Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileBěhem dubna se naskladňují do obchodů varianty COOL BERRY a BLUE SKY jako ČTYŘKOLKY. Skvělá zpráva ![]()
Už mám objednáno ![]()
@zuzana.van tak to je super! Já mám červený, chtěla jsem nějakou neutrální barvu ![]()
Holky, jak vypadá ten zlepšovák od Natydom pro lepší polohování zádíček? Vůbec si nedovedu představit, kam by se to tak mělo umístit a už si ani nepamatuju, jak přesně to vypadalo. Díky!
@Elenore Já půjdu do modré 4kolky, teď mám černý x-lander, takže černou nechci a hnědá je divná, červená a fialová holčičí, takže na mě modrá zbyla
ale jsem ráda, pro kluka je pěkná. Hlavně že to bude mít 4 kola, já těm 3 nepřišla na chuť. Koukala jsem, že na to sedí dobře nánožník Ivemababy golf, ani není drahej a velký výběr barev, pláštěnku ani kupovat nebudu, myslím že bouda + nánožník stačí.
Ten pásek jakoby víc utáhne ty záda, přitáhne je do sedu, podle mě si poradím s páskem na suchý zip, kdyby na to přišlo, ale ta poloha sedu jak je řešená u tohohle kočáru je dostatečná. No uvidím až se projedeme ![]()
@zuzana.van aha, tak já beru červenou jako neutrální
![]()
No pro nás ta sedící poloha dostatečná není
ještě by to o kousek chtělo. No budu to muset nějak vymyslet, kam to tam narvat, aby to fungovalo. Pláštěnku také nemám a zatím neplánuju kupovat, nánožník mám zatím neoriginal, co jsem si nechávala šít na MMB na MC Muru a sedí tam dobře. Na zimu bych ale chtěla ten originální, teď už to nějak dojezdíme a uvidím, jak moc ještě budem příští zimu v kočárku. Ještě si chci nechat ušít to překrytí boudy, když je roztažená síťka, myslela jsem, že to nebudu potřebovat, ale zjistila jsem, že budu ![]()
@Elenore Červená je ok i pro kluky, ale já obecně červenou nemusím… takže pro nás lepší modrá. Já koupím jen ten nánožník, v zimě malýmu budou dva, tak fusak už potřebovat nebudem, i tuhle zimu jsme absolvovali s nánožníkem a teplou deku, stačí to. To překrytí boudy myslíš kvůli dešti?
Koupila jste některá ten Britax organizér na rukověť kočárku, nebo jakou jinou tašku? Děkuji za tipy ![]()
Maminky nevíte jestli je rozdíl mezi materiálem desertu sand a černým? Rozhoduji se mezi těmito dvěma a nevíííím ![]()
Já naživo viděla red, blue sky, black, fossil brown a ty mi přišly všechny materiálem stejné, nevím, jestli se ten světlý desert sand liší, ale řekla bych že ne. Je to taky moc pěkná barva a ten materiál dobrý na údržbu ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá B-agile 3 v barvě blue sky? Rozhoduji se mezi černou a blue sky a nemůžu se rozhodnou
![]()
Ahoj maminky, rozhoduji se koupit nějaké golfky a tyto se mi moc líbí - mám na Vas ale par otázek, hlavně pro ty co už ho mají:-) Kolik ve skutecnosti kocarek vazi? Ma opravdu tech 8 kg, nebo je to mysleno bez kolecek? Dale mi pani k tomu nabizela v obchode i tereni kola - vyuziji se nebo je to zbytecna koupe? budeme jezdit hlavne ve meste ale v lete to bude urcite nejaky teren a pak mozna i v zime vyuzijeme. V cem je horsi ci lepsi nez Jogger city mini 4,pokud ma nekdo srovnani? Prave se rozhoduji mezi temito dvemi. Dekuji moc za odpovedni..
Zdravím, kočárek váží opravdu asi 8kg, je lehounký a podle mě parádní. KOlečka bych asi nevyužila, zvládne i Liberec plný kostek a vyloženě do terénu bych jela spíš se sporťákem. Oproti Baby Joggeru je podle mě výhoda hlavně cena, jinak jsou kvalitou podle mě na stejno. Za mě s ním obrovská spokojenost ![]()
@KackaP1 píše:
Moc vám děkuji za odkaz s těmi kolečky. Myslim, že víc plusů jsem našla u toho Valca Snap 4, já chtěla červený a měla by to být ta skutečné sytě červená. Jinak kdyby někdo chtěl objednávat oba z netu - tak jsem narazila na moc pěkné ceny: b-agile za 3995Kč včerně pošty a Snap 4 za 4699Kč zas s poštou z mimibazaru.
Díky maminky
Může se zeptat, kde mají b-agile za 3995 kč, dáte mi odkaz, prosím, díky ![]()
@zuzana.van píše:
Já naživo viděla red, blue sky, black, fossil brown a ty mi přišly všechny materiálem stejné, nevím, jestli se ten světlý desert sand liší, ale řekla bych že ne. Je to taky moc pěkná barva a ten materiál dobrý na údržbu
Můžu se zeptat, jak se vám zdála naživo barva blue sky? Je krásně sytá jak na obrázku nebo nic moc, rozhoduji se mezi ní a černou, mám chlapečka, kdyby byla holčička tak jdu do cool berry, tu jsem viděla naživo a je úžasná ![]()