Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
481
10.8.12 12:48

Poslala jsem to znovu, ale mám to v odeslaných :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
10.8.12 12:49

@martulkasloník ježiš no snad to půjde vyreklamovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irisek337
10.8.12 12:53

Uz prisel, barvicka nam bohuzel uplne nesedi, skoda :,(

• Citovat
  • Upravit
12262
10.8.12 21:44

@dagmarkav jo chtěla jsem to poslat tento týden do toho eshopu z kterého to máme, je pořád v záruce máme ho jen rok a že prý to máme nafotit oni posoudí co a jak a pošlou si pro to prý ppl. tak uvidím co a jak, přitom jsme s ním jezdili jen občas a po městě a jednoho dne jsme přejížděli patník a šup zlomili se oba ty háčky. jestli mi to neuznají tak mě jebne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
11.8.12 07:35

@martulkasloník My jsme měli objednaný agile a když přišel tak mě taky málem fláklo, složila jsem to a bylo poškozený madlo před děckem, ne tak, že by to vadilo funkčnosti, ale bylo to dodrápaný nebo špatný výlisek, no prostě jsem volala paní a ta to chtěla nafotit. Poslala jsem jí to a řekla mi, že to tak hrozně nevypadá :cert: no to mě čerti brali, řikám, že jsem si koupila nový kočárek a taky chci, aby nově vypadal atd…pipka, že to teda pošle do německa a oni rozhodnou. Borci okamžitě poslali další nový madlo. Ale ta koc mě teda vytočila. Tak snad Vám to uznají, člověk dneska nemůže koupit nic aby to bylo perfektní, aspoň teda já ne. Já reklamuju polovinu věcí, který koupím :nevim: a už mě to pěkně štve… Takže přeju ať to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
14.8.12 13:48

@dagmarkav ahojda,to jsme na tom stejně, také co koupíme tak reklamujem. Manža se zase většinou rozčilije, že když něco koupí a má to umět určité věci, tak to většinou neumí a nefunguje to, jak má :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.8.12 15:09

Kočárek taky normálně peru uzpůsobila jsem si to nahoře jak je ta síťka jsem to rozpárala aby šla vyndat plastová opěrka a všila tam suchý zip abych měla snadnější sundavání, stejně tak jsem všila suchý zip na to ucho jak se to skládá a tím si taky ulehčila sundavání potahu peru normálně na 40 a v pohodě :-) vím že se tu už dříve probírali kolečka a musím se pochlubit jak má tady britax úžasné zastoupení psala jsem na britax tady v čechách jestli už třeba v Německu nejsou k mání nafukovací kolečka k agile, že s kočárem jezdíme 5 měsíců a kolečka jsou již značně zničená, tak zda je možnost koupit nová nebo reklamovat a paní mi do dvou dnů odepsala ať ji pošlu fotku, to jsem učinila pak mi napsala ať ji dám adresu a tel. číslo a nebudete tomu věřit za pár dní mi přišli nová kolečka, super servis nechtěli po mě fakturu, záručák nic prostě jen na základě fotky a výrobce má prý začít s nafukovacími kolečky ve 2013 tak pak půjdou dokoupit :-) takže mě to zase ujistilo že jsem zvolila správnou značku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
14.8.12 15:26

@Majinka12 tééda ty jsi šikovná, já bych si ho takto přešít nedokázala :,(
Jinak, že máš nová kolečka, tak super, také je budeme brzy potřebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jannis86
16.8.12 13:33

Holky, potřebuju poradit. Tak nějak zběžně jsem se snažila pročíst celou diskuzi, což teda byla fuška, ale nikde jsem to nenašla. Objednala jsem si podložku do kočáru, ale nemůžu pořád přijít na to, jak se ty popruhy(na ruce) povolují…tak,abych to mohla protáhnout otvorama v podložce. Přece se musí dát nějak rozpojit nebo ne?
Moc díky.

• Citovat
  • Upravit
120
16.8.12 13:46
@jannis86 píše:
Holky, potřebuju poradit. Tak nějak zběžně jsem se snažila pročíst celou diskuzi, což teda byla fuška, ale nikde jsem to nenašla. Objednala jsem si podložku do kočáru, ale nemůžu pořád přijít na to, jak se ty popruhy(na ruce) povolují…tak,abych to mohla protáhnout otvorama v podložce. Přece se musí dát nějak rozpojit nebo ne?
Moc díky.

jojo na těch popruhách u sponek to smáčkneš a oni se :dance:rozpojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jannis86
16.8.12 15:23

Už jsem na to přišla. díky :dance:

• Citovat
  • Upravit
120
16.8.12 19:17
@jannis86 píše:
Už jsem na to přišla. díky :dance:

není zač ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markas
17.8.12 10:35

Ahoj holky, mám Britax B Agile asi 4 měsíce a doteď jsem byla maximálně spokojena. Polohování opěrky na tu zatahovací šňůrku mi teda moc praktické nepřijde (vždycky se mi zadaří jednu zatáhnout víc jak druhou), ale jinak v pohodě. Malý doteď neseděl, takže jsem do úplného sedu začala polohovat až teď. Ale i v nejvyšší poloze opěrky tam malý sedí zkroucený jako paragraf a ani nedosáhne na madlo, aby se chytil. Strašně mě to zklamalo a budu ho muset podkládat snad polštářem. Máte s tím některá zkušenost? Je možné, že až získá v sedu větší stabilitu nebude se mi bortit do stran? Díky za odpověď. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
120
17.8.12 11:09
@markas píše:
Ahoj holky, mám Britax B Agile asi 4 měsíce a doteď jsem byla maximálně spokojena. Polohování opěrky na tu zatahovací šňůrku mi teda moc praktické nepřijde (vždycky se mi zadaří jednu zatáhnout víc jak druhou), ale jinak v pohodě. Malý doteď neseděl, takže jsem do úplného sedu začala polohovat až teď. Ale i v nejvyšší poloze opěrky tam malý sedí zkroucený jako paragraf a ani nedosáhne na madlo, aby se chytil. Strašně mě to zklamalo a budu ho muset podkládat snad polštářem. Máte s tím některá zkušenost? Je možné, že až získá v sedu větší stabilitu nebude se mi bortit do stran? Díky za odpověď. :nevim:

ahojky to jsme tu taky už v diskusi řešili stačí si u paní natydom na MB objednat vychytávku(tkaloun s karobinkou) za 60kč a bude krásně vzpříma sedět :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.8.12 13:26

Nemáte někdo tu vychytávku vyfocenou přímo na kočárku? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí