Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@verrru píše:
Tak jsme se dneska byli podivat na kocarek nazivo… a je peknya dobre se s nim jezdi, prijde mi trosku robustnejsi nez jsem cekala (videli jsme totiz dneska i espiro magic), ale jinak dobre zpracovani, striska perfektni, mimi je fakt zakryte, vyska rukojeti pro me i pro manzela ok, ja mam 168,manzel pres 180, kosik ok, polohovani taky, ty nozky jsou asi o zvyku.. a co se tyce barev, videli jsme cervenou-ta je krasna, jasna, latka neni takova ta kocarkova ale takova mekci trosku sametova..strasne prijemna, akorat prodavacky rikaly ze se spatne cisti..cerna a hneda jsou normalni kocarkove latky.. a hnedy kocik..no jsem z neho zklamana, prisla mi ta hneda smutna, jeste v kombinaci s tou cernou..tak bych pripadne mela dilema do jake barvy jit..rikate svetla se spini, cerna cervena blednou..neni to jednoduche vybrat
ale kocarek moc pekny, kvalitne zpracovany… btw je nejaky rozdil mezi kolekci 2012 a 2013? Prodavacky nevedely..
Píšete, že jste viděla i Espiro Magic. Můžu poprosit porovnání těchto dvou kočárků? Děkuji moc
@Z-zuzka ted jsem to napsala do diskuze k Espiru
ale kdybych mela srovnat z te pulhodinky co jsem kocarek videla a meli jsme i 6m dite s sebou..tak Agile je lip zpracovany a propracovany kocarek - lepsi striska, lip se polohuje lehatko na lezeni, lepsi zadni kapsa na veci, vypada luxusneji nez Espiro
ale Espiro ma taky neco do sebe-strasne prijemne se mi s nim jelo, pocitove jsem mela pocit ze je lehci nez Agile, urcite je skladnejsi do kufru-to vyhovovalo manzelovi, plus okynka na boudicce jsou na magnetky ( Agile na suchy zip), Espiro je lehce odpruzene a podle prodavacky zvladne i lehky teren..ale to rikala prodavacka, docela bych i verila.. co jeste mam napsat? Ja si to prave taky srovnavam
jo a mam pocit ze Agile vydrzi dve deti, kdezto Espiro nevim.. co se tyce barev, mela bych asi problem vybrat tam i tam.. ale to neni az tak zasadni problem.. cenove tam je rozdil cca 1tis..Espiro se dodava s nanoznikem, Agile ne..
Maminky tak díky Vaší recenzi a zkušenostem, jsem hrdou majitelkou B-Agile 3 2013 v barvičce cool berry.
Je užasnej.
Barva ale vubec neodpovídá barvě na fotkách co uvádí intern. obchody.
Pokud budete mít zájem dám sem i fotky?
Právě ho jdem tunit doplňky od Pinkie.Tak snad nebudeme mít problém skrz barvu a kola
![]()
@Maťka28
jo jo prosím fotečky! Už se těším… A je v reálu vhodný i pro chlapečka?
@Maťka28 píše:
Maminky tak díky Vaší recenzi a zkušenostem, jsem hrdou majitelkou B-Agile 3 2013 v barvičce cool berry.![]()
Je užasnej.
Barva ale vubec neodpovídá barvě na fotkách co uvádí intern. obchody.
![]()
Pokud budete mít zájem dám sem i fotky?
Právě ho jdem tunit doplňky od Pinkie.Tak snad nebudeme mít problém skrz barvu a kola
![]()
Ahoj a objednávala jsi z netu??
@Vlad1 pekny
a nemas i fotku se zatazenou striskou ale bez otevrene clony? A dotaz pro ty co maji svetlou verzi..z jake latky je potah a jde to sundat? dekuji ![]()
@verrru Látka se nejvíc podobá hrubé batohovině, takže opravdu stačí jenom přetřít i u takových katastrof jako malinová zmrzlina (z potahu Peg-Perega jsem jí nedostala doteď). Sundat a vyprat jde, jen ten kousek u nohou je přinýtovaný.
Nakonec jsem byla nucena objednat z netu, ale dorazil v pořádku ![]()
Fotečky jsem hodím, snad ještě dnes večer dá-li čas
No ani ne.Je to spíš dívčí barvička, ale dnes mám pocit, že to maminky ani moc neřeší pokud se jim kočárek líbí!! ![]()
Tak tříkolka překvapila!!Koupili jsme ji jen proto, že 4kolka ještě není v téhle barvě a taky se víc líbila manželovi
.Měla jsem opravdu strach z jízdních vlastností!!
Dnes u nás napadlo asi 5 cm nového sněhu jestli ne víc a Agile to zvládl na jedničku.
![]()
Jinak pokud chcete ochranu na pěnovou rukojeť, tak doporučuji http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Stačí poslat požadovanou šířku a délku. Neklouže, díky švům na ní dobře drží ruce.
@Maťka28 Hezká barvička, ta by mi zaručeně na chodbě nevydržela ![]()