Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@kanička - vidíš, tak to mě nenapadlo. Díky za radu, zkusím to taky tak. ![]()
Holky, prosim vas, mate typ na nekoho kdo sije pekne vlozky a nanozniky do agilka? Diky moc ![]()
@iivetka píše:
Holky, prosim vas, mate typ na nekoho kdo sije pekne vlozky a nanozniky do agilka? Diky moc
NATYDOM
@AninaNaty píše:
Kočárek používám asi týden a jsem s ním moc spokojená a dcera také, je opravdu lehounký, velmi snadno složitelný a ovladatelný, hlavně je hodně prostorný - je i pro větší děti, takže nám vydrží hooodně dlouho
, polohování je na pásky - nemám s tím problém, košík je také dosti prostorný jen je do něj ze zadu trošku horší přístup - lepší přístup je z boku. Super je prostorná kapsa v boudičce, jen je škoda, že po rozepnutí boudičky je tam jen síťka - budu asi řešit jen teď na zimu všitím nějakého šusťáku…
Jen je mi líto, že jsem kočátek nekoupila dříve - měla jsem Teutonii Cosmo, Quinny Buzz, Quinny Zapp, Chicco Multiway, tak nějaké zkušenosti mámPokud máte nějaké otázky, klidně se ptejte, budu se snažit co nejlépe odpovědět
prosím prosím dá se polohovat madlo?
@Sonija221 - madlo se polohovat nedá. Taky jsem to řešila a jsem spokojená. Od země je 100 cm. Vyhovuje mě (168 cm) i manželovi (185 cm.)
@Julií píše:
@Sonija221 - madlo se polohovat nedá. Taky jsem to řešila a jsem spokojená. Od země je 100 cm. Vyhovuje mě (168 cm) i manželovi (185 cm.)
já mám jenom 153 ![]()
Já mám 164, mažel je vyšší a vyhovuje nám oběma. Někdy mi malého vozí sousedka (11 let, nemám tušení jak je velká, ale je menší než já) a madlo jí vyhovuje více než polohovací na Teutonci spirit. Já jsme po delší době taky jela s naším druhým kočárkem - tou teutonkou a fakt jsem nevěřila, že mi padne do ruky lépe nepolohovací britax.
Mockrát jsem tu vznášela dotazy na to sundávání potahu Britaxe a následné skládání.
Nakonec jsem nevydržela a objednala, i když mimouš se ještě nevylodil.
Takže pro všechny, které třeba váhají..
sundat to jde naprosto v pohodě ten potah a konstrukce pak jde úplně krásně složit..nechápu, proč se tím Britax nechlubí, je to i krásně nakreslené v návodu na str.92-93 a na str. 100 jak se to pak hezky použije s autosedačkou nebo s lůžkem a nezavází a nešpiní se ten sporťák.
Ale dát to pak zase dohromady bude asi sranda, no neva to tak nejdřív za pár měsíců ![]()
Jediné zklamání, které proběhlo jsou ta kolečka, to je jak na nějaký hračce
ale to už se tu řešilo mockrát, ta už se mi snad sjela i popojížděním po bytě
![]()
Tak jsem si dnes dovezla domů b-agile a jsem rozhodně spokojenější, než s b-smartem, teda zatím, uvidím po častějším ježdění. Každopádně už teď je b-agile stabilnější, lépe se najíždí na chodník, malý v nich vypadá pohodlněji. Koupila jsem černé, protože béžová se hned ušpiní a vypadá jakoby zašlá, i když se to čistilo moc dobře. Ty červeno černý vypadají úžasně, ale ten materiál vypadá, že taky pojme vše, tak nevím s tou zašlostí. Černou vyzdobím nějakou pěknou vložkou a je to
))
Ahoj holčiny, také jsem spokojená uživatelka britaxe agile
kolmý sed jsem vyřešila tak, že zavazuji tkaničku, kterou mám provlečenou kolem konstrukce, je to sice krkolomné řešení, ale nestálo mě to nic ![]()
jinak nemáte někdo problém s kolama na kluzké dlažbě? např. v obchodech atd. Přední kolečka mi strašně kloužou, kočár je v tu chvíli prakticky neovladatelný, takže musím zaaretovat kolečka. Strašně mě to štve. Nejdřív to bylo v pohodě, ale pak se mi jednou zasekl klacek do kolečka a od té doby to zlobí.. kolečko vypadá neporušeně, celý ten systém
nemá někdo radu?
Ahoj, ten obchod muzu jen doporucit, pani je uzasne vstricna, s pripadnou reklamaci neni zadny problem(reklamovala jsem b-smart) a celkove ma opravdu paradni pristup k zakaznikum. Jinak ty zadni kola maji 57,5cm.
Jo jo, já byla hlavně překvapená přístupem k reklamaci, vstřícné a ochotné jednání, to už se tak moc nevidí. Teď vytunit toho našeho černouška agiláka a budem frajeři ![]()
@barvik píše:
Ahoj holčiny, také jsem spokojená uživatelka britaxe agilekolmý sed jsem vyřešila tak, že zavazuji tkaničku, kterou mám provlečenou kolem konstrukce, je to sice krkolomné řešení, ale nestálo mě to nic
jinak nemáte někdo problém s kolama na kluzké dlažbě? např. v obchodech atd. Přední kolečka mi strašně kloužou, kočár je v tu chvíli prakticky neovladatelný, takže musím zaaretovat kolečka. Strašně mě to štve. Nejdřív to bylo v pohodě, ale pak se mi jednou zasekl klacek do kolečka a od té doby to zlobí.. kolečko vypadá neporušeně, celý ten systémnemá někdo radu?
Taky se hlásím s kolečkama na h.vno ![]()
Jednou jsem je zkusila zaaretovat a od té doby se strašně těžko kočárek ovládá..jakoby těm předním kolečkům něco vadilo..
No a jízda se zmrzlinou (s jednou rukou) to je skoro nemožné
… budu mít svaly jako Van Damme ![]()
@Yamyna ahojky holky nevím co s těma kolečkama máte, ale používám často aretaci a i pak zas pěkně fungují, řízení jednou rukou je samozřejmost, totéž nechápu co furt všichni mají s těma kamínkama jetli za celou dobu jeden dva se mi zapíchly…fakt jsem z toho překvapená, mám kočárek 2 měsíce, denně s ním jezdím venku (né jen po obchodákách)a fakt dobrý, je možné, že by dělali stejně jako různé druhy materiálu (červený-sametový, černý lépe udržbový materiál) různé várky koleček??? ![]()