Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2028
13.9.12 20:55

Pouhým vytlačením, nic víc nejde.

Jako mám výhrady i k nánožníku od Pinkie. Používala jsem ho koncem zimy a teď taky párkrát a začíná se mi vytrhávat gumička u postranního poutka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
13.9.12 20:59

deka Pinkie

Už je po záruce? není to zrovna nic levnýho

• Citovat
  • Upravit
12262
13.9.12 22:51

My máme na britax tento nánožník, je moc hezky šitý určitě je hezčí než emitex který jsme měli předtím a taky se mi trhali gumičky. na tomto ty úchyty nemám na gumky ale na suché zipy a přijde mi to lepší
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

a nožičky jsem neřešila, malá mi nespí už dlouho kočáru, ale je fakt že je to škoda u tak drahého kočáru že to není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.9.12 08:22

@martulkasloník a máš fotku na kočáru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.9.12 10:03
@vendulka34 píše:
Ahoj, deka Pinkie poutka na uchycení má, co se týká kvality, je to normální tenký flees a taky bych měla prosbu, koupila jsem i britax agile a jsem zklamaná z toho nepolohování nožiček, jak to řešíte vy, když chcete aby dítko mělo pohodlí? jinak je perfektní :)

ahojky nejdříve jsem to promáčkla nahoru a nacpla tam tvrdý karton to když maličkýmu bylo jen 8 měsícu a nedosáhl uplně a neměl tak těžké nožičky tak to fungovalo ted v roce a pul mi to manžel vyřízl ze sololitové desky a tu jsem tam nacpala a nožičky drží pěkne nahoře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
14.9.12 11:22

Taky bych uvítala fotku, abych to předložila doma, taky mě to celkem štve, že tak drahej kočárek to nemá jinak je perfektně prostornej a bezva se s ním jezdí, včera nám bylo teprve pět měsíců a už na konci čtvrtého jmse s ním vyrazily na prodlouženej víkend abysme nebyly moc naložený:)mám na kočárky v tomhle ohledu smůlu, staračně jsem toužila po tříkolce casualplay S4 a tam taky nejdou nožičky zvednout, proč takový super kořáry nemaji všechno? :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
vendulka34
14.9.12 11:24

A ženský dotaz ještě jeden, dáváte nánožník i na fusak emitex? vejde se na něj? :|

• Citovat
  • Upravit
2028
14.9.12 11:54

Do Pinkie nánožníku se Emitex fusak vejde. ;) No letos se uvidí jak to nakombinuju. Jestli narvu prostřední do kočáru s fusakem a čerstvouše do šátku a nebo nacvaknu hlubokou korbu a prostřední pošlapká. Spíš to budu střídat podle situace a počasí… chjo, škoda že to u těch nožiček taky nemám na sucháče, ale na šrouby. Budu muset plánovat víc dopředu. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
14.9.12 12:25

Co se týče nánožníku, tak prodavačka mi sama řekla, že od Emitexu je hroznej a moc na tento kočár nesedí :nevim:
Chtěla bych ten od Pimkie…proč je tak drahej ;)

Pláštěnka od Emitexu jo, ale pořídila jsem jinou a to na trojkolku!! Sedí úplně bezva, protože rozepnu boudičku, a konečně Terce neprší do kočáru a hlavně jí to neláká tahat za to okýnko u pláštěnky…předchozí jsem vyhodila, byla úplně roztrhaná :cert:

Jo a podložku s fusakem Ivemababy, co jsem tak chválila, prodávám :?, páč Terka už neleží a když sedí, tak to jde strašně blbě zapínat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.9.12 19:35

Tak jsme dnes odvezli kocar na reklamaci, od soboty nam nesel slozit :-(, v obchode vsechno v naprostem poradku…pripadala jsem si jak debil…kazdopadne jsme ho tam nechali, at zhodnoti kolecka, tak uvidime, jak dlouho jim to bude trvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
22.9.12 14:52

Holky jak je to s nosností? Můj malej má v roce 12 kg a plánuji na jaře pořídit kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.9.12 14:59

@lucotek nosnost je do 15 Kg. Nám budou dva roky, už s ním jezdím skoro rok a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
22.9.12 17:35

@Margott myslíš fotku nánožníku na kočáru jo? jo mám zkusím najít jinak to cvaknu zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miskamatko
23.9.12 23:21

poradíte ;)

Ja ešte nemám žiadny tuning /mám červený a-gile/, v podstate nemám k nemu ešte nič, keďže ho zatiaľ nevyužívame… ale po prečítaní zopár stránok mi vychádza že je dobrý ten nánožník pinkie, tak by som tam zobrala už aj ten fusak, a ak vyjde, tak aj podložku a muž ma prihluší :D a ešte pláštenku by som asi mala zohnať…

• Citovat
  • Upravit
1
1.10.12 13:46

Holky někde jsem tu nedávno četla, že se dá koupit (myslím od někoho na MMB) nějaká vychytávka co se dá na ty polohovací pásky a zádová opěrka bude mít přímej sed??? Ale ted to nikde nemůžu najít :,( Nevíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí