Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileCybex callisto máme doma. Je docela dobrej, jen se mi zdá sedačka poněkud užší, ale naše dítko je žížala, tak to moc nevadí. A je špatně přístupný košík, pokud je sedačka v lehu (kupovali jsme kvůli dovolené, kdy měl malý teprve 6 měsíců a ještě neseděll). Golfky jdou do úplného lehu a jsme s nimi spokojení. Výšku moc neřeším, jelikož jsem docela malinká:-D.
Ahoj, taky uvažuju o koupi britaxu, ale trošku váhám, protože malej má 16 měsíců a váží skoro 14 kilo a všude čtu že je jen do 15 kilo, tak nevím, jestli se tím řídit…a ještě nevím jak s tím polohováním nožiček, jde to? díky za reakce
![]()
@lucotek 15kg se neboj to se uvádí u všech golfek, protože to musí splňovat podle normy- ve skutečnosti uvezou mnohem víc. A ono ani chlapeček už ti tak rychle neporoste:)
To polohování nožiček jde jenom trošku a vlastně to ani polohovací v pravém slova smyslu není- jenom se ten díl u nožiček promáčkne směrem nahoru. Za mě to úplně stačí, ale lepší je vidět to naživo, abys pak nebyla zklamaná.
Ohledně polohování nožiček, mám jiný kočárek, ale polohování nebo spíše nepolohování má stejné. řeším to tak, že tam mám trvale srolovanou deku, zespodu toho dílu na nožičky a přidělané páskem suchého zipu ke konstrukci a úplně v pohodě. Mám to tak pořád, nevyndávám to:-)
@sheherazada píše:
Ohledně polohování nožiček, mám jiný kočárek, ale polohování nebo spíše nepolohování má stejné. řeším to tak, že tam mám trvale srolovanou deku, zespodu toho dílu na nožičky a přidělané páskem suchého zipu ke konstrukci a úplně v pohodě. Mám to tak pořád, nevyndávám to:-)
Rozumím, ale víš jak, když už budu kupovat kočár za několik tisíc, tak chci ať je se vším všudy že… ![]()
@lucotek píše:
Rozumím, ale víš jak, když už budu kupovat kočár za několik tisíc, tak chci ať je se vším všudy že…
hehe to je hezká utopie, jaký máš velký kočár a jsi s ním spokojená ![]()
já už pár kočárků vyzkoušela a za mě každý má něco
![]()
Já jsem z agile celkem spokojená, ale co je teda konečná tak když najedu do sebemenšího sněhu
to je teda peklo ![]()
@dagmarkav to je ale u všech golfek stejný..u nás zatím nejvíc slouží jako podvozek pod autosedačku, ale už i ve sněhu jsme jeli a se zaaretovanými kolečky to docela ušlo v rámci možností samo
![]()
Já vím, ale mě překvapilo to, že jsem prostě najela do sněhu a nešlo to dál tam ani zpátky
![]()
Tak jestli to bylo 20cm tak bych se ani nedivila, a ani se zaaretovanými jsi se nikam nedostala? mě neděs ![]()
No 2O cm to určitě nebylo, šmarja ještě tolik sněhu abysme tady měli
zaaretovaný jsem to neměla, to bylo poprvé co jsem do toho vjela
tak jsem to prostě vytáhla na silu zpět a sněhu se vyhýbám
což není tady ve městě takovej problém. No, ale třeba jsem jen přecitlivělá
a jiným to ve sněhu jede jak po másle, chich
prostě není nad sporťák s nafukovačkama - kterýžto už nemám ![]()
Hehe tak to u nás smůla, sice taky ve městě, ale když je sníh tak prostě všude, vyhnout se mu teda nejde..proto já si ten sporťák s nafukovačkama taky nechám alespoň ještě na jednu zimu ![]()
Tak jsem hledala jaky je rozdil mezi kolekci 2012 a 2013 (bavim se o B-Agile) a podle popisu ze snad 2013 ma gumova kola…nemate nekdo uz doma??? 2012 ma plastova..
Doma nemám, ale vím že se tu psalo, že od kol.2013 měla být možnost nafukovacích kol ![]()
Ahojky, mohl by mi prosím někdo poradit, jaký koupit nánožník? Nebo mi dát tip na někoho, kdo ho ušije? Díky ![]()