Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@janulinkaterezky ten od emitexu jsem měla, měla jsem ho z janečka tam seděl docela dobře a pak jsem ho zkusila na britax a neseděl a tak jsem si nechala ušít.
Holky prosím poraďte. Dneska jsem koupila nánožník od Pinkie - černý s tou velikou opičkou, ale marně si lámu hlavu nad tím jak ho nainstalovat. Mám Casualplay S4, pořád se mi to všemožně kroutí. Děkuji moc za rady.
@Martina1232 píše:
Holky prosím poraďte. Dneska jsem koupila nánožník od Pinkie - černý s tou velikou opičkou, ale marně si lámu hlavu nad tím jak ho nainstalovat. Mám Casualplay S4, pořád se mi to všemožně kroutí. Děkuji moc za rady.
Ahoj, tak to jsme dvě. Taky netuším. Podle mě na casualplay nesedí. Budu jim ho vracet…
Už jsem na to přišla. Musí se sundat madlo. A dole ta kapsa se nedává na konstrukci, nýbrž pod nožní opěrátko. Pokud chcete můžu pak nafotit pro představu. Ale byl to boj, než jsem to naistalovala
@karolec
@karolec Už jsem na to přišla. Musí se sundat madlo. A dole ta kapsa se nedává na konstrukci, nýbrž pod nožní opěrátko. Pokud chcete můžu pak nafotit pro představu. Ale byl to boj, než jsem to naistalovala
@Martina 1232 píše:
@karolec Už jsem na to přišla. Musí se sundat madlo. A dole ta kapsa se nedává na konstrukci, nýbrž pod nožní opěrátko. Pokud chcete můžu pak nafotit pro představu. Ale byl to boj, než jsem to naistalovala
Děkuju
!
Já jsem to dneska ještě zkoušela i s fusakem a to je docela dobrý
! Taky jsem přišla na to, že se to musí dát pod opěrku, ale madlo jsem sundat nezkoušela - zkusím
). Nepřijde ti ten nánožník moc úzkej? A ty gumičky si někam zahákla? A pořád mi sjíždí ty pásky na cvočky… ![]()
@karolec
mě přijde právě spíše širokej
já ten originál nechtěla, protože se mi vůbec nelíbil. Teď už se mi to konečně líbí. Ty gumičky jsem zahákla normálně na konstrukci po straně, ty pásky jsem dala nahoru za ten plastový kloub, jak se to skládá, nepadají
![]()
@Martina1232 píše:
@karolecmě přijde právě spíše širokej
já ten originál nechtěla, protože se mi vůbec nelíbil. Teď už se mi to konečně líbí. Ty gumičky jsem zahákla normálně na konstrukci po straně, ty pásky jsem dala nahoru za ten plastový kloub, jak se to skládá, nepadají
![]()
Tak ja to musím zítra ještě prozkoumat:-). Nejak mi to nechce za ten kloub dosahnout. Je to moc úzký. To je záhada
. A kdyz uz to tam dám, tak to ma mala skoro az k nosu
. Zatím je ale malá (7m). Třeba az ppvyroste, Tak v tom nebude Tak zapadla.. ![]()
Ahoj maminky, mám na vás prosbu, už to tady bylo jistě asi psané… ale přeci jen je to dlouhá diskuze… Mám asi 14dní Britax b-agi jak mám na něj připevnit fusak?? Mám ten klasický od emitexu. Děkuji..
Ahoj všem, kočárek b-agile mám už 6 měsíců, zatím spokojenost, jen s tím příslušenstvím mám trochu problém tak prosím o radu. Chci si koupit originál pláštěnku, ale na fotkách mi připadá hodně malá, vždy je nafocena bez madla, tak abych ho pokaždé nemusela sundávat a vejde se tam pod ní i nánožník nebo fusak? I s fusakem mám problém, mám Emitax a moc tam nepasuje, spíš vůbec. To samé fusak, máme rok nový Mucki, ale s kočárku mi vypadává, někdo se scháněl po pultu co se dá vyměnit za madlo, je teď dostupné i u nás a také je v prodeji organizátor na kočárek originál. Děkuji všem za rady a postřehy. s
Já mám originál pláštěnku, vejde se přes madlo i přes nánožník Pinkie.