Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileTaky nechavame kocarek na chodbe, kdyz prijdem z venku
ale my jsme posledni patro.. a krasna barva..a myslim ze uz je i 4kolka
Ahaa.Tak to já ho mám v bytě.
No právě, že internetové obchody uvádí už od listopadu, že kočárek mají a dodání je do 1-7 dnů. Někteří mají slušnost napsat, že bude až za 3-6 týdnů, ale mám pocit, že to byl snad jen jeden obchod. Čekala jsem na něj od listopadu měl být 5.1.13 na obchodě, bohužel nestalo se tak.
Šla jsem na rady do jiného kamenného obchodu tam přímo majitel volala 2 dodavatelům pro ČR a měl být do konce ledna. Udělala jsem díky této info. závaznou objednávku, na kterou reagovali, že bude až začátkem února. Po 14 dnech, že nakonec koncem února.
Nakonec jsem si dopisovala se Všemi internetovými prodejci kdo z nich jej má opravdu na skladě a na základě dotazu jsem se dozvěděla, že v prosinci udělali 3kolky a 4kolky se budou dělat v lednu.
Dokonce 1 intern. obchod mi napsal, že Bůh ví kdy opravdu dorazí na náš trh.Asi 4 obchody mi ale nabídly 3kolku v této barvičce. Tak jsem vybrala obchod který má i kamennou prodejnu a je blízko od Ol., abych jim to případně hodila na hlavu
pokud by přišel poškozený, nebo neorigoš Britax.
Udělali jsme dobře 3kolka je užasná
.Manžel rozhodl na základě zahraničních videí, kde je Britax B-agile Stroller (liší se od našeho agile, ale kola jsou stejná).
Chce se přímo ptát zda ho mají a ne udělat obj. a čekat až dorazí. To se jeden načeká!!
![]()
Aha, tak to jo, mas pravdu ze hodne obchodu to ma v nabidce a nektere dokonce pisou ze skladem
a podle popisu jste asi spokojeni s 3kolkou ze? A ke tam jeste nejaky rozdil oproti 4? Ja jsem teda 3 videla i nazivo, ale jen v rychlosti, pze moje pozornost byla uprena na 4
ale nejezdila jsem s ni
Tak mám další pláštěnku, co na B-Agile pasuje. Pokud sháníte levnou pláštěnku, tak Baby Nova univerzální za zhruba 140 Kč.
No právě udávají, ž kočárky mají, ale není to tak. Mají skladem převážně kolekci 2012, červenej- černej a béžovej. Někteří prodejci před Vánocemi vyprodávali tyto barvičky a po Novém roce zvedli opět jejich cenu díky kolekci 2013.Ze zoufalství
jsem měla vybranou červenou 4kolku 2012 za 3890,– v kam. obchodě, když muj vysněnej cool berry byl v nedohlednu
a po svátcích nám skočil opět na 4990,–.Tak už bylo lepší počkat na kolekci 2013.Kdyby mi nenabídli 3kolku v cool berry asi bych stále čekala. Manžel to rozhodl, že do ní pujdem, že stejně máme Quinna speeda, který je 3kolový a jsme s ním spokojeni. Já chtěla 4kolku skrz tady tu debatu, že jsou maminky s ní spokojený, že je testlá. A taky tu někdo tvrdil, že není 3kolka pěkná.
Opravdu jsem měla obavy!!Udělala jsem dobře je užasnej a maminky se za ním otáčejí
Jinak je uplně stejný jak 4kolový Agile. Rozdíl je ve váze, trojka je o něco málo lehčí, což je pro mě plus, protože jsem drobná. Quinny mi taky zabíral celý kufr Punta a tento bobek se tam parádně vleze i s nákupem. ![]()
@Maťka28 Tříkolka má taky vyšší nosnost ![]()
Jinak já kupovala právě v předvánočním výprodeji a všude měli jenom červenou, někdo občas ještě černou. Jinde měli zlevněnou právě jenom tu červenou
A pak se objevila i béžová, kterou mám ráda a na léto bude fajn. Nebude v ní takovej pařák, nebude vidět písek a stopy od vanilkové zmrzky. On je ten kočárek vůbec takovej celej vyletněnej ![]()
A kde jste kupovaly? Ted je asi nej cena neco pres 4tis, co jsem nasla ja.. a @kotyk jak moc se ti spini na bezova?
ja nad ni taky premyslim, vaham mezi cernou a touto..klidne bych i fialovou, ale mam kluka a modry ( aqua) fusak ![]()
@Maťka28 Dobrý den,
taky chci pořídit můžu moc poprosit o odkaz, kde jste kupovaly, případně reálné foto ![]()
moc děkuji
@verrru Zatím se nešpiní. Z venku bych se musela někde drsně otřít a uvnitř je fusak, starší drží packy v rukávech a mladší tak maximálně slintá jak vetřelec. Jinak jsem kupovala tady Původně jsem chtěla u Křemílka, ale tam neměli. Tak jim tam pak udělám tržbu s double verzí na léto ![]()
@kotyk jj, ten obchod znam, je to kousek od nas
a jak dlouho ho máš? Porad premyslim jakou barvu, když je s tím budu nejvíce jezdit jaro, leto, podzim..a pomalu vylučuju černou a přikláním se k béžové.. a jak dlouho ho máš?
Teď něco přes měsíc. Beru ho, když mám jen jedno dítko, po doktorech, MHD, drobné nákupy a tak.
Mám takový blbý dotaz, kde jsou u tohodle kočárku brzdy
, a co se dá dokoupit, aniž by to muselo být originál? Díky, za odpovědi ![]()
@sabi88 Brzda je u pravého kolečka. Dokoupit neoriginální můžeš prakticky všechno.