Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3483
1.10.12 23:37

@Brembi já to vyřešila obyčejnou tkaničkou :D sice to není asi až tak pěkné, ale zjistila jsem, že objednávka od NATYDOM by mě vyšla pěkně draho :oops: takže jsem to měla jako provizorní, ale vzhledem k tomu, že malá už moc nechce v kočárku být, už to ani objednávat nebudu :D to jen tak kdyby se třeba taky někomu nechtělo utrácet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
2.10.12 13:38

Čau holky slíbila jsem fotku nánožníku co mám na britax bmobile tak tady je, jinak ten kočár budu teď prodávat, je to ten co jsme ho dostali nový za tu reklamaci a byli jsme s ním venku jen 3× jenže máme kočárů několik a malá stejně už chodí jen pěšo tak kdyby někdo chtěl napište, přidám pinkie podložku a tennánožník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
2.10.12 16:26

Ta brďo, tady je z toho bazar :mrgreen:
Já bych ho taky nejradši prodala ;), ale malá by musela ťapat pěšky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
2.10.12 16:31

Jak to nejsi spokojená? my jsme se s koupí unáhlili, chtěla jsem malej lehkej kočárek a teď nám doma akorát překáží a chlap nadává, máme už tři, udělaly jsme ententýky:) je nejnovější tak proto, jinak je super

• Citovat
  • Upravit
1800
2.10.12 16:35
@vendulka34 píše:
Jak to nejsi spokojená? my jsme se s koupí unáhlili, chtěla jsem malej lehkej kočárek a teď nám doma akorát překáží a chlap nadává, máme už tři, udělaly jsme ententýky:) je nejnovější tak proto, jinak je super
:D :D ententýky mě pobavilo..
Ne že bych byla přímo nespokojená :|, jen jsme ho kupovali v době kdy spinkala jen v kočárku a jako mávnutím kouzelného proutku (po koupi tohoto) začala spát pouze v postýlce :P :P
Takže by nám stačil obyčejnej golfáč 8) za 500,–
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
2.10.12 16:41

Taky nejsme právě doma spavý, takže máme vozovej park, a je pravda, že jsem se nechala inspirovat koupí britaxu tady na diskuzi a nebyla to zrovna žádná laciná záležitost......ale zase ty obdivný pohledy stály za to:))))

• Citovat
  • Upravit
12262
2.10.12 17:25

Holky souhlas, já jsem s ním spokojená ale moje malá už chodí jen pešky a spí pouze v postýlce a když už někam bereme kočár je to do terénu a na to mám janečko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
3.10.12 13:22

Já s britaxem v zimě jezdila(ne s tím co mám na prodej, s tím co pak šel do reklamace a za něj jsem dostala ten nový) a jezdilo se mi dobře ale já bydlím ve městě takže chodníky i cesty jsou docela udržovaný na dědině jak bych se brodila netuším. mě se s ním jezdilo fakt moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
5.10.12 14:38

Jak vypadají vaše B Agile po létě? Mám černý a docela slušně vybledl. Jasně, počítala jsem s tím, že časem vybledne, s kočárem jsem jinak nadmíru spokojená, ale tohle mě trošičku zklamalo, jezdím s ním necelý půlrok..

• Citovat
  • Upravit
vendulka34
5.10.12 14:51

To je asi nemoc všech černých kočárků, i když některý výrobce píše to jejich blabla, že má zrovna ten jejich úpravu barvy, která nebledne, kdysi jsem byla zásadně proti černý a dnes jsem ráda, že ho mám, jde s nim kouzlit, dáš jinou dečku, vložku a vypadá to pořád pěkně

• Citovat
  • Upravit
12262
5.10.12 16:51

My jsme teda s černým neměli problém předtím, jako myslím s barvou, měnila jsem podložky deky nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
5.10.12 20:28

Holky a jak řešíte to nepolohování nožiček? Chtěla bych kočárek koupit, ale tohle mi vrtá hlavou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
5.10.12 21:02

@lucotek já to neřešila, protože malá stejně už nespí v kočáru od roka, takže by měli bmobile jen na ježdění do obchodu apod. na psaní ne. a když se párkrát stalo že jsme museli někde spát v kočáru tak to malá přežila i s nožkama dole a nebo jsem brala sporťák. záleží jestli prcek umí spát v kočáru nebo ne, moje malá v kočáru dá max hodinu a doma čtyři hodinky přes poledne tak je jasný že radši spíme doma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
5.10.12 21:33

@lucotek vystrčením té podpěry. Zatím to stačí. Dcerka má 18m a když v kočáru usne, většinou neleží jak prkno na zádech s nataženýma nohama, ale má jednu pokrčenou na sedadle a druhou tak nějak „kolem.“ Rozhodně jí nevisí. A ten sklon se ani nezdá být nepohodlný, tak to moc neřeším.

K blednutí. Červený nevybledl za celé léto. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.12 22:38

Da se na Agile pouzit univerzalni plastenka? Na sportak porad pouzivam tu co jsem koupila na hluboky, jde to i Agile?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí