Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@sabi88 píše:
14dní, ale uteklo mi to rychle, a jsme moc spokojeni
ja jsem taky spokojena s vecmi od Natydom
nechala jsem u ni udelat clonu a teply nanoznik se zipem uprostred na nas zimni Quinny Speedi…myslim ze to bylo tech 14dni cca take. ![]()
Moc vám děkuji za odkaz s těmi kolečky. Myslim, že víc plusů jsem našla u toho Valca Snap 4, já chtěla červený a měla by to být ta skutečné sytě červená. Jinak kdyby někdo chtěl objednávat oba z netu - tak jsem narazila na moc pěkné ceny: b-agile za 3995Kč včerně pošty a Snap 4 za 4699Kč zas s poštou z mimibazaru.
Díky maminky
@sabi88 píše:
Dneska mi přišla clona a taška od paní Naydom
Za kolik ji má? Já si ji chci objednat u DARINT, už mi šila nánožník na Muru a spokojenost.
@vendulka34 píše:
Náhradní kolečka mají na www.malvik.cz přední i zadní cca 700Kč za obě, dnes mi to potvrdila paní od nich mailíkem a myslím, že když případně zaútočíme na paní Alexandru z MMB sežene je za lepší cenu
Mohla byste prosím hodit konkrétní odkaz? Hledala jsem na stránkách Malvíku ta náhradní přední a zadní kolečka za uvedenou cenu a našla jsem jen terénní za 870 Kč. Díky.
Konkrétní odkaz není, kdyby byl neprotelefonovala bych kuli tomu:)musíte si jim napsat mail nebo zavolat, objednají vám je, paní mě utvrdila že budou stát vždy dvě kolečka 700kč
@sabi88 píše:
@Elenore taška za 250,– a clona za 195,– plus 40 poštovné
tak to jo, to je stejná cena jak mám domluvené s darint
![]()
@sabi88 Sabi, tak jsem se dnes byla kouknout v tom Pompu ve Zlíně. Autosedačky Romer tam vůbec neprodávají, mají tam jen ty levnější značky jako je baby point, babydesign, chicco, caretero atd. Takže byste pro Romerku zbytečně jezdili ![]()
Ahoj. chtěla jsem se tě zeptat, jestli si stále s britax b-agile spokojená? chci si ho taky objednat, a mám trochu obavy z toho předního kola, ale ta barva se mi moc líbí. zjistila si nějaké nedostatky? a ta cool berry jetedy taková jak si dávala sem? díky za odpo ![]()
Maminky, nevíte některá jestli pláštěnka z Mutsy pasuje na B-Agile?? Nemáte některá??? měla jsem pláštěnky od emitexu, ale čtvrtá je v pr… a už jí nechci.
Já používala pláštěnku z Britax b agile na mutsy sporták, takže to asi bude stejné:))))
@vendulka34 píše:
Já používala pláštěnku z Britax b agile na mutsy sporták, takže to asi bude stejné:))))
A má krytou zadní stranu?? Mám Mutsy UR, takže by to na to mělo sedět jo??
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na průměr předního kolečka. Kočárek se mi moc zamlouvá i ta modrá barva je pěkná, ale váhám právě kvůli tomu kolečku
Jak se s ním jezdí ve sněhu?