Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgilePouhým vytlačením, nic víc nejde.
Jako mám výhrady i k nánožníku od Pinkie. Používala jsem ho koncem zimy a teď taky párkrát a začíná se mi vytrhávat gumička u postranního poutka. ![]()
My máme na britax tento nánožník, je moc hezky šitý určitě je hezčí než emitex který jsme měli předtím a taky se mi trhali gumičky. na tomto ty úchyty nemám na gumky ale na suché zipy a přijde mi to lepší
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a nožičky jsem neřešila, malá mi nespí už dlouho kočáru, ale je fakt že je to škoda u tak drahého kočáru že to není ![]()
@vendulka34 píše:
Ahoj, deka Pinkie poutka na uchycení má, co se týká kvality, je to normální tenký flees a taky bych měla prosbu, koupila jsem i britax agile a jsem zklamaná z toho nepolohování nožiček, jak to řešíte vy, když chcete aby dítko mělo pohodlí? jinak je perfektní
ahojky nejdříve jsem to promáčkla nahoru a nacpla tam tvrdý karton to když maličkýmu bylo jen 8 měsícu a nedosáhl uplně a neměl tak těžké nožičky tak to fungovalo ted v roce a pul mi to manžel vyřízl ze sololitové desky a tu jsem tam nacpala a nožičky drží pěkne nahoře ![]()
Taky bych uvítala fotku, abych to předložila doma, taky mě to celkem štve, že tak drahej kočárek to nemá jinak je perfektně prostornej a bezva se s ním jezdí, včera nám bylo teprve pět měsíců a už na konci čtvrtého jmse s ním vyrazily na prodlouženej víkend abysme nebyly moc naložený:)mám na kočárky v tomhle ohledu smůlu, staračně jsem toužila po tříkolce casualplay S4 a tam taky nejdou nožičky zvednout, proč takový super kořáry nemaji všechno?
![]()
A ženský dotaz ještě jeden, dáváte nánožník i na fusak emitex? vejde se na něj? ![]()
Do Pinkie nánožníku se Emitex fusak vejde.
No letos se uvidí jak to nakombinuju. Jestli narvu prostřední do kočáru s fusakem a čerstvouše do šátku a nebo nacvaknu hlubokou korbu a prostřední pošlapká. Spíš to budu střídat podle situace a počasí… chjo, škoda že to u těch nožiček taky nemám na sucháče, ale na šrouby. Budu muset plánovat víc dopředu. ![]()
Co se týče nánožníku, tak prodavačka mi sama řekla, že od Emitexu je hroznej a moc na tento kočár nesedí ![]()
Chtěla bych ten od Pimkie…proč je tak drahej ![]()
Pláštěnka od Emitexu jo, ale pořídila jsem jinou a to na trojkolku!! Sedí úplně bezva, protože rozepnu boudičku, a konečně Terce neprší do kočáru a hlavně jí to neláká tahat za to okýnko u pláštěnky…předchozí jsem vyhodila, byla úplně roztrhaná ![]()
Jo a podložku s fusakem Ivemababy, co jsem tak chválila, prodávám
, páč Terka už neleží a když sedí, tak to jde strašně blbě zapínat…
Tak jsme dnes odvezli kocar na reklamaci, od soboty nam nesel slozit
, v obchode vsechno v naprostem poradku…pripadala jsem si jak debil…kazdopadne jsme ho tam nechali, at zhodnoti kolecka, tak uvidime, jak dlouho jim to bude trvat
Holky jak je to s nosností? Můj malej má v roce 12 kg a plánuji na jaře pořídit kočárek…
@lucotek nosnost je do 15 Kg. Nám budou dva roky, už s ním jezdím skoro rok a je super.
@Margott myslíš fotku nánožníku na kočáru jo? jo mám zkusím najít jinak to cvaknu zítra
Ja ešte nemám žiadny tuning /mám červený a-gile/, v podstate nemám k nemu ešte nič, keďže ho zatiaľ nevyužívame… ale po prečítaní zopár stránok mi vychádza že je dobrý ten nánožník pinkie, tak by som tam zobrala už aj ten fusak, a ak vyjde, tak aj podložku a muž ma prihluší
a ešte pláštenku by som asi mala zohnať…
Holky někde jsem tu nedávno četla, že se dá koupit (myslím od někoho na MMB) nějaká vychytávka co se dá na ty polohovací pásky a zádová opěrka bude mít přímej sed??? Ale ted to nikde nemůžu najít
Nevíte???