Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
28.1.13 19:23

Na jaké chodbě? Omlouvám se, ale nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.1.13 19:42

@Maťka28 Za dveřma v paneláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
28.1.13 20:34

Taky nechavame kocarek na chodbe, kdyz prijdem z venku :) ale my jsme posledni patro.. a krasna barva..a myslim ze uz je i 4kolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.13 09:11

Ahaa.Tak to já ho mám v bytě. :) No právě, že internetové obchody uvádí už od listopadu, že kočárek mají a dodání je do 1-7 dnů. Někteří mají slušnost napsat, že bude až za 3-6 týdnů, ale mám pocit, že to byl snad jen jeden obchod. Čekala jsem na něj od listopadu měl být 5.1.13 na obchodě, bohužel nestalo se tak. :,( Šla jsem na rady do jiného kamenného obchodu tam přímo majitel volala 2 dodavatelům pro ČR a měl být do konce ledna. Udělala jsem díky této info. závaznou objednávku, na kterou reagovali, že bude až začátkem února. Po 14 dnech, že nakonec koncem února. :zed: :cert: Nakonec jsem si dopisovala se Všemi internetovými prodejci kdo z nich jej má opravdu na skladě a na základě dotazu jsem se dozvěděla, že v prosinci udělali 3kolky a 4kolky se budou dělat v lednu. :,( Dokonce 1 intern. obchod mi napsal, že Bůh ví kdy opravdu dorazí na náš trh.Asi 4 obchody mi ale nabídly 3kolku v této barvičce. Tak jsem vybrala obchod který má i kamennou prodejnu a je blízko od Ol., abych jim to případně hodila na hlavu ;) pokud by přišel poškozený, nebo neorigoš Britax. :palec: Udělali jsme dobře 3kolka je užasná :palec: :potlesk: :dance:.Manžel rozhodl na základě zahraničních videí, kde je Britax B-agile Stroller (liší se od našeho agile, ale kola jsou stejná). :palec: Chce se přímo ptát zda ho mají a ne udělat obj. a čekat až dorazí. To se jeden načeká!! :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
29.1.13 09:55

Aha, tak to jo, mas pravdu ze hodne obchodu to ma v nabidce a nektere dokonce pisou ze skladem :mrgreen: a podle popisu jste asi spokojeni s 3kolkou ze? A ke tam jeste nejaky rozdil oproti 4? Ja jsem teda 3 videla i nazivo, ale jen v rychlosti, pze moje pozornost byla uprena na 4 :lol: ale nejezdila jsem s ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
29.1.13 11:58

Tak mám další pláštěnku, co na B-Agile pasuje. Pokud sháníte levnou pláštěnku, tak Baby Nova univerzální za zhruba 140 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.13 13:44

No právě udávají, ž kočárky mají, ale není to tak. Mají skladem převážně kolekci 2012, červenej- černej a béžovej. Někteří prodejci před Vánocemi vyprodávali tyto barvičky a po Novém roce zvedli opět jejich cenu díky kolekci 2013.Ze zoufalství :zed: :lol: jsem měla vybranou červenou 4kolku 2012 za 3890,– v kam. obchodě, když muj vysněnej cool berry byl v nedohlednu :mavam: a po svátcích nám skočil opět na 4990,–.Tak už bylo lepší počkat na kolekci 2013.Kdyby mi nenabídli 3kolku v cool berry asi bych stále čekala. Manžel to rozhodl, že do ní pujdem, že stejně máme Quinna speeda, který je 3kolový a jsme s ním spokojeni. Já chtěla 4kolku skrz tady tu debatu, že jsou maminky s ní spokojený, že je testlá. A taky tu někdo tvrdil, že není 3kolka pěkná. :nevim:Opravdu jsem měla obavy!!Udělala jsem dobře je užasnej a maminky se za ním otáčejí :mrgreen: :palec: Jinak je uplně stejný jak 4kolový Agile. Rozdíl je ve váze, trojka je o něco málo lehčí, což je pro mě plus, protože jsem drobná. Quinny mi taky zabíral celý kufr Punta a tento bobek se tam parádně vleze i s nákupem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
29.1.13 14:29

@Maťka28 Tříkolka má taky vyšší nosnost ;)

Jinak já kupovala právě v předvánočním výprodeji a všude měli jenom červenou, někdo občas ještě černou. Jinde měli zlevněnou právě jenom tu červenou :nevim: A pak se objevila i béžová, kterou mám ráda a na léto bude fajn. Nebude v ní takovej pařák, nebude vidět písek a stopy od vanilkové zmrzky. On je ten kočárek vůbec takovej celej vyletněnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
29.1.13 16:38

A kde jste kupovaly? Ted je asi nej cena neco pres 4tis, co jsem nasla ja.. a @kotyk jak moc se ti spini na bezova? :lol: ja nad ni taky premyslim, vaham mezi cernou a touto..klidne bych i fialovou, ale mam kluka a modry ( aqua) fusak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
29.1.13 17:16

@Maťka28 Dobrý den,
taky chci pořídit můžu moc poprosit o odkaz, kde jste kupovaly, případně reálné foto :)
moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
29.1.13 17:52

@verrru Zatím se nešpiní. Z venku bych se musela někde drsně otřít a uvnitř je fusak, starší drží packy v rukávech a mladší tak maximálně slintá jak vetřelec. Jinak jsem kupovala tady Původně jsem chtěla u Křemílka, ale tam neměli. Tak jim tam pak udělám tržbu s double verzí na léto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
30.1.13 21:57

@kotyk jj, ten obchod znam, je to kousek od nas :lol: a jak dlouho ho máš? Porad premyslim jakou barvu, když je s tím budu nejvíce jezdit jaro, leto, podzim..a pomalu vylučuju černou a přikláním se k béžové.. a jak dlouho ho máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
30.1.13 22:11

Teď něco přes měsíc. Beru ho, když mám jen jedno dítko, po doktorech, MHD, drobné nákupy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
31.1.13 00:22

Mám takový blbý dotaz, kde jsou u tohodle kočárku brzdy :oops:, a co se dá dokoupit, aniž by to muselo být originál? Díky, za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7974
31.1.13 08:29

@sabi88 Brzda je u pravého kolečka. Dokoupit neoriginální můžeš prakticky všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí