Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Hapalíci píše:
@Niki89 Ahoj Niki, posílám obrázky, snad pomůžouOmlouvám se za zpoždění, ale napřed jsem neměla foťák, manžel ho měl v práci, a včera jsme měli „doktorský“ den, takže se zadařilo až k večeru… První dvě fotky jsou v lehu (malý se v něm krásně vyspí, ověřeno
, druhé dvě v polosedu. A pořád platí, že kočárek je fakt skvělý na ovládání jednou rukou, parádička, nadšení přetrvává!!!
U červeného kočárku není madlo?
![]()
@Yamyna píše:
U červeného kočárku není madlo?![]()
Je tam
Jenom ho zatím nepoužíváme, když malý se nám zatím jenom válí ![]()
@Hapalíci nevím, jestli jde madlo u černého sundat
myslím, že ne,a ani mě to do teď nenapadlo ![]()
@Yamyna píše:
@Hapalíci nevím, jestli jde madlo u černého sundatmyslím, že ne,a ani mě to do teď nenapadlo
madlo sa dá odopnúť aj na čiernom kočíku. ![]()
@Pleo děkuji:) a prosila bych i zašití těch pásů vyfotot, pokud by to šlo:)
@macinka85 píše:
nějak nestíhám… na clonku už mám jednu zájemkyni. Tašku dofotím jakmile se k tomu dostanu. Dneska konec školního roku, tak mám fofr ![]()
@macinka85 píše:
zkoušela jsem vyfotit zašití, ale nedaří se. Je to normálně u vrchu boudičky asi 5cm od konce přelozeno (opět 5 cm) a sešito dohromady.
Přikládám fotku clony 150kč a pak mám tu tašku k brzdě 150kč (nepoužitá, vyndaná jen na focení). Dala jsem do ní pláštěnku a je tam ještě kousek místa na další věci. Na clonu mám už jednu zájemkyni, ale ještě nejsme 100% dohodnuty. Pokud má někdo zájem tak pisněte.
@Pleo ahojky tu fotku všité clony jsi nedala, jsou tam jen dvě té tašky ![]()
@kanička na „živo“ to vypadá ještě lépe, asi jsem měla málo světla. A hlavně to nemusím sundávat což je velké plus.
@Pleo já to taky nesundavám všila jsem si tam suchý zip což je možná ještě lepší, protože to můžu kdykoliv vyměnit za jinou látku až se mi to okouká ![]()
Zdravím všechny maminky, taky vlastním britax b-agile, jsem s ním hodně spokojená, až na ty kola…ty jsou fakt na nic, jinak super malýmu se v něm tak líbí, že už mi nechce sedět v x-landeru xa, tak půjde do světa. Myslela jsem, že si ho nechám na zimu, ale ne. Uvažuji o koupi bébe confort ELEA, nebo jané cross reverse. Nemáte některá skušenost? Chtěla bych kočárek s otočnou sedačkou, ale nevím jak jsou na tom kola? A jak v zimě, zda by šlo s eleou jezdit, jestli je dost prostorná…jak se tam vejde dítko s fusakem atd. Budu ráda za každé info
Vím, že je tohle diskuze o agile, ale třeba mi někdo poradí… ![]()