Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1800
11.7.12 10:50

Nevím, já mám černý..
I manžel nadával, že se mu kočárek těžko ovládá jednou rukou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
11.7.12 10:55

@Yamyna jsem ráda že nejsem sama. Přesně, jako by těm předním něco vadilo. Po obchodě jsem se naučila teda jezdit s aretací, ale když na to zapomenu, tak vypadam jak blázen, protože si kočár dělá co chce. Venku je to v pohodě, záleží opravdu na dlažbě. Taky mam černý kočárek. Do koleček se mi zabodávají pořád kamínky, ale to mě extra neštve, už jsem si zvykla. Možná zkusim ty přední promazat zda to pomůže… ale i tak bych kočárek ani za nic neměnila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
11.7.12 11:03

Kamínky mi taky nevadí…chci jen abych s ním nemusela pořád smýkat :zed:
Mě napadlo, jestli to třeba jezdí hůř, když máš větší náklad ;) Terinka má 12kg+mám něco pod kočárem atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
11.7.12 11:16

@Yamyna takhle blbě mi to jezdí i s prázdným kočárem :( Malá má 7.5kg +1kg taška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
11.7.12 12:58

@kanička nemyslím si, že bys měla jiný kolečka :-) podle mě je fakt každá z nás jinak náročná a třeba zvyklá na předchozí kočárek. Já po obchoďáku @barvik bych trajdala pořád, kočár tam jede nádherně, ale tam toho moc nenajezdím, že :pankac: no a venku se prostě zapichují maličký kamínky a na to už jsem si zvykla občas akorát když lupe nějakej větší tak ho botou setřu a na obrubník jednou rukou v žádným případě nenajedu, malej má cca 10kg. Ale jinak je kočár v pohodě a jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
11.7.12 13:18

No já do krámu chodim každý den pro chleba a zeleninu, jinak jako taky víc jezdim venku :D ale i tak mi to štve, hrozný je i nastupování do autobusu, tím jezdím svátečně, ale ty kolečka se mi vždy srazí do sebe a nejde s tím hnout :( možná jsem si to fakt poškodila tím klackem. Jinak náročná nejsem, je to můj druhý kočár a měnit už nehodlám :)) je hlavně lehký, že ho i s malou vytáhnu v pohodě do schodů a nemusim nikoho obtěžovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
11.7.12 15:29

:nevim: tak to fakt nevím, jezdíme už taky dost dlouho, mhd skoro denně, ale kolečka se mi taky ještě nesrazily, u předchozího kočáru ano, když jsem třeba kousek šla hodně rychle :zed: tak nevím čím to může být :think: tím klackem se mi to nezdá, to by musel se tam hodně šprajcnout, aby se to nějak celý hlo. A do schodů ho vytáhneš jako do normálních nebo myslíš ty v autobuse??? Já tahám do druhého patra a dá mi teda pořádně zabrat :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
11.7.12 18:29

@dagmarkav tahám též do dvou pater :D ale oproti předešlému má o 10kg méně.. ten jsem sotva vyfuňela, musela jsem jezdit po kolech, takhle ho čapnu za madlo a vynesu.. jinak před vycházkou jsem kolečka promazala olejem a super, je to v pořádku :D dělám zbytečné vlny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
11.7.12 21:38

@barvik :kytka: tak nějak, starej kočárek jsem nechávala u schodů a tahala jen korbu, taky dobrý :roll: Agile hopsám i s malým když mi usne na cestě domů. Máme to my matky těžkej život :kytka: :andel:
tak nedělééé vlny :mrgreen: :lol: já taky dělám prvně vlny a pak teprve věc zkouším řešit, ať je o čem mluvit ne??? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
11.7.12 21:52

@dagmarkav Já se tu bojim nechat kočárek i jen konstrukci a zas jsem se nahoře bála nechat malou samotnou, tak rovnou celej kočár :D to bylo dohromady 30kg, hrůza. No ale aspoň chlapi koukaj jak jsem silná :D Ovšem s kočárkem to začíná a taky končí :D
no mě to nějak nenapadlo, nebo jsem spíš byla líná :D a hlavně jsem myslela, že jsem si to fakt poškodila, i jsem ty kola prohodila a furt zlobilo to, kam se mi vrazil klacek.. teď už aspoň vim co teda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.7.12 15:46

Clona vyriešená, pani mi poslala menšiu, tá je už OK. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
15.7.12 18:17

@barvik Tak jsme to všechno promazali a kolečka jsou jako nová ;) :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tanita1
22.7.12 23:58

Dobrý den, strašně se mi líbí, jak máte řešený nánožník s fusakem, já mám kluka, chtěla bych ho černo-zelený. Můžete mi prosím poradit, co to jsou za typy? Děkuji Taťána

• Citovat
  • Upravit
120
23.7.12 00:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tanita1
23.7.12 10:45

Děkuji za inspiraci, já jsem se ptala i paní co šije na na mmb na nánožník a podložku do kočárku, máte s tím co šije někdo zkušenosti? Jak to sedí do agilka? :) já jsem měla pro malého kočárek inglesina magnum, byl super, ale jakmile malý začal sedět, tak je na houby, pořád se sesouval dolů, tak tam seděl se zkroucenou páteří, nohy mu trčeli ven i z té sportovní verze, nemohla jsem se na to dívat, tak jsem ho prodala a koupila b-agile, měl by mi zítra :) přijít, už se nemůžu dočkat. A jak to tady čtu, tak si říkám, že jsem se určitě dobře rozhodla :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4