Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileJá jsem chtěla taky černý, ale začala jsem přemýšlet nad tím hnědým…líbí se vám? nebo máte už některá?
@lencula proč myslíš že to nejde sundat. Já ho mám teda půl roku a ještě jsem ho neprala, ale dole jsem to na začátku měla a když to jde sundat půjde to i vyprat ne. Já mám teda černý, ale to snad není rozdíl, nebo jo?
@lucotek mi se ten hnedy nezda spatny
akorat na zivo jsem ho jeste nevidela
Rozdíl je v tom, že černý je dole na sucháče, tak to jde sundat jednoduše. Červený se musí šroubovat, ale sundat jde taky. ![]()
@Margott stejně divný, že jedna kolekce a jiný provedení u jiný barvy ![]()
a díky za osvětlení, jsem si matně pamatovala, že tam nějaký rozdíl byl ![]()
@verrru píše:
@lucotek mi se ten hnedy nezda spatnyakorat na zivo jsem ho jeste nevidela
Já ho právě taky neviděla, jen ten béžový, ale ten tmavší hnědy se mi začíná líbit, černý už tu pár mamin má, a tento mi příjde elegantní a neokoukaný, ale pochybuju, že bude někde na prodejně k vidění ![]()
@lucotek ted jsem psala do obchodu v Kopřivnici (MS kraj) a ti ho skladem maji..ale to mas z ruky
inzerujou i na mmb
Margot diky za upresneni. Ja ho mela cely odstrojeny. Vsechno co slo odcvakat jsem sundala, ale nenapadlo me teda sroubovat. To teda neni moc user friendly. Ale budiz, aspon ho nekdy vyperu.
Hnedy jsem videla a jo. Musim rict, ze se me ta barva libila. Ta nase cervena se me libi porad a sla bych do ni klidne znova.
@verrru píše:
@lucotek ted jsem psala do obchodu v Kopřivnici (MS kraj) a ti ho skladem maji..ale to mas z rukyinzerujou i na mmb
Tak to mám fakt z ruky…chystám se do olomouce, ale i tam předpokládám bude skladem černý a max. červený…ale uvidíme.
@verrru píše:
A chcete 4 nebo 3 kola? Ja 4..
4
to je ten hnědý…
No jo vlastne, mi nedoslo ze 3 maji jine barvy
ale je krasny
ja bych se na nej mela jet podivat pristi tyden, jestli to vyjde, tak pak pisnu dojmy
@verrru píše:
No jo vlastne, mi nedoslo ze 3 maji jine barvyale je krasny
ja bych se na nej mela jet podivat pristi tyden, jestli to vyjde, tak pak pisnu dojmy
jen OT b-agile je i 3kolový
![]()
@lucotek píše:
Já ho právě taky neviděla, jen ten béžový, ale ten tmavší hnědy se mi začíná líbit, černý už tu pár mamin má, a tento mi příjde elegantní a neokoukaný, ale pochybuju, že bude někde na prodejně k vidění
Já se chci jít na B-agile podívat do Zlína (www. kocarky-zlin. cz), ale myslím, že ho mívají jen v černé a červené :-/ Ještě tam zkusím napsat, ten tmavě hnědý se mi líbí nejvíc..ale ten béžový taky není špatný
Brala bych je všechny ![]()
@quinny píše:
jen OT b-agile je i 3kolový![]()
![]()
jojo, je i 3kolový http://www.detskyruzek.cz/…agile_3_2013