Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mrs. S
23.2.13 18:10

@Elenore jojo 2013 a měla jsem ho do 2dnů, a kdyby jsem ho objednala ráno tak ho mám hned druhý den :)

• Citovat
  • Upravit
134
23.2.13 20:21

@sabi88 A jakou barvu nakonec máš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
23.2.13 20:25

@Elenore, ne psala jsem do Olomouce, v tom kočárky zlín ho má nějakej drahej ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
23.2.13 21:01

@Elenore my máme tu Black Thunder :), a ta paní v té prodejně říkala že mají všechny barvy ve čtyřkolkách, k odeslání :)

• Citovat
  • Upravit
134
23.2.13 22:17

@lucotek Mají..a to mi ještě říkala, že mi ho nechá za starou cenu 4900,– že ty nové kolekce jsou zdražené na cca 5400,– :nevim: 8o Za těch 4900.- bych si ho v té hnědé vzala, už od nich máme autosedačku, tak jsem jim chtěla udělat zase kšeft :-) Ale když to trvá tak dlouho, tak bjednám jinde a levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanavankova
24.2.13 00:14

Nevím jak s těmi cenami, ale v Dětském růžku mají kolekci 2013 za 4398Kč a k dodání ihned vše skladem… :)

• Citovat
  • Upravit
zuzanavankova
24.2.13 00:16

A můj názor na tu hnědou, přijde mi jako sepraná nebo vyšisovaná černá, nelíbí se mi. Ale každý má jiný vkus, to je jasná věc ;)

• Citovat
  • Upravit
134
24.2.13 11:23
@zuzanavankova píše:
A můj názor na tu hnědou, přijde mi jako sepraná nebo vyšisovaná černá, nelíbí se mi. Ale každý má jiný vkus, to je jasná věc ;)

Hmm, díky za názor! Mě se právě do toho nechce kupovat něco úplně naslepo..A také se mi nechce jezdit všude možně po kraji, abych se na něj podívala :? :nevim: Vím, že ho můžu vrátit a poslat zpět, ale přece jen kočárek není malých rozměrů, ještě se něco může při přepravě poškodit :-/ Nevím no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
24.2.13 11:25

No je to dilema, škoda že těch barev není víc :-/ My už máme červený sporťák Maxi Cosi Mura, tak jsem chtěla něco jiného a černé kočárky mě moc neberou..Navíc v létě na to musí hrozně svítit slunko. No asi objednám ten hnědý a uvidíme..třeba se mi bude líbit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.2.13 11:32

@Elenore černé se vůbec nemusíš bát. Také jsem měla obavy jestli tam nebude horko a je to stejné jako u jiných barev. Záleží na materiálu ;) a ten je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
24.2.13 13:59

@Elenore já jsem taky brala ten kočárek podle města, u nás na Vsetíně a ve Zlíně ho měli za 5000, a v té Kopřivnici, mě to vyšlo skoro o 500 levněji, navíc to není zase tak daleko, kdyby jsme ho chtěli reklamovat :)

• Citovat
  • Upravit
26.2.13 21:50

Dneska, jsem torušku koukala po netu a dokonce se tu prodává i ten fialový. Má ho někdo? Já mám objednonou nejoblíbenější černou teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.2.13 14:16

Já mám též černý, ale objednávala jsem do něho fialový fusak z nové kolekce a ta barva je trošku jiná než na netu, není tak zářivá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.2.13 18:16

Tak mám červený B-Agile doma :srdce: :dance: :dance: :srdce: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
27.2.13 19:27

@Elenore odkud si nakonec objednala :)?