápu co furt všichni mají s těma kamínkama jetli za celou dobu jeden dva se mi zapíchly…fakt jsem z toho překvapená, mám kočárek 2 měsíce, denně s ním jezdím venku (né jen po obchodákách)a fakt dobrý, je možné, že by dělali stejně jako různé druhy materiálu (červený-sametový, černý lépe udržbový materiál) různé várky koleček??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
11.7.12 10:50
:)

Příspěvek upraven 11.07.12 v 10:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...