Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Margott ne v poho vysvětluješ to hezky ale jak do děláš, když ti usne a ty musíš dát zádíčka do lehu? já totiž umím připevnit fusak ale nejde potom polohovat a to je naprd ![]()
Ahoj holky, diky za reakce na ten nanoznik, chvili jsem se sem nedostala, byly jsme v nemocnici - mala mela zanet ledvin
. znova jsem zkousela ten nanoznik od emitexu a zjistila jsem, ze tam opravdu pujdou dat prouzky suchyho zipu a pripevnit to na konstrukci, to by asi slo, ale zjistila jsem, ze jsme se nechali v obchode nejak moc ovlivnit prodavackou, narvala nam nejaky velikansky nanoznik, vy mate takove pekne male, ale my pres kocar mame balon jak blazen. asi budu muset tenhle prodat a podivat se po jinem. jinak posilam fotku s podlozkou od natydom - cerveno-cerna klasika ![]()
@kanička no to je jediný zádrhel… ale tak odcvaknu právě ty karabinky a položím. Když leží, nevrtí se a tak to nemá kam klouzat. Je fakt, že je to trochu krkolomné, ale nic lepšího mě nenapadlo.
Zas pořád jednodušší, než stříhat díry. ![]()
Ahoj holky. Uvazuji o koupi tohoto kocarku ale nikde jsem se nedocetla jaka je delka luzka.Syn ma 86 cm a do sportovni casti kocarku v-travel se mi uz nevejde. ![]()
Moc dekuju. bohuzel jsem se docetla ze nema polohovani nohou, tak to by mi v nem nespal.tak jsem zase na zacatku. poradi nekdo sportak s delsim luzkem
![]()
Ahoj holky před časem jsem psala že budeme britax bmobile reklamovat, tak jdu napsat jak super to dopadlo, poslala jsem fotky kočáru že se zlomili ty čudlíky na skládání a ihned nám volali a hned další den mi přišel domů nový kočár a ten starý poškozený si odvezli!! mazec jsem moc spokojená, místo přes rok starého kočáru mám úplně nový a ještě se mě ptali kterou chci barvu na výměnu! parádní servis jsem moc spokojená
Tyjo tak to je super!!
A kde jsi ho objednávala, jestli se můžu zeptat? ![]()
@kanička Tak jsem dnes odzkoušela ten držák na pití a jsem zklamaná!!! Uchycování super, ale je to maličkatej průměr, vejde se do toho klasika jak bývaly dřív ty lahve na mlíko, žádná z nových do toho nejde, aspoň ne z těch co tam měli. Máme Nuk a Avent a ani náhodou.
tak škoda
@alicenicka to se ptáš mě nebo koho? jestli mě tak mám to z eshopu babymax
@dagmarkav tak to jsou fakt debilové, copak dnes ještě někdo používá ty staré lahve!!!tak to vrat, ale moc dík málem jsem to objednala
@kanička já to mám tady kousek od baráku a vychází tam vstříc, když se ti zboží nelíbí tak jim ho tam necháš
No a nad tím držákem jsme se tam divily i s tou paní na co to vlastně je, když do toho nejde žádná dnešní lahev nebo hrnek
takže hledám dál :-/ ten látkovej za chvíli upadne jak je rozervanej:-)
Ahoj, deka Pinkie poutka na uchycení má, co se týká kvality, je to normální tenký flees a taky bych měla prosbu, koupila jsem i britax agile a jsem zklamaná z toho nepolohování nožiček, jak to řešíte vy, když chcete aby dítko mělo pohodlí? jinak je perfektní ![]()