Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
471
1.3.13 20:02
@sabi88 píše:
14dní, ale uteklo mi to rychle, a jsme moc spokojeni :)

ja jsem taky spokojena s vecmi od Natydom :palec: nechala jsem u ni udelat clonu a teply nanoznik se zipem uprostred na nas zimni Quinny Speedi…myslim ze to bylo tech 14dni cca take. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaP1
1.3.13 20:06

Moc vám děkuji za odkaz s těmi kolečky. Myslim, že víc plusů jsem našla u toho Valca Snap 4, já chtěla červený a měla by to být ta skutečné sytě červená. Jinak kdyby někdo chtěl objednávat oba z netu - tak jsem narazila na moc pěkné ceny: b-agile za 3995Kč včerně pošty a Snap 4 za 4699Kč zas s poštou z mimibazaru.
Díky maminky

• Citovat
  • Upravit
vendulka34
1.3.13 20:18

14dní to celkem jde, já už jsem natěšená teď:) moc díky

• Citovat
  • Upravit
134
1.3.13 21:06
@sabi88 píše:
Dneska mi přišla clona a taška od paní Naydom :)

Za kolik ji má? Já si ji chci objednat u DARINT, už mi šila nánožník na Muru a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
1.3.13 21:12

@Elenore taška za 250,– a clona za 195,– plus 40 poštovné :)

• Citovat
  • Upravit
VendyMa
3.3.13 19:30
@vendulka34 píše:
Náhradní kolečka mají na www.malvik.cz přední i zadní cca 700Kč za obě, dnes mi to potvrdila paní od nich mailíkem a myslím, že když případně zaútočíme na paní Alexandru z MMB sežene je za lepší cenu

Mohla byste prosím hodit konkrétní odkaz? Hledala jsem na stránkách Malvíku ta náhradní přední a zadní kolečka za uvedenou cenu a našla jsem jen terénní za 870 Kč. Díky.

• Citovat
  • Upravit
vendulka34
3.3.13 19:56

Konkrétní odkaz není, kdyby byl neprotelefonovala bych kuli tomu:)musíte si jim napsat mail nebo zavolat, objednají vám je, paní mě utvrdila že budou stát vždy dvě kolečka 700kč

• Citovat
  • Upravit
134
3.3.13 20:33
@sabi88 píše:
@Elenore taška za 250,– a clona za 195,– plus 40 poštovné :)

tak to jo, to je stejná cena jak mám domluvené s darint :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
5.3.13 21:18

@sabi88 Sabi, tak jsem se dnes byla kouknout v tom Pompu ve Zlíně. Autosedačky Romer tam vůbec neprodávají, mají tam jen ty levnější značky jako je baby point, babydesign, chicco, caretero atd. Takže byste pro Romerku zbytečně jezdili 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LennčaK.
14.3.13 22:26

Ahoj. chtěla jsem se tě zeptat, jestli si stále s britax b-agile spokojená? chci si ho taky objednat, a mám trochu obavy z toho předního kola, ale ta barva se mi moc líbí. zjistila si nějaké nedostatky? a ta cool berry jetedy taková jak si dávala sem? díky za odpo :D

• Citovat
  • Upravit
137
15.3.13 12:44

Maminky, nevíte některá jestli pláštěnka z Mutsy pasuje na B-Agile?? Nemáte některá??? měla jsem pláštěnky od emitexu, ale čtvrtá je v pr… a už jí nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
15.3.13 12:54

Já používala pláštěnku z Britax b agile na mutsy sporták, takže to asi bude stejné:))))

• Citovat
  • Upravit
137
15.3.13 13:01
@vendulka34 píše:
Já používala pláštěnku z Britax b agile na mutsy sporták, takže to asi bude stejné:))))

A má krytou zadní stranu?? Mám Mutsy UR, takže by to na to mělo sedět jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tape
15.3.13 13:48

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na průměr předního kolečka. Kočárek se mi moc zamlouvá i ta modrá barva je pěkná, ale váhám právě kvůli tomu kolečku :nevim:Jak se s ním jezdí ve sněhu?

• Citovat
  • Upravit
17.3.13 23:02

Můůůj

Konečně ho taky mám :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat