Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
27.3.13 11:38

Během dubna se naskladňují do obchodů varianty COOL BERRY a BLUE SKY jako ČTYŘKOLKY. Skvělá zpráva :potlesk:
Už mám objednáno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.3.13 16:03

@zuzana.van tak to je super! Já mám červený, chtěla jsem nějakou neutrální barvu ;-)

Holky, jak vypadá ten zlepšovák od Natydom pro lepší polohování zádíček? Vůbec si nedovedu představit, kam by se to tak mělo umístit a už si ani nepamatuju, jak přesně to vypadalo. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.3.13 20:43

@Elenore Já půjdu do modré 4kolky, teď mám černý x-lander, takže černou nechci a hnědá je divná, červená a fialová holčičí, takže na mě modrá zbyla :D ale jsem ráda, pro kluka je pěkná. Hlavně že to bude mít 4 kola, já těm 3 nepřišla na chuť. Koukala jsem, že na to sedí dobře nánožník Ivemababy golf, ani není drahej a velký výběr barev, pláštěnku ani kupovat nebudu, myslím že bouda + nánožník stačí.
Ten pásek jakoby víc utáhne ty záda, přitáhne je do sedu, podle mě si poradím s páskem na suchý zip, kdyby na to přišlo, ale ta poloha sedu jak je řešená u tohohle kočáru je dostatečná. No uvidím až se projedeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.3.13 21:28

@zuzana.van aha, tak já beru červenou jako neutrální :-D ;-)
No pro nás ta sedící poloha dostatečná není :? ještě by to o kousek chtělo. No budu to muset nějak vymyslet, kam to tam narvat, aby to fungovalo. Pláštěnku také nemám a zatím neplánuju kupovat, nánožník mám zatím neoriginal, co jsem si nechávala šít na MMB na MC Muru a sedí tam dobře. Na zimu bych ale chtěla ten originální, teď už to nějak dojezdíme a uvidím, jak moc ještě budem příští zimu v kočárku. Ještě si chci nechat ušít to překrytí boudy, když je roztažená síťka, myslela jsem, že to nebudu potřebovat, ale zjistila jsem, že budu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.3.13 09:56

@Elenore Červená je ok i pro kluky, ale já obecně červenou nemusím… takže pro nás lepší modrá. Já koupím jen ten nánožník, v zimě malýmu budou dva, tak fusak už potřebovat nebudem, i tuhle zimu jsme absolvovali s nánožníkem a teplou deku, stačí to. To překrytí boudy myslíš kvůli dešti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.3.13 10:02

Koupila jste některá ten Britax organizér na rukověť kočárku, nebo jakou jinou tašku? Děkuji za tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilinečka
28.3.13 22:27

Maminky nevíte jestli je rozdíl mezi materiálem desertu sand a černým? Rozhoduji se mezi těmito dvěma a nevíííím :zed:

• Citovat
  • Upravit
36
29.3.13 01:07

Já naživo viděla red, blue sky, black, fossil brown a ty mi přišly všechny materiálem stejné, nevím, jestli se ten světlý desert sand liší, ale řekla bych že ne. Je to taky moc pěkná barva a ten materiál dobrý na údržbu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
30.3.13 16:22

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá B-agile 3 v barvě blue sky? Rozhoduji se mezi černou a blue sky a nemůžu se rozhodnou 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
30.3.13 20:46

Ahoj maminky, rozhoduji se koupit nějaké golfky a tyto se mi moc líbí - mám na Vas ale par otázek, hlavně pro ty co už ho mají:-) Kolik ve skutecnosti kocarek vazi? Ma opravdu tech 8 kg, nebo je to mysleno bez kolecek? Dale mi pani k tomu nabizela v obchode i tereni kola - vyuziji se nebo je to zbytecna koupe? budeme jezdit hlavne ve meste ale v lete to bude urcite nejaky teren a pak mozna i v zime vyuzijeme. V cem je horsi ci lepsi nez Jogger city mini 4,pokud ma nekdo srovnani? Prave se rozhoduji mezi temito dvemi. Dekuji moc za odpovedni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afkusc
30.3.13 20:51

Zdravím, kočárek váží opravdu asi 8kg, je lehounký a podle mě parádní. KOlečka bych asi nevyužila, zvládne i Liberec plný kostek a vyloženě do terénu bych jela spíš se sporťákem. Oproti Baby Joggeru je podle mě výhoda hlavně cena, jinak jsou kvalitou podle mě na stejno. Za mě s ním obrovská spokojenost :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Lilinečka
30.3.13 20:53

:zed: Já váhám mezi černou a béžovou a nevíííím

• Citovat
  • Upravit
747
30.3.13 23:35
@KackaP1 píše:
Moc vám děkuji za odkaz s těmi kolečky. Myslim, že víc plusů jsem našla u toho Valca Snap 4, já chtěla červený a měla by to být ta skutečné sytě červená. Jinak kdyby někdo chtěl objednávat oba z netu - tak jsem narazila na moc pěkné ceny: b-agile za 3995Kč včerně pošty a Snap 4 za 4699Kč zas s poštou z mimibazaru.
Díky maminky

Může se zeptat, kde mají b-agile za 3995 kč, dáte mi odkaz, prosím, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
31.3.13 12:22
@zuzana.van píše:
Já naživo viděla red, blue sky, black, fossil brown a ty mi přišly všechny materiálem stejné, nevím, jestli se ten světlý desert sand liší, ale řekla bych že ne. Je to taky moc pěkná barva a ten materiál dobrý na údržbu :potlesk:

Můžu se zeptat, jak se vám zdála naživo barva blue sky? Je krásně sytá jak na obrázku nebo nic moc, rozhoduji se mezi ní a černou, mám chlapečka, kdyby byla holčička tak jdu do cool berry, tu jsem viděla naživo a je úžasná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
1.4.13 15:04

Britax B-Mottion 4

-

Příspěvek upraven 01.04.13 v 15:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek