Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileHolky, uz jste videly? na malvik.cz maji nahradni kola do terenu na b-agile
Taky jsem se na chvili zaradovala, ze by kolecka mohly byt jiny, ale bohuzel
hm ty novy barvicky vypadaji dobre ![]()
Taky jsem se na chvili zaradovala, ze by kolecka mohly byt jiny, ale bohuzel
hm ty novy barvicky vypadaji dobre ![]()
@kanička píše:
@kacudka83 ahojky mám kočárek 3 měsíce a jsem také spokojená jen ten nánožník mě dost pozlobil, žádný nechce sedět koupila jsem nakonec univerzální od emitexu, ale prostě díky kolečkům se nedá natáhnou do hladka tak jsem tam našila pásky ze suchého zipu a pracně to musím narvat do prostoru mezi černou konstrukci a ten pogumovaný lem ale jak říkám nejsem s tím furt moc spokojená to fakt britax nevychytal, že nelze jako u jiných golfek to uchytit pod držák nožičekaž budu mít čas vyfotím to a to samé je u zimního fusaku tam zas je problém s vrškem, většina fusaků má nahoře kus látky s provázky a zafixuje se fusak nahoře a by neklouzal tady opět vadí ta sítka, takže tam budu muset prostříhnout otvor což se mi moc nechce ničit kočárek tak jestli máte někdo nákou vychytávku, budu taky ráda za radu
![]()
Vyfoť mi ten nánožník, prosím
![]()
Já se v těch Emitexech nějak neorientuju ![]()
Je to tenhle :http://www.emitex.cz/…ersal-cerny/
a nebo tenhle? :http://www.emitex.cz/…kolka-cerny/
Dobrý den, chci si koupit agile v černé nebo v červené barvě barvě, prosím poraďte mi jaký si mám koupit nánožník. Děkuji Jana
Holky máte někdo na agile návleky na kola??? Nějaký potřebuju a to co jsem našla, jsou všechny 4 návleky stejně velký.
nebo mi nezbyde než koupit je jen na ty větší a jet jen po nich???
Ahoj ženy, mám dotaz. Chci kupovat sporťák, něco lehčího a koukali jsme na Britax B-agila a tady jsem našla, že jste se o něm bavily. Zaj´ímají mě kolečka - píšou, že vydrží všechno, vím, že nejsou nafukovací, ale nepíšou jestli je to pryž nebo plast. Pak mě zajímá ten nánožník. I v recenzích jsem se dočetla, že ho výrobce nedělá, pasuje tam něco jiného nebo si ho musím nechat ušít? A jak je velký? Zajímá mě prostor uvnitř, potřebuju abych do něj dala díve ve 2 letech i třeba s fusakem nebo teplou dekou.
@Lucinka196 píše:
Ahoj ženy, mám dotaz. Chci kupovat sporťák, něco lehčího a koukali jsme na Britax B-agila a tady jsem našla, že jste se o něm bavily. Zaj´ímají mě kolečka - píšou, že vydrží všechno, vím, že nejsou nafukovací, ale nepíšou jestli je to pryž nebo plast. Pak mě zajímá ten nánožník. I v recenzích jsem se dočetla, že ho výrobce nedělá, pasuje tam něco jiného nebo si ho musím nechat ušít? A jak je velký? Zajímá mě prostor uvnitř, potřebuju abych do něj dala díve ve 2 letech i třeba s fusakem nebo teplou dekou.
LUCI tak kolečka jsou opravdu kvalitní a myslim že hodně vydrží, jezdíme s nim v lese, na štěrku.. všechno uplně v pohodě, krasně odpružený, kolečka jsou z kvalitního plastu, ale není to ten klasický golfový plast… Já osobně nánožník nemám, dávám fusak emitex, nejdřív sem nevěděla jak připnout, ale držím mi na B-agi lépe než na předešlém sportáku. K prostoru uvnitř, mám doma 16měsíční téměř 13kg slečnu a nádherně se v něm vyspinká i s fusakem, ručičky má do široka nahoře rozložení při spinkání a má krásně pohodlí.. B-agi je lehký krásně skladný sportáček ![]()
Neloušek: děkuji, budeme ho kupovat na jaro, malá má teď rok, tak chci aby v něm jezdila a měla pohodlí i za rok v zimě. Ten nánožník se podle všeho dá nechat ušít, což by neměl být až tak problém. Tak děkuji:)
@Babunek píše:
Holky a je to prosím i pro vyšší maminky???
já mám 180cm, je fakt že by to mohlo být o kus výš, protože se to nedá nijak posunout, ale zvykla sem si, ani nezakopávám… jen jde o zvyk ![]()
Já mám zase jen 160 cm, tak doufám že na něm nebudu pověšená. Zítra si ho jedu vyzvednou do obchodu dětský růžek. Vyšel na necelé 4 tisíce a ještě mám 5% slevu. Holky když jsem si nechávaly ušít vložku, máte jí i s bočnicema nebo bez? Děkuji za radu. A je lepší nánožník po straně se zipama nebo bez?