Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@zuzana.van píše:
Mně přijde taky to dokoupené polohování divné…navíc to určitě ubere místo k sezení. Polohování vystrčením úplně stačí, nohy nevisí, jsou dostatečně podepřené.
Taky si myslím.. ![]()
Tak já mám u paní Natodym, objednanou clonu a tašku, a už se moc těším ![]()
Dobrý večer,
chtěla jsem se s vámi poradit koupila jsem kočárek Britax B-agile a když jsem se dívala na ukázky na internetu krásně pružil paní ho houpala s jedním prstem pomalu a to prazdný já i když tam dám ročního synka mám co dělat aby to trochu pružilo. Dá se to nějak nastavit je tam nějaká vychytávka nebo se to časem vychodí??? Předem díky za vaše zkušenosti ![]()
Muzu se ja prosim optat, mame britax b-agile je super, jizda uzasna, polohovani super.vse..ale po mesici mi strasne piskaji kola..ale tak moc, ze to je sileny..kazdy se po nas otaci. a pritom je kupovany v lednu. ![]()
@Anonymní píše:
Muzu se ja prosim optat, mame britax b-agile je super, jizda uzasna, polohovani super.vse..ale po mesici mi strasne piskaji kola..ale tak moc, ze to je sileny..kazdy se po nas otaci. a pritom je kupovany v lednu.
Promazat.
Krásný den, mám agile od listopadu. Jsem s ním spokojená, ale ty šrouby na předních kolečkách mi taky zrezly a vrže, tak kolečka často promazávám. Ta zádová opěrka, nic moc když malej spinká tak je opěrka celá prohnutá. Je tam pár nedostatků ale za tu cenu se dá přimhouřit oko. Prostě se mi líbí a malej má spoustu místa.
@Petra Přerov píše:
Dobrý večer,
chtěla jsem se s vámi poradit koupila jsem kočárek Britax B-agile a když jsem se dívala na ukázky na internetu krásně pružil paní ho houpala s jedním prstem pomalu a to prazdný já i když tam dám ročního synka mám co dělat aby to trochu pružilo. Dá se to nějak nastavit je tam nějaká vychytávka nebo se to časem vychodí??? Předem díky za vaše zkušenosti
Ten kočárek podle mě nemá odpružení skoro žádné, někdo tady psal, že je odpružení perfektní i do terénu, nechtěla jsem nějak zbytečně se tady dohadovat, ale můj teda určitě ne!!! A to s ním dost často skáču ze dvou pater a rozhodně se nic nerozchodilo. Je to o zvyku, takže mi to už nevadí, ale ze začátku jsem z toho byla trochu zaskočená.
Já když porovnám odpružení u Jané Slalom a Britax, tak musím říct, že Britax byl lepší, Janéčko byl hrkáček, Britax když jedu po poli tak opravdu pruží, přední kola když do nich člověk opře je to hned znát a u zadních kol je to také vidět. Je to stejně udělané jako třeba u Buggstera S, odpružení je velmi podobné. Takže ten náš opravdu fungoval.
![]()
Dobrý den, kočárek mám už také objednáný. Jediné co mi vadí, že tam je nahoře jen ta síťka po otevření. Chtěla bych Vás poprosit někde tu byl odkaz na paní na MMB, která šije clonky, na tu síťku co je nahoře volná, nehodil by sem někdo odkaz prosím, už to nemohu najít. Moc děkuji.
@Tereza Kilevníková Kde jsi, prosím, objednávala? Já jsem se na něj byla v týdnu podívat, ale mají jen červený a černý a já jsem si myslela na hnědý.. Tak nevím, jestli to risknout a objednat hnědý bez toho abych ho viděla naživo..
Jinak clonu ti určitě ušije na MMB - natydom - http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… , popř. ještě - darint -
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… nechávala jsem si u ní šít nánožník na Maxi Cosi Mura a super, její výrobky se mi líbí víc, než od natydom
@Elenore, já si dnes psala taky dotaz do prodejny na hnědý a bude začátkem dubna…posílají i na dobírku..
Já jsem objednávala Britaxe v Malvíku, píšou dostupnost 1 týden. Děkuji za odkaz, už jsem paní napsala.
@lucotek psalas do zlínské prodejny kocarky-zlin.cz ? Tam jsem se na něj byla právě podívat, už jsme si s paní psaly v prosinci a teď mi psala to samé, co tobě - že hnědý bude až na začátku dubna ![]()
@sabi88 na tu prodejnu jsem právě koukala
A máš kolekci 2013? Překvapilo mě, že ho tam mají docela levný oproti jiným, kde už prodávají kolekci 2013.