Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileTak to doufám že my bude vyhovovat. ještě mě tu vystrašilo, že tu někdo psal. Že na podlaze v obhodech tak klouže že se za ním doslova létá
je fakt tak těžko ovladatelný na kluzké podlaze? Plánovala jsem ho hlavně na nákupy.
Pěkný večer vespolek,
tento kočárek je momentálně mým „top“, který bych chtěla koupit na jaro. Nyní máme Maxi Cosi Mura a sporťák má malou sedačku, ale celkově je takový mohutný, neskladný.. Z toho důvodu bych se chtěla zeptat, jak moc je skladný Agile? Máme Toyotu Corollu a když skládám Muru, tak musím oddělat sedačku, tu hodím na zadní sedák a podvozek do kufru. Toho bych se chtěla u dalšího kočárku vyvarovat.
Zajímalo by mě, do jakého nejmenšího auta ho skládáte bez nějakého sundávaní koleček apod. Děkujííí ![]()
@Elenore Ahojky, my máme Opel Corsa a vejde se tam bez skládání sedaček apod., jsme spokojení. Je opravdu skladný a manipulace s ním je super ![]()
Dobrý večer všem, včera mi přišel britax b-agile a je úúúúžasný
Před koupí jsem ho viděla pouze na netu, pročítala jsem si diskuse a koukala na videa na www.youtube.com. Všechny mamči jsou z něj unešené, tak jsem ho ani neviděla na živo a riskla jsem to. Nelituji!!! Koupili jsme černý a budu do něj dávat barevné vložky, co mám z casualplay. Nánožník mám od Pinkie, pláštěnku od Playshoes a obojí sedí skvěle. Kočárek je velice prostorný, náš 4,5 letý syn se do něj bez problému vejde a boudičku můžu zatahnout. Syn pro kterého jsme britax koupili má 20 měsíců a skoro se v něm ztratí
. Co se týče nerovností je britax skvěle odpružený. Dnes jsem s ním byla v lese a na to, že jsou to golfky, tak jedou skvěle. Kočár je lehký velice skladný a dobře se skládá. Mám 160 cm a výška rukojeti je pro mě tak akorát, manžel má 170 cm a taky mu ta výška madla stačí. Asi jde o zvyk. Košík je celkem velký, ale ze předu je do něj špatný přístup (pouze na malé věci), ze strany to jde lépe. Přední kolečka jsou menší, ale dají se dokoupit na www.malvik.cz větší, (jsou napevno)do terénu. Jen jsem zvědavá, jak se s ním bude jezdit ve sněhu
, kolečka nemají skoro žádný vzorek. Ať vám britax b-agile dobře slouží a jste s ním spokojené tak jako já. Hezký večer.
@Hapalíci píše:
@Elenore Ahojky, my máme Opel Corsa a vejde se tam bez skládání sedaček apod., jsme spokojení. Je opravdu skladný a manipulace s ním je super
Díky, to ráda slyším!
Já totiž pokaždé nervím, když rozkládám Muru..Sundávám i stříšku, protože ji mám ze starší kolekce, takže s ní nejde konstrukce složit
Přes zimu ho musím někde zkouknout, našetřit money a na jaře hurá do něj ![]()
Milé maminky! Musím říct, že jsem velmi zklamaná. Vysnila jsem si Britax b agile a po přečtení všech recenzí(všechny maminky z něj byly nadšené), jsem kočárek objednala. Mám ho půl roku a lituji!! jezdím téměř jen ve městě, kde je skoro všude dlažba-kočičí hlavy. Kočárek drncá, rachtá a chlapeček je z výletu docela natřesen. V normálním kočáru spí i přes den, v Britaxu nespí. -nejsou zde pevná záda, proto se chlapeček zvedá ikdyž je připoután. Zádová opěrka už se za tu kratičkou dobu co kočár máme ohnula podle zádíček…Maličký v něm ani nesedí, ani neleží…Nemluvě o tom, že s vloženým fusakem v kočárku sjíždí dolů. Kočárek mě opravdu moc zklamal a budu ho prodávat, ikdyž bych ho nejraději hodila na hlavu vyrobcům a doufala, že žádná maminka si ho nekoupí
vybírejte pečlivě!
Ahojky, já s ním spokojená celkově nejsem.Co se týče manipulace v obchodech, tak je to pravda! klouže a není to úplně pohodlné ![]()
Já už mám kočárek doma. A poslal ostatní mé dva kočárky rovnou ze skály
Naše Ema v něm spokojeně spinká nebo kouká. A já jsem nadšená ještě víc. Krásně se s ním jezdí. Vyhovuje jak mě mám 160 tak i mému manželovi 184 cm. Prostě mají ideální madlo
Ani vysoký chlap, při vezení kočárku s ležícím mimčem do ničeho nekope. Máme za domem cyklostezku a super. Lehký, snadná manipulace. Na nákupy super. Žádné lítání za ním. Pěkně zlehka jezdí skoro sám
Pro mě tedy výhoda, že nemusím tlačit doslova nějakou těžkou krávu
Mě tedy neklouže. Do auta je složený ve vteřině. Dneska jsem vyrazila do prahy a kostky vubec nevadí. Prostě tichý, nevím jak někomu muže řahtat…A do tramvaje jsem nepotřebovala na nastupování a vystupování cizí pomoc. Fusak od Emitexu kombi v něm sedí perfektně. Já tedy doporučuji. Lituji že jsem si ho nekoupila rovnou. Použiju ho i na druhé mimčo. Za mě tedy nejlepší kočárek, za málo peněz hodně muziky ![]()
@maja1981 píše:
Já už mám kočárek doma. A poslal ostatní mé dva kočárky rovnou ze skályNaše Ema v něm spokojeně spinká nebo kouká. A já jsem nadšená ještě víc. Krásně se s ním jezdí. Vyhovuje jak mě mám 160 tak i mému manželovi 184 cm. Prostě mají ideální madlo
Ani vysoký chlap, při vezení kočárku s ležícím mimčem do ničeho nekope. Máme za domem cyklostezku a super. Lehký, snadná manipulace. Na nákupy super. Žádné lítání za ním. Pěkně zlehka jezdí skoro sám
Pro mě tedy výhoda, že nemusím tlačit doslova nějakou těžkou krávu
Mě tedy neklouže. Do auta je složený ve vteřině. Dneska jsem vyrazila do prahy a kostky vubec nevadí. Prostě tichý, nevím jak někomu muže řahtat…A do tramvaje jsem nepotřebovala na nastupování a vystupování cizí pomoc. Fusak od Emitexu kombi v něm sedí perfektně. Já tedy doporučuji. Lituji že jsem si ho nekoupila rovnou. Použiju ho i na druhé mimčo. Za mě tedy nejlepší kočárek, za málo peněz hodně muziky
To se dobře čte
Doufám, že do jara mě nepoblázní nějaký jiný kočár ![]()
Dekuji vsem moc za prispevky…poctive jsem se vsim prokousala. Dlouho jsem mela vyhlidnuty Baby Jogger, ale cena me dost odrazovala a vy jste mi nasly naprosto adekvatni alternativu. Jdu do nej a moc dekuji.
![]()
Holky je lepší vložka do kočárku s bočnicemi nebo bez a proč??? Nemůžu se rozhodnout.
Ještě jsem chtěla dodat, nánožník jsme nepořizovali, nedávno jsem objednala (přes mimibazar) fusak Emitex 3v1 a perfektně do kočárku sedl, nesjíždí, takže doporučuji
A jediné, co mě na kočárku zlobí, je polohování zad - funguje na 2 popruhy, namísto nějakého mechanismu. Přišla jsem na to, až když malý začal sedět a potřebovala jsem ho třeba položit. Jde to docela blbě, ale člověk si asi zvykne
Pro mě by mohl mít trochu delší madlo, sem tam přece jen kopnu do kolečka nebo brzdy - ale málokdy. A pak mi připadá, že madlo-opěrka pro ruce je dost daleko od dítka, takže se o ně neopře, nedosáhne. Ale zase je to asi výhoda pro větší děti, aspoň kočárek vydrží dlouho i pro odrostlé ratolesti. Uvidíme. Nicméně jinak samé klady tohle vyváží - lehoučký, i do kopce jede skoro sám
, skladný, rychle složený i rozložený, velká zadní kolečka, polohování do úplného lehu, stahovací stříška, střešní okýnko, z boku dobře přístupný košík, snadno ovladatelný i jednou rukou, nerozvrže se - je pevný… a navíc hezky vypadá
![]()
Také sem přidám mé zkušenosti. Druhý kočárek jsem vybírala asi měsíc a stále se nemohla rozhodnout. Od narození jsme pro naši malou měli maxi cosi muru 4, což je rovněž výborný kočárek, ale sporťák, respektive jeho stříška, se jim moc nevyvedla, tak jsem začala vybírat nějaký s velkou. Rovněž jsem už chtěla kočárek, který je lehký. Původně jsme měli vybraný cybex callisto, ale v jednom obchodu jsme narazili na britax a hodně se nám zamlouval. Především je to velmi levný kočárek a kupodivu splňoval všechny mé požadavky. Jediné, co mi na něm vadí je to, že nejsem zvyklá na umělá kolečka, ve srovnání s nafukovacími je to nebe a dudy, ale jak už jsem někde četla, tak žádný kočárek není ideální, na každém se něco najde a ty kolečka jsou jediná věc, kterou bych britaxu vytkla. Takže za mě doporučuji, šla bych do něj znova.
Holky jak je to s tím odpružením, je odpruženej dost, nebo spíš vůbec? a co délka zádové opěrky, do kdy vám v tom děti spali? potřebovala bych vidět fotku tak dvou a půlletýho dítka v leže i v sedě, kdo se hlásí?:-)))
Já mám 161 a jezdí se mi s ním skvěle. Nánožník Pinkie mám se zipem po straně, ale když je sucho, tak ho ani nerozepínám.