Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1800
6.10.12 06:16

@Umm Yasmin ano, a je lepší…když si rozepneš boudičku, tak ti na dítě z žádné strany neprší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.12 14:22
@Yamyna píše:
@Umm Yasmin ano, a je lepší…když si rozepneš boudičku, tak ti na dítě z žádné strany neprší :palec:

DEKUJI :kytka: jen se jeste rozhodnout koupit ci ne :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
6.10.12 14:40

Tak to je vždycky to nejnáročnější:)taky sem taková…potřebuju mít zápal pro věc, většinou se nechám zlákat tám, s čím jsou spokojený ty ostatní a taky chci bejt originální, a nechci mít co co má každej druhej, takže při volbě doplňků jsem zase dala na radu tady od holek a koupila pinkie, je dražší a nemá ho každej druhej, stejně jako britax b agile a taky zase jo? ze začátku jsem měla averzi na všechno růžový, čím míň, tím líp a když jsem viděla růžovou podložku a deku v černym kočárku, byla jsem jasná:)))))kočárek se tím úplně rozzářil a je fakt, že hodně lidiček se otočilo, nikdy jsem nechtěla černej kočárek na miminko, připadalo mi to jak pojízdná rakev, a teď beru zpátky je to tak snadný si pohrát s barvama a hlavně černá je elegantní, a taky jsem už už od samýho začátku věděla, že na mimi nechci zelenej kočárek, protože těch je milion, jo je univerzální barvičkou, ale ne origoš:)))))))tak dumej, rozhoduj a přemejšlej:))))

• Citovat
  • Upravit
251
6.10.12 20:16

Tak my máme kočárek jen chvilku, ale jsme s ním moc spokojeni, jako hlavní kočárek mám MC Muru, to je taková naše srdcovka, ale zabere celý kufr, takže na nákupy a výlety jsme si pořídili B-Agile. Jezdí se s ním skvěle, je lehounký a prostorný. Pláštěnku mám od Elodie Details, mám ráda okaté nevšední věci a pláštěnka krásně změní vzhled kočárku, navíc na kočárku sedí, jakoby pro něj byla ušitá :) Nánožníky nepoužívám, mám fusaky od JJ Cole a Elodie Details, tak by mi bylo líto, kdyby nebyly kvůli nánožníku vidět :) Co mi vadí je, že jarní/podzimní fusak od JJ Cole nahoře nedrží dobře kvůli síťce - obvykle se přichytává přehrnutím přes horní okraj opěradla, tady to nejde, ale řeším zavíracím špendlíkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
7.10.12 11:06

Zdravím,
jen upozorňuji, že k nabídce a poptávce slouží bazárek;)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
7.10.12 11:10

@admin tam jsem nabídku na můj kočárek na prodej dala!!!je něco špatného napsat že britax je fajn, že ho máme, že mám na něho šitý nánožník atd. a pak připsat že ale malá už není skoro v kočáru a tak ho prodávám, hm asi jo, zajímavý pravidla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
7.10.12 11:12

@martulkasloník To především platilo pro uživatele vendulka34, její příspěvky a příspěvky jsem smazala (plus kontaktní údaje).

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
7.10.12 11:34

@admin aha tak to jo :palec: já myslela že myslíte i mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.12 19:07

My máme červený a super, nestěžuju si :) barva drží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.12 00:21

Holky prosím vás…nechce se mi to tu celé pročítat znovu…nepoužíváte někdo nánožník uni od Emitexu? Přesněji tento…

http://www.nejbaby.cz/…rny/d-82517/

Chtěla jsem ho pořídit, ale vůbec nevím zda bude sedět…Poraďte, prosím :-)

díky moc :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.12 00:37

http://www.ivemababy.eu/detail.php?… nebo tenhle od Ivemababy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.10.12 07:18

@janulinkaterezk
Nam ho doporucili v obchode, dokonce nam ho i predvedli, vypadal dobre. ale ted jsme ho dali doma a je to hruza…bud jsme trdla a nevime jak ho nasadit, ale spis jsme se unahlili…je strasne veliky a moc dobre nedrzi…doporucila bych ti, vyzkouset ho primo v obchode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.12 10:19
@kacudka83 píše: @janulinkaterezk
Nam ho doporucili v obchode, dokonce nam ho i predvedli, vypadal dobre. ale ted jsme ho dali doma a je to hruza…bud jsme trdla a nevime jak ho nasadit, ale spis jsme se unahlili…je strasne veliky a moc dobre nedrzi…doporucila bych ti, vyzkouset ho primo v obchode

Prosím Tě a kterej z nich? Mohla by jsi vložit foto jak to vypadá? Já se z toho zblázním…nemáme tu právě obchod kde by ho prodávali… :( a od Natydom je to dlouhá doba než by ho poslala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.12 10:43
@kanička píše:
@Margott DÍKY ZA RADU S TĚMA OČKAMA NA KOŠÍK TO MĚ NENAPADLO :zed: JSEM TYDÝT :lol: ALE JAK UCHYTIT ZIMNÍ FUSAK FAKT FURT NEVIM :nevim: VKLÁDÁM PÁR FOTEK PRO OSTATNÍ PRO INSPIRACI A I FOTO NA RADU KAM S TIM VRŠKEM FUSAKU KDYŽ JE TAM TA SÍTOVINA-PŘECI DO NÍ NEBUDU STŘÍHAT :think:

taky se mi líbí tenhle nánožník, ale zajímalo by mě jak je teplej…myslíš, že se dá použít na zimu, nebo bych měla radši koupit tenhle? S fusakem se do něj asi nedotanu, co?

http://www.pro-deticky.cz/detail.php?… nebo tento

http://www.ivemababy.eu/detail.php?…

budu ráda za každou radu…nemůžu ho ani vyzkoušet v obchodě, tady ho nemají…kuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.10.12 17:53
@janulinkaterezky píše:
Prosím Tě a kterej z nich? Mohla by jsi vložit foto jak to vypadá? Já se z toho zblázním…nemáme tu právě obchod kde by ho prodávali… :( a od Natydom je to dlouhá doba než by ho poslala…

promin, ten emitex…pokusim se ho behem zitrka vyfotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4