Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2028
4.9.12 09:04

Určitě nestříhej, jen co budu mít chvilku, vyfotím ti to uchycení fusaku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.9.12 10:44

@Margott jj moc děkuji :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.9.12 15:46

Kanicka: ten nanoznik vypada moc dobre, to je od pinkie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.9.12 16:19

@janysek83 nene tam jsem volala a řekli mi, že dělají jen s opičkou a nechtěli ho udělat ani na objednávku, ale já s ním mám podložku, tašku i na zimu náručník tak mě to mrzelo, že nejsou moc ochotní tak jsem objednala univerzální od emitexu a chtěla si to dát v reklamní firmě natisknout, ale tam mě zas odmítli, že je tam dost silonu a speklo by se jim to tak jsem nakonec koupila stříbrnou barvu na textilie, jeden večer si pohrála se štětečkem, zažehlila a výsledek je docela uspokojivý :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.9.12 17:13

Sikulka :potlesk: my mame prave taky s medvidkem, tak to je super napad.muzu se jeste zeptat na kolik vyjde ten od emitexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.9.12 17:26

@janysek83 http://www.ivemababy.eu/ promin spletla jsem se není to od emitexu (ten se mi nelíbí tvarem)ale od ivemababy a jmenuje se golf a stojí 450,–kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.9.12 17:37

Aha, prave jsem koukala na emitex a rikala jsem si, ze se mu zadny nepodoba.ju a tenhle maji i cerno/tyrkysovy tak uz je asi rozhodnuto :dance: moc dekuju za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
8.9.12 17:36

Holky jaký máte držák na pití pro prcky na madlo ve předu u agile? Mám ale na mysli nějaký pevný, měla jsem od Natydom z pevné látky, ale ten se rychle zničil a loupala se z něj ta nepromokavá část :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.9.12 20:28

@dagmarkav já mám taky ten látkový od natydom a je nahouby jiný jsem zatím neviděla tak taky budu ráda když někdo něco poradí a prosím tě neporadíš mi jak uchytit ten zimní fusak když je tam ta sítka?(nerada bych tam prostříhavala otvory viz foto i příspěvek výše) díky moc předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
8.9.12 20:34

Našla jsem tento tak to vyzkouším :-) http://www.nejbaby.cz/…hve/d-79368/
A ráda bych Ti poradila, ale to s tím fusakem ti asi slíbil někdo jiný :-) Já to ještě ani nezkoušela :mrgreen:
Pořád tak nějak doufám, že v sedě to tam prostě bude držet zaháklý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.9.12 07:57

@dagmarkav jo ten vypadá dobře dík a já vím, že jsi mi to neslíbila ty, jen mě napadlo, jestli nemáš už zkušenosti, v sedě tam moc nedrží dost to klouže teda asi to bude tím stříbrným matrošem, ale i přesto, že je to provléklé v popruzích tam tam ten vršek nedrží a není to kam zaháknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
9.9.12 08:15

@kanička já mám asi haluze, ale odpovídala jsem na tvůj komentář, kdes psala, že jsem ti to slíbila 8o tak už jsem asi už úplně mimo nebo jsi příspěvek nějak upravovala? :think:
V týdnu to hned vyzkouším ať pak nešaškuju, když už to bude potřeba. Hele malýmu bude 18 měsíců a nějak si nedovedu představit, že mi v tom fusaku bude chtít sedět :-) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.9.12 09:06

@dagmarkav JJ PŘESNĚ MÉMU JE 14 MĚSÍCŮ A ON BY NEJRADŠI V KOČÁRKU STÁL :cert: A HALUZE NEMÁŠ MĚLA JSEM TO TAM A PAK JSEM ZJISTILA, ŽE JSI TO NEBYLA TY TAK JSEM TO OPRAVILA :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
9.9.12 09:37

ÓÓÓ díky, už jsem si myslela, že jsem fakt hráblá :palec: :cert: jdu ten fusak najít a vyzkouším to hned, mám od emitexu a je to takovej tenkej šusťák tak to asi bude klouzat jak blázen. No jinej se mi kupovat nechce, tak jsem zvědavá. /plně mě rozčiluje jak prostě žádnej kočár nemůže být domyšlenej pořádně. To abysme měly 4 kočárky pro jedno děcko :lol: ikdyž, kdybych neřešila peníze a místo tak by mi to nevadilo chááááááááááááá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
9.9.12 10:19

Omlouvám se že to trvá… začátkem týdne šla dcerka poprvé do školky a pak už se to vezlo. :oops:

Protáhla jsem tím místem šátek. A teď si nejsem jistá jestli už máš fusak doma a nebo ne. Jsou na něm gumičky které tamtudy provlíkám a připínám zpět karabinkou k fusaku. Dále zajišťuju kšírama a na bocích zase gumičkama. Ale musela bych ho najít a kdyžtak dofotit zvlášť.

První fotka je z vnější strany, ta druhá z vnitřní. Kdyžtak si řekni co konkrétně mám fotnout, jestli je to jasné a nebo už mám těhotenskou demeci v tak pokročilé fázi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí