Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Elenore, ne psala jsem do Olomouce, v tom kočárky zlín ho má nějakej drahej ne???
@Elenore my máme tu Black Thunder
, a ta paní v té prodejně říkala že mají všechny barvy ve čtyřkolkách, k odeslání ![]()
@lucotek Mají..a to mi ještě říkala, že mi ho nechá za starou cenu 4900,– že ty nové kolekce jsou zdražené na cca 5400,–
Za těch 4900.- bych si ho v té hnědé vzala, už od nich máme autosedačku, tak jsem jim chtěla udělat zase kšeft
Ale když to trvá tak dlouho, tak bjednám jinde a levněji
Nevím jak s těmi cenami, ale v Dětském růžku mají kolekci 2013 za 4398Kč a k dodání ihned vše skladem… ![]()
A můj názor na tu hnědou, přijde mi jako sepraná nebo vyšisovaná černá, nelíbí se mi. Ale každý má jiný vkus, to je jasná věc ![]()
@zuzanavankova píše:
A můj názor na tu hnědou, přijde mi jako sepraná nebo vyšisovaná černá, nelíbí se mi. Ale každý má jiný vkus, to je jasná věc
Hmm, díky za názor! Mě se právě do toho nechce kupovat něco úplně naslepo..A také se mi nechce jezdit všude možně po kraji, abych se na něj podívala
Vím, že ho můžu vrátit a poslat zpět, ale přece jen kočárek není malých rozměrů, ještě se něco může při přepravě poškodit :-/ Nevím no ![]()
No je to dilema, škoda že těch barev není víc :-/ My už máme červený sporťák Maxi Cosi Mura, tak jsem chtěla něco jiného a černé kočárky mě moc neberou..Navíc v létě na to musí hrozně svítit slunko. No asi objednám ten hnědý a uvidíme..třeba se mi bude líbit…
@Elenore černé se vůbec nemusíš bát. Také jsem měla obavy jestli tam nebude horko a je to stejné jako u jiných barev. Záleží na materiálu
a ten je super.
@Elenore já jsem taky brala ten kočárek podle města, u nás na Vsetíně a ve Zlíně ho měli za 5000, a v té Kopřivnici, mě to vyšlo skoro o 500 levněji, navíc to není zase tak daleko, kdyby jsme ho chtěli reklamovat ![]()
Dneska, jsem torušku koukala po netu a dokonce se tu prodává i ten fialový. Má ho někdo? Já mám objednonou nejoblíbenější černou teda..
Já mám též černý, ale objednávala jsem do něho fialový fusak z nové kolekce a ta barva je trošku jiná než na netu, není tak zářivá
@Elenore jojo 2013 a měla jsem ho do 2dnů, a kdyby jsem ho objednala ráno tak ho mám hned druhý den