Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
888
16.1.13 11:08

Já jsem chtěla taky černý, ale začala jsem přemýšlet nad tím hnědým…líbí se vám? nebo máte už některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.1.13 12:27

@lencula proč myslíš že to nejde sundat. Já ho mám teda půl roku a ještě jsem ho neprala, ale dole jsem to na začátku měla a když to jde sundat půjde to i vyprat ne. Já mám teda černý, ale to snad není rozdíl, nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
16.1.13 12:53

@lucotek mi se ten hnedy nezda spatny :) akorat na zivo jsem ho jeste nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
16.1.13 13:14

Rozdíl je v tom, že černý je dole na sucháče, tak to jde sundat jednoduše. Červený se musí šroubovat, ale sundat jde taky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.1.13 14:13

@Margott stejně divný, že jedna kolekce a jiný provedení u jiný barvy :think:
a díky za osvětlení, jsem si matně pamatovala, že tam nějaký rozdíl byl :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
16.1.13 20:08
@verrru píše:
@lucotek mi se ten hnedy nezda spatny :) akorat na zivo jsem ho jeste nevidela

Já ho právě taky neviděla, jen ten béžový, ale ten tmavší hnědy se mi začíná líbit, černý už tu pár mamin má, a tento mi příjde elegantní a neokoukaný, ale pochybuju, že bude někde na prodejně k vidění :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
16.1.13 20:50

@lucotek ted jsem psala do obchodu v Kopřivnici (MS kraj) a ti ho skladem maji..ale to mas z ruky :lol: inzerujou i na mmb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
16.1.13 21:16

Margot diky za upresneni. Ja ho mela cely odstrojeny. Vsechno co slo odcvakat jsem sundala, ale nenapadlo me teda sroubovat. To teda neni moc user friendly. Ale budiz, aspon ho nekdy vyperu.

Hnedy jsem videla a jo. Musim rict, ze se me ta barva libila. Ta nase cervena se me libi porad a sla bych do ni klidne znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
16.1.13 21:17
@verrru píše:
@lucotek ted jsem psala do obchodu v Kopřivnici (MS kraj) a ti ho skladem maji..ale to mas z ruky :lol: inzerujou i na mmb

Tak to mám fakt z ruky…chystám se do olomouce, ale i tam předpokládám bude skladem černý a max. červený…ale uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
16.1.13 21:58

A chcete 4 nebo 3 kola? Ja 4..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
17.1.13 10:37
@verrru píše:
A chcete 4 nebo 3 kola? Ja 4..

4 :) to je ten hnědý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
17.1.13 11:10

No jo vlastne, mi nedoslo ze 3 maji jine barvy :lol: ale je krasny :mrgreen: ja bych se na nej mela jet podivat pristi tyden, jestli to vyjde, tak pak pisnu dojmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.1.13 14:16
@verrru píše:
No jo vlastne, mi nedoslo ze 3 maji jine barvy :lol: ale je krasny :mrgreen: ja bych se na nej mela jet podivat pristi tyden, jestli to vyjde, tak pak pisnu dojmy

jen OT b-agile je i 3kolový 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
17.1.13 14:27
@lucotek píše:
Já ho právě taky neviděla, jen ten béžový, ale ten tmavší hnědy se mi začíná líbit, černý už tu pár mamin má, a tento mi příjde elegantní a neokoukaný, ale pochybuju, že bude někde na prodejně k vidění :(

Já se chci jít na B-agile podívat do Zlína (www. kocarky-zlin. cz), ale myslím, že ho mívají jen v černé a červené :-/ Ještě tam zkusím napsat, ten tmavě hnědý se mi líbí nejvíc..ale ten béžový taky není špatný :-D Brala bych je všechny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
17.1.13 14:28
@quinny píše:
jen OT b-agile je i 3kolový 8o 8o 8o

jojo, je i 3kolový http://www.detskyruzek.cz/…agile_3_2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek