Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.1.13 13:42

Cybex callisto máme doma. Je docela dobrej, jen se mi zdá sedačka poněkud užší, ale naše dítko je žížala, tak to moc nevadí. A je špatně přístupný košík, pokud je sedačka v lehu (kupovali jsme kvůli dovolené, kdy měl malý teprve 6 měsíců a ještě neseděll). Golfky jdou do úplného lehu a jsme s nimi spokojení. Výšku moc neřeším, jelikož jsem docela malinká:-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
2.1.13 19:56

Ahoj, taky uvažuju o koupi britaxu, ale trošku váhám, protože malej má 16 měsíců a váží skoro 14 kilo a všude čtu že je jen do 15 kilo, tak nevím, jestli se tím řídit…a ještě nevím jak s tím polohováním nožiček, jde to? díky za reakce :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.1.13 07:46

@lucotek 15kg se neboj to se uvádí u všech golfek, protože to musí splňovat podle normy- ve skutečnosti uvezou mnohem víc. A ono ani chlapeček už ti tak rychle neporoste:)
To polohování nožiček jde jenom trošku a vlastně to ani polohovací v pravém slova smyslu není- jenom se ten díl u nožiček promáčkne směrem nahoru. Za mě to úplně stačí, ale lepší je vidět to naživo, abys pak nebyla zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.13 08:04

Ohledně polohování nožiček, mám jiný kočárek, ale polohování nebo spíše nepolohování má stejné. řeším to tak, že tam mám trvale srolovanou deku, zespodu toho dílu na nožičky a přidělané páskem suchého zipu ke konstrukci a úplně v pohodě. Mám to tak pořád, nevyndávám to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.1.13 12:04
@sheherazada píše:
Ohledně polohování nožiček, mám jiný kočárek, ale polohování nebo spíše nepolohování má stejné. řeším to tak, že tam mám trvale srolovanou deku, zespodu toho dílu na nožičky a přidělané páskem suchého zipu ke konstrukci a úplně v pohodě. Mám to tak pořád, nevyndávám to:-)

Rozumím, ale víš jak, když už budu kupovat kočár za několik tisíc, tak chci ať je se vším všudy že… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.1.13 13:31
@lucotek píše:
Rozumím, ale víš jak, když už budu kupovat kočár za několik tisíc, tak chci ať je se vším všudy že… :pankac:

hehe to je hezká utopie, jaký máš velký kočár a jsi s ním spokojená :oops:
já už pár kočárků vyzkoušela a za mě každý má něco :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
3.1.13 14:06

Já jsem z agile celkem spokojená, ale co je teda konečná tak když najedu do sebemenšího sněhu :zed: to je teda peklo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.1.13 14:13

@dagmarkav to je ale u všech golfek stejný..u nás zatím nejvíc slouží jako podvozek pod autosedačku, ale už i ve sněhu jsme jeli a se zaaretovanými kolečky to docela ušlo v rámci možností samo :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
3.1.13 14:20

Já vím, ale mě překvapilo to, že jsem prostě najela do sněhu a nešlo to dál tam ani zpátky :-) :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.1.13 14:32

Tak jestli to bylo 20cm tak bych se ani nedivila, a ani se zaaretovanými jsi se nikam nedostala? mě neděs :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
3.1.13 14:44

No 2O cm to určitě nebylo, šmarja ještě tolik sněhu abysme tady měli :-) zaaretovaný jsem to neměla, to bylo poprvé co jsem do toho vjela :-) tak jsem to prostě vytáhla na silu zpět a sněhu se vyhýbám :lol: což není tady ve městě takovej problém. No, ale třeba jsem jen přecitlivělá :mrgreen: :P a jiným to ve sněhu jede jak po másle, chich :jazyk: prostě není nad sporťák s nafukovačkama - kterýžto už nemám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.1.13 14:50

Hehe tak to u nás smůla, sice taky ve městě, ale když je sníh tak prostě všude, vyhnout se mu teda nejde..proto já si ten sporťák s nafukovačkama taky nechám alespoň ještě na jednu zimu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
3.1.13 14:52

Tak jsem hledala jaky je rozdil mezi kolekci 2012 a 2013 (bavim se o B-Agile) a podle popisu ze snad 2013 ma gumova kola…nemate nekdo uz doma??? 2012 ma plastova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.1.13 15:12

Doma nemám, ale vím že se tu psalo, že od kol.2013 měla být možnost nafukovacích kol :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.1.13 15:41

Ahojky, mohl by mi prosím někdo poradit, jaký koupit nánožník? Nebo mi dát tip na někoho, kdo ho ušije? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí