Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Elenore píše:
To neeeA kde teda holky kupovaly tu béžovou? Myslela jsem si na tmavě hnědou „fosílii“
Takže to, že je mají v e-shopu Malvíku nic neznamená?
Tmavě hnědou mají skladem v kvalitniautosedacky cz, i červenou a černou. Jiné barvy prý nebudou, protože výrobce změnil výrobní plán oproti katalogu. Vinila bych výrobce, ne prodejce.
@Draculka Bylo by přinejmenším slušné, kdyby jak prodejci, tak především výrobce na ofic.webu upravil nabídku podle toho, jak to skutečně je a nemátli zákazníky ![]()
Ahojky, muže mi sem prosím někdo napsat, jak je dlouhá zádová opěrka u golfek Britax B-Agile? Zalíbily se mi a naše malá má 18 měsícu, tak jestli se mi do nich ještě nějakou dobu vejde
![]()
Holky na co je ta plachta ve předu? A to se musí dokupovat nebo už je to součástí
@sabi88 píše:
Holky na co je ta plachta ve předu? A to se musí dokupovat nebo už je to součástí
Jaká plachta? Však to je normálně sporťák položený do lehu a na to naražená korba - aspoň já jsem to tak pochopila. Nebo jakou plachtu jsi myslela?
@Elenore aha fakt jsem si toho nikdy nevšimla
, jsem si myslela že to tam je aby miminku nebyla zima ![]()
@sabi88 píše:
@Elenore aha fakt jsem si toho nikdy nevšimla, jsem si myslela že to tam je aby miminku nebyla zima
Dobrý ![]()
O nosnosti košíku jsem nikde nečetla, ale myslím, že to bude max. 5 kg jak u jiných kočárků…
Zádová opěrka má 46,5cm, sedací 24cm a pod nožičkami myslím také 24cm - super je to protlačení pod nožičkami, když jde dítko spát, takže nožičky drží trochu výš. Myslím, že v 18 měsících se určitě vejdete! Dcera má skoro tři roky a v pohodě v něm spí. Je to opravdu super kočár.
MaukyD Děkuji moc za rozměry
Tak snad po 14 denním hledání golfky které by šly
Díky moc
Košík má nosnost, pouze 2 kg…ale nacpala jsem tam mnohem víc a dobrý ![]()
@sabi88 Ten sporťák se dá celý sundat a můžeš tam mít jen korbičku
Jak sundat sporťák najdeš v návodu u kočárku ![]()
@Catrin píše:
@sabi88 Ten sporťák se dá celý sundat a můžeš tam mít jen korbičkuJak sundat sporťák najdeš v návodu u kočárku
jeee, tak to má Agile další plus k dobru
Jsem myslela, že se to musí dávat vždycky hluboká na sporťák
![]()