Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@sheherazada píše:
Holky jak je to s tím odpružením, je odpruženej dost, nebo spíš vůbec? a co délka zádové opěrky, do kdy vám v tom děti spali? potřebovala bych vidět fotku tak dvou a půlletýho dítka v leže i v sedě, kdo se hlásí?:-)))
Moje kamarádka má holčičku 2,5 roku a do kočárku se na vejšku nevejde. Řekla bych že ty záda udělali krátký. Jinak na nohy by to bylo do pěti let. Ale záda blbí, ještě když je na tom hned napasovaná stříška a ještě je tam ta síťka.
Stříška jde sundat, ne? Jsem to teda nezkoušela…pak na to mrknu..mám taky vysoké dítě.
Včera jsem ho byla otestovat ve sněhu a po chodníku dobrý…ale pak jsem zajela na lesní cestu a sníh se začal nepříjemně lepit na kola a konec…dojela jsem
Odpružení je tak akorát, abych vyjela bez větší námahy na nižší patník..
Stříška sundat jde, ale dítě v ňom nepoložíš, protože je tam ta síťka přišitá k zádové části. To by jste si jí musela odpárat.
Ahojky, mohli byste mi někdo poradit, kde jste si nechali ušít nánožníky a kolik jste za ně asi tak dali? My teď máme kočárek Mutsy, malá má 14 měsíců. Mám možnost ho prodat za 5000 a koupit Britax za 3500. Myslela jsem si, že na tom aspoň malinko vydělám, ale neuvědomila jsem si, že musím pořídit ještě nánožník
A dá se na Britax použít klasická uni pláštěnka od Emitexu nebo musím mít tu origo?
Díky za rady ![]()
@Kacenka20 píše:
Ahojky, mohli byste mi někdo poradit, kde jste si nechali ušít nánožníky a kolik jste za ně asi tak dali? My teď máme kočárek Mutsy, malá má 14 měsíců. Mám možnost ho prodat za 5000 a koupit Britax za 3500. Myslela jsem si, že na tom aspoň malinko vydělám, ale neuvědomila jsem si, že musím pořídit ještě nánožníkA dá se na Britax použít klasická uni pláštěnka od Emitexu nebo musím mít tu origo?
Díky za rady
Pláštěnku mužeš mít jinou. Tady psala paní myslím na 11.stránce, že má pláštěnku na peg perego a pasuje super asi 350,– Od toho Emitexu nevím kterou na to koupit. Zatím jsem to vyřešila nánožníkem za 450,– s dvěma bočníma zipama od paní z mimibazaru viz. odkaz, jen ho mám víc hranatej, aby se nám tam dobře lezlo. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Objedlala jsem si ještě vložku do kočárku za 300,– a ještě clonu do toho síťovaného místa na stříšce, ze šustáku. Že tam bude malá hodně schovaná. Dneska jsme zažily i dost sněhu, kočárek nepromokl. Tak pláštěnku zatím řešit nebudu. Kolečka ve sněhu 5cm taky dobrý.
Uf, tak jsem to celé pročetla
hledám nějaký kočárek po hlubokém, zatím máme teda 5m, tak je jeste čas, ale jsem z B. celkem nadšená..psaly jste že na jaře by měl být s nafukovacíma kolama, tak zkusím počkat.. @Hapalíci nekupovali jste kočár někde v Ostravě? Potřebovala bych to vyzkoušet i vidět naživo..
Tak jsem si koupila na doporučení b-agile 2013. Mám akorát problém, v návodu se píše polohovatelná rukojeť. Já nemůžu přijít na to jak jí dát dolů, spíš mi přijde, že to snad ani nejde.Jsem malá a rukojeť mám pod prsama
Kdyby jste někdo věděl jak na to, budu ráda. Díky
Holky jak vysoko je ta rukojet od země v nejvyšší poloze? a délka zádíček? Zajímá mě ta nová verze 2013 a co je u ní jiného než 2012
U b-agile 2013 má rukojeť od země 100cm a délka zad je 47cm.
Tak jsem se na kočárek byla včera podívat, bohužel ho měli zrovna prodaný a další přijdou v lednu. Ale prodavač mi ho na 100% schválil, že je to druhý nejlepší golfáč (nebo sporťák?
) První je prý TFK Buggster, ale ten se mi nelíbí a cena už je taky někde jinde ![]()
Ještě jednou zkusím dotaz-nevíte kde se dá b-agile vidět v Ostravě??A jaký je rozdíl mezi verzi 2012-2013? A nějaký odkaz na web kde jste kupovaly? A je dodavany i s madlem?
Ahojky, tak kočárky Britax jsem v Ostravě viděla v prodejně Funababy, na 1. Máje. Rozdíly bohužel nevím a pak je ještě specializovaná prodejna Roemer, Britax v Kopřivnivi, kupovali jsem tam sedačku - http://britax-romer.cz/…kocarky.html
@verrru Promiň za pozdní odpověď, nebyla jsem tu - my kupovali Britax taky v Kopřivnici, měli jsme ho tam zamluvený, vyzkoušeli jsme a rovnou koupili… Předtím jsme byli kouknout v Sam Baby na Slezské Ostravě, ale tam jej neměli… Nicméně je fajn porovnat s jinými typy, výběr tam měli docela velký. Ještě se nám líbil Cybex Callisto a občas váhám, jestli jsme neměli jít do něj kvůli výšce madla (má ho zřejmě vyšší a každopádně nastavovací, my jsme oba vysocí)