Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileUrčitě nestříhej, jen co budu mít chvilku, vyfotím ti to uchycení fusaku. ![]()
@janysek83 nene tam jsem volala a řekli mi, že dělají jen s opičkou a nechtěli ho udělat ani na objednávku, ale já s ním mám podložku, tašku i na zimu náručník tak mě to mrzelo, že nejsou moc ochotní tak jsem objednala univerzální od emitexu a chtěla si to dát v reklamní firmě natisknout, ale tam mě zas odmítli, že je tam dost silonu a speklo by se jim to tak jsem nakonec koupila stříbrnou barvu na textilie, jeden večer si pohrála se štětečkem, zažehlila a výsledek je docela uspokojivý
![]()
Sikulka
my mame prave taky s medvidkem, tak to je super napad.muzu se jeste zeptat na kolik vyjde ten od emitexu?
@janysek83 http://www.ivemababy.eu/ promin spletla jsem se není to od emitexu (ten se mi nelíbí tvarem)ale od ivemababy a jmenuje se golf a stojí 450,–kč
Aha, prave jsem koukala na emitex a rikala jsem si, ze se mu zadny nepodoba.ju a tenhle maji i cerno/tyrkysovy tak uz je asi rozhodnuto
moc dekuju za tip
Holky jaký máte držák na pití pro prcky na madlo ve předu u agile? Mám ale na mysli nějaký pevný, měla jsem od Natydom z pevné látky, ale ten se rychle zničil a loupala se z něj ta nepromokavá část :-/
@dagmarkav já mám taky ten látkový od natydom a je nahouby jiný jsem zatím neviděla tak taky budu ráda když někdo něco poradí a prosím tě neporadíš mi jak uchytit ten zimní fusak když je tam ta sítka?(nerada bych tam prostříhavala otvory viz foto i příspěvek výše) díky moc předem
Našla jsem tento tak to vyzkouším
http://www.nejbaby.cz/…hve/d-79368/
A ráda bych Ti poradila, ale to s tím fusakem ti asi slíbil někdo jiný
Já to ještě ani nezkoušela ![]()
Pořád tak nějak doufám, že v sedě to tam prostě bude držet zaháklý ![]()
@dagmarkav jo ten vypadá dobře dík a já vím, že jsi mi to neslíbila ty, jen mě napadlo, jestli nemáš už zkušenosti, v sedě tam moc nedrží dost to klouže teda asi to bude tím stříbrným matrošem, ale i přesto, že je to provléklé v popruzích tam tam ten vršek nedrží a není to kam zaháknout ![]()
@kanička já mám asi haluze, ale odpovídala jsem na tvůj komentář, kdes psala, že jsem ti to slíbila
tak už jsem asi už úplně mimo nebo jsi příspěvek nějak upravovala? ![]()
V týdnu to hned vyzkouším ať pak nešaškuju, když už to bude potřeba. Hele malýmu bude 18 měsíců a nějak si nedovedu představit, že mi v tom fusaku bude chtít sedět
![]()
@dagmarkav JJ PŘESNĚ MÉMU JE 14 MĚSÍCŮ A ON BY NEJRADŠI V KOČÁRKU STÁL
A HALUZE NEMÁŠ MĚLA JSEM TO TAM A PAK JSEM ZJISTILA, ŽE JSI TO NEBYLA TY TAK JSEM TO OPRAVILA ![]()
ÓÓÓ díky, už jsem si myslela, že jsem fakt hráblá
jdu ten fusak najít a vyzkouším to hned, mám od emitexu a je to takovej tenkej šusťák tak to asi bude klouzat jak blázen. No jinej se mi kupovat nechce, tak jsem zvědavá. /plně mě rozčiluje jak prostě žádnej kočár nemůže být domyšlenej pořádně. To abysme měly 4 kočárky pro jedno děcko
ikdyž, kdybych neřešila peníze a místo tak by mi to nevadilo chááááááááááááá ![]()
Omlouvám se že to trvá… začátkem týdne šla dcerka poprvé do školky a pak už se to vezlo. ![]()
Protáhla jsem tím místem šátek. A teď si nejsem jistá jestli už máš fusak doma a nebo ne. Jsou na něm gumičky které tamtudy provlíkám a připínám zpět karabinkou k fusaku. Dále zajišťuju kšírama a na bocích zase gumičkama. Ale musela bych ho najít a kdyžtak dofotit zvlášť.
První fotka je z vnější strany, ta druhá z vnitřní. Kdyžtak si řekni co konkrétně mám fotnout, jestli je to jasné a nebo už mám těhotenskou demeci v tak pokročilé fázi. ![]()