Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
25.1.13 21:22
@verrru píše:
Tak jsme se dneska byli podivat na kocarek nazivo… a je pekny :srdce: a dobre se s nim jezdi, prijde mi trosku robustnejsi nez jsem cekala (videli jsme totiz dneska i espiro magic), ale jinak dobre zpracovani, striska perfektni, mimi je fakt zakryte, vyska rukojeti pro me i pro manzela ok, ja mam 168,manzel pres 180, kosik ok, polohovani taky, ty nozky jsou asi o zvyku.. a co se tyce barev, videli jsme cervenou-ta je krasna, jasna, latka neni takova ta kocarkova ale takova mekci trosku sametova..strasne prijemna, akorat prodavacky rikaly ze se spatne cisti..cerna a hneda jsou normalni kocarkove latky.. a hnedy kocik..no jsem z neho zklamana, prisla mi ta hneda smutna, jeste v kombinaci s tou cernou..tak bych pripadne mela dilema do jake barvy jit..rikate svetla se spini, cerna cervena blednou..neni to jednoduche vybrat :lol: ale kocarek moc pekny, kvalitne zpracovany… btw je nejaky rozdil mezi kolekci 2012 a 2013? Prodavacky nevedely..

Píšete, že jste viděla i Espiro Magic. Můžu poprosit porovnání těchto dvou kočárků? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
25.1.13 21:35

@Z-zuzka ted jsem to napsala do diskuze k Espiru :D ale kdybych mela srovnat z te pulhodinky co jsem kocarek videla a meli jsme i 6m dite s sebou..tak Agile je lip zpracovany a propracovany kocarek - lepsi striska, lip se polohuje lehatko na lezeni, lepsi zadni kapsa na veci, vypada luxusneji nez Espiro :) ale Espiro ma taky neco do sebe-strasne prijemne se mi s nim jelo, pocitove jsem mela pocit ze je lehci nez Agile, urcite je skladnejsi do kufru-to vyhovovalo manzelovi, plus okynka na boudicce jsou na magnetky ( Agile na suchy zip), Espiro je lehce odpruzene a podle prodavacky zvladne i lehky teren..ale to rikala prodavacka, docela bych i verila.. co jeste mam napsat? Ja si to prave taky srovnavam :lol: jo a mam pocit ze Agile vydrzi dve deti, kdezto Espiro nevim.. co se tyce barev, mela bych asi problem vybrat tam i tam.. ale to neni az tak zasadni problem.. cenove tam je rozdil cca 1tis..Espiro se dodava s nanoznikem, Agile ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.1.13 19:18

Maminky tak díky Vaší recenzi a zkušenostem, jsem hrdou majitelkou B-Agile 3 2013 v barvičce cool berry. :dance: :potlesk: Je užasnej. :palec: Barva ale vubec neodpovídá barvě na fotkách co uvádí intern. obchody. :pocitac: :)Pokud budete mít zájem dám sem i fotky? :)Právě ho jdem tunit doplňky od Pinkie.Tak snad nebudeme mít problém skrz barvu a kola :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.1.13 19:44

@Maťka28
jo jo prosím fotečky! Už se těším… A je v reálu vhodný i pro chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
27.1.13 20:17
@Maťka28 píše:
Maminky tak díky Vaší recenzi a zkušenostem, jsem hrdou majitelkou B-Agile 3 2013 v barvičce cool berry. :dance: :potlesk: Je užasnej. :palec: Barva ale vubec neodpovídá barvě na fotkách co uvádí intern. obchody. :pocitac: :)Pokud budete mít zájem dám sem i fotky? :)Právě ho jdem tunit doplňky od Pinkie.Tak snad nebudeme mít problém skrz barvu a kola :roll: :mavam:

Ahoj a objednávala jsi z netu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
27.1.13 20:57

@Z-zuzka taky by mě zajimalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.1.13 10:04

náš kočárek

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.1.13 10:42

@Vlad1 Je nějakej doplněk, co si k tomu nekoupila :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
28.1.13 11:04

@Vlad1 pekny :lol: a nemas i fotku se zatazenou striskou ale bez otevrene clony? A dotaz pro ty co maji svetlou verzi..z jake latky je potah a jde to sundat? dekuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.1.13 12:05

@verrru Látka se nejvíc podobá hrubé batohovině, takže opravdu stačí jenom přetřít i u takových katastrof jako malinová zmrzlina (z potahu Peg-Perega jsem jí nedostala doteď). Sundat a vyprat jde, jen ten kousek u nohou je přinýtovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.1.13 18:45

Nakonec jsem byla nucena objednat z netu, ale dorazil v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.1.13 18:49

Fotečky jsem hodím, snad ještě dnes večer dá-li čas :) No ani ne.Je to spíš dívčí barvička, ale dnes mám pocit, že to maminky ani moc neřeší pokud se jim kočárek líbí!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.1.13 18:58

Tak tříkolka překvapila!!Koupili jsme ji jen proto, že 4kolka ještě není v téhle barvě a taky se víc líbila manželovi :zed:.Měla jsem opravdu strach z jízdních vlastností!! :-O Dnes u nás napadlo asi 5 cm nového sněhu jestli ne víc a Agile to zvládl na jedničku. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.1.13 19:10

Jinak pokud chcete ochranu na pěnovou rukojeť, tak doporučuji http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Stačí poslat požadovanou šířku a délku. Neklouže, díky švům na ní dobře drží ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.1.13 19:11

@Maťka28 Hezká barvička, ta by mi zaručeně na chodbě nevydržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie