Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
6.1.13 22:31
@quinny píše:
@lucotek jak bude příležitost tak bych to vyfotila, ale já ho nechávám v autě, protože už bychom se sem nevešli :oops: takže nevím kdy se na to dostane

ale našla jsem tohle, fotky jsou úplně dole…myslíte že se to dá dokoupit, a evidentně i nánožník už se dělá :think:
 http://www.kocarky.cz/…b-agile.html

to by mě zajímalo jak tohle funguje..evidentně to tam je přidaný 8o

Mě to z těch fotek připadá, jak kdyby se dala dokoupit nějaká pevná podložka, která se vloží do kočárku a má v půlce kloub, který je polohovatelný.

Jinak taky by mě zajímalo, jak vypadají ty „vytlačené“ nožičky, tak předem děkuju někomu za ochotu :roll: :potlesk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
9.1.13 18:26

polohování nožiček britax b agile

Podložka ani nánožník není originál britax i tak je to vychytávka
 http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
134
10.1.13 09:51
@vendulka34 píše:
Podložka ani nánožník není originál britax i tak je to vychytávka
http://www.youtube.com/watch?…

Odkaz bohužel nefunguje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
10.1.13 11:08

odkaz po rozkliknutí funguje,

Hledej v sloupečku vpravo… http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
vendulka34
10.1.13 11:09

Po rozkliknutí se mi odkaz normálně zobrazil, v aktuálním okně:) jinak hledej podpěrka nohou britax

• Citovat
  • Upravit
vendulka34
10.1.13 11:11

Jo a ještě zřejmě se jim podložky začali prodávat tak zdražili z 990Kč na 1090Kč asi budou fajn

• Citovat
  • Upravit
134
10.1.13 13:20
@vendulka34 píše:
Jo a ještě zřejmě se jim podložky začali prodávat tak zdražili z 990Kč na 1090Kč asi budou fajn

Děkuju, ten druhý odkaz, co jsi vložila už funguje, ten první mě hodil jen na hlavní stránku YouTube. Podpěrka vypadá fakt dobře a když to není originál Britax, tak by se možná dala i někde koupit levněji? Zkusím pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
10.1.13 13:24

Bohužel ani paní Alexandra na mimibazaru o ničem neví:( už jsem zkoušela všechno možný…byla jsem rozhodnutá včera objednávat a prý cena předtím byla špatně…jasně mají kšeftík tak toho využívají

• Citovat
  • Upravit
vendulka34
10.1.13 13:34

Jenže měnil by někdo za jiný kočár? a teď když je taková vychytávka na světě…jen nebude to vadit pod zádíčkama, snad ne…

• Citovat
  • Upravit
16365
10.1.13 13:40

Mě to teda přijde předražený vzhledem k ceně kočáru a hlavně se mi to ani moc nelíbí, hlavně to uchycení teda, ale to by chtělo vidět na živo no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
10.1.13 13:51

Přijde mi podlý když se zajímáte povídáte si o tom s prodejcem a on to během odpoledně zdraží když vidí že máte zájem…nevím jak naživo, to video je celkem pěkný odkaz mi právě poslal prodejce, docela bych do toho šla pořád přemejšlím jak je to s těma ťapinama když jsou větší děti, zatím jsem vytáhla kočárek jen jediný víkend v létě a bylo nám šest měsíců, už jsem naviklaná ho prodat když je nový, maminky nemáte fotečku většího dítka v kočárku?

• Citovat
  • Upravit
134
10.1.13 13:54
@vendulka34 píše:
Přijde mi podlý když se zajímáte povídáte si o tom s prodejcem a on to během odpoledně zdraží když vidí že máte zájem…nevím jak naživo, to video je celkem pěkný odkaz mi právě poslal prodejce, docela bych do toho šla pořád přemejšlím jak je to s těma ťapinama když jsou větší děti, zatím jsem vytáhla kočárek jen jediný víkend v létě a bylo nám šest měsíců, už jsem naviklaná ho prodat když je nový, maminky nemáte fotečku většího dítka v kočárku?

No to jo, je to teda hodně divné říct, že byla cena napsaná špatně :cert: No co, tak když ti to nebude vyhovovat, tak do 14 dnů to můžeš vrátit bez udání důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
10.1.13 13:55
@quinny píše:
Mě to teda přijde předražený vzhledem k ceně kočáru a hlavně se mi to ani moc nelíbí, hlavně to uchycení teda, ale to by chtělo vidět na živo no :nevim:

Jj, vzhledem k ceně kočáru se mi to zdá také dost. Já teda B-Agile ještě nemám, jen ho mám vyhlídnutý na jaro, tak uvidím, jak moc mi bude případně vadit, že jdou ty nohy polohovat jen částečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
10.1.13 13:58

Nojo ale 11stovek už je fakt dost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1382
10.1.13 14:16

Přeji hezký den, chtěla bych se zeptat nevíte kdy budou k mání a za kolik ty nafukovací kolečka na b agile? Poslední info od výrobce bylo začátek roku 2013, ale zatím jsem je nikde neviděla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí