Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileDobrý večer, také se hlásím, že jsem si dnes zakoupila Agile. Tento kočárek je můj asi 12tý(magor-vím
) a příjde mi teda bezva, ještě mám Quinny Zapp a před ním jsem měla Nunu.Je to tedy obrovský rozdíl s Agile se mi jezdí tak zvláštně-trošku mi příjde takový hrozně mohutný a těžký, přitom, když ty dva kočárky dám k sobě, tak velikostně to takový rozdíl není a oba jsem vážila a váží úplně stejně-což jsem se divila ![]()
Hned jsem do něj nacpala i mojí 4 letou dceru(21kg) a kočárek v pohodě vydržel ![]()
Holky nevíte, jak je to s nosností kočárků? Nějak nechápu, proč má Agile jen do 15kg a například Nuna 18kg, nebo Zapp myslím dokonce 20kg. Přitom Agile mi teda příjde mnohem pevnější a kvalitnější. Ráda bych v něm vozila dcerku opravdu co nejdéle. Myslíte, že vydrží i větší zátěž. Jak jsem již psala v předchozím příspěvku, tak se povozila chviličku i má druhá dcerka 21kg a kočárek vydržel, ale bála jsem se, aby se nepoškodil.
Ještě je škoda, že nemá kočárek delší opěrku zad-to už by byl opravdu dokonalý. Hodně jsem přemýšlela nad Baby jogger citi-ten je do 23kg a má dlouhou opěrku zad, ale zase se mi na něm nelíbily jiné věci.
@chvaldici ahojky píší sice 0-15,ale také uvádí 4 roky a to určitě mají děti kolem 20-25 kil tak se určo toho neboj
Cikyto - kočárek máme cca 14 dní, kupovali jsme ho v Kuklenách, kde z něj byly nadšený a měli ho tam vystavený, než jsme si pro něj přijeli. Jestli si ho chcete okouknout tak dejte vědět, jsme z HK. V Pardubkách teď naposled měli červenou verzi - jeli jsme tam ještě okouknout posledních pár detailů díky této diskuzi…
@chvaldici píše:
Dobrý večer, také se hlásím, že jsem si dnes zakoupila Agile. Tento kočárek je můj asi 12tý(magor-vím) a příjde mi teda bezva, ještě mám Quinny Zapp a před ním jsem měla Nunu.Je to tedy obrovský rozdíl s Agile se mi jezdí tak zvláštně-trošku mi příjde takový hrozně mohutný a těžký, přitom, když ty dva kočárky dám k sobě, tak velikostně to takový rozdíl není a oba jsem vážila a váží úplně stejně-což jsem se divila
Hned jsem do něj nacpala i mojí 4 letou dceru(21kg) a kočárek v pohodě vydržel
tu váhu neřeš, uveze určitě hodně ![]()
v čr je nějaká norma pro kočárky 15kg, proto to tu tak uvádí, ale skutečná nosnost je jistě někde kolem 20ti ![]()
Ženský viděli jste B-Agile na videu v trojkolce, porovnávají ho tam s Baby Jogger citi mini, ten se mi tak líbí, proč se neprodává i u nás ![]()
Ahoj holky, včera jsem narazila na tuto diskuzi, a teď jsem nahlodaná, jestli koupit Maxi Cosi Mura nebo Britax B-Agile…Paní, která prodává Britax na MMB je ze stejného města jako já, takže bych si mohla kočárek přijít osobně vyzvednout, což je pro mě plus. Nemáte náhodou některá zkušenost i s Murou pro srovnání? Ještě bych se chtěla zeptat, četla jsem tady, že si necháváte ušít podložky do kočárku, je to nutnost nebo je to spíš jen z estetického hlediska? ![]()
@Katuskka myslím, že mura je spíš jako sporťák a britax je už spíš golfka - úplně něco jiného, ale zkušenost nemám. Podložka asi nutnost není, ale je to lepší na údržbu, lepší prát podložku než kočár:-) a hlavně kočárek to strašně oživí. Taky ateriál v kočárku pot určitě nesaje tak jako ta podložka, takže i z toho důvodu.
@Katuskka myslím si to samé..
Mura je velký těžký sporťák, nafukovací kola, sedák otočný po i do protisměru…
Britax jsou golfky tak poloviční váhy.
Záleží jak velké máš dítko a k jakému účelu ho chceš ![]()
Podložku zatím neřeším, protože mám minimimi, buď v asedačce nebo ve vložné tašce, ale časem určitě pořídím..je to šikovná věc..dítko se tolik nepotí a hravě vyndáš a vypereš, potah už se pere hůř ![]()
Už jste některá přemýšlela, že by jste potah vyprala? Vím, že se prát nemá, ani si nedovedu představit, jak by se to pralo s tou plastovou deskou v opěrce zad, ale kočárek mám už dosti zapatlaný a matlání hadříkem mi nepříjde dostatečné vyčištění.
@chvaldici projdi si předešlé stránky někde jsem ho celý svlékla a vyfotila a vyprala, jde to! ![]()
@kanička děkuji,po chvilce hledání jsem našla. Mám červený, takže to budu mít složitější u těch nožiček, ale možná se ho někdy pokusim narvat celý do pračky na ruční praní ![]()
@quinny No, budu s ním jezdit hlavně po městě, ale občas taky po kamenité cestě, po trávě…Vím, že Mura je právě super do terénu, tipuju že Britax bude spíš do města, že? Jinak malé bude 7 měsíců ![]()
@Katuskka britax je super i v terénu, mám ho od 8.měsícu a je super ![]()
@chvaldici píše:
Už jste některá přemýšlela, že by jste potah vyprala? Vím, že se prát nemá, ani si nedovedu představit, jak by se to pralo s tou plastovou deskou v opěrce zad, ale kočárek mám už dosti zapatlaný a matlání hadříkem mi nepříjde dostatečné vyčištění.
JÁ MÁM OD LOŇSKA BRITAX BMOBILE A NORMÁLNĚ TO HÁŽU CELÝ POD SPRCHU
PAK NECHÁM NA BALKONĚ USCHNOUT A DOBRÝÝÝ.
AKORÁT HOLKY SE MI ZLOMILI TEĎ TY ČUDLÍKY CO MAJÍ FUNKCI SKLÁDÁNÍ KOČÁRU TAK MUSÍ JÍT KOČÁR DO REKLAMACE ![]()