Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileFakt jo? to dost brzy, ale na to ještě uplatníš reklamaci
my máme kočárek kupovanej na podzim a byl ježděnej jen jediný víkend, po přečtení všech recenzí jsem si ho nadšená koupila, pak jsem zase rozmýšlela nad těma kolečkama, polohováním nožičeka pořád jsem byla přesvědčená ho prodat, kolečka je fakt asi slabina a tak jsem volala, psala a dopátrala se, sice jim to trvalo dva dny ale je to fajn zpráva
@sabi88 píše:
Děkuji, taky jsem se na to chtěla podívat, my sice máme kočár 14dní ale kolečka už máme zničené
Jako jak zničené? Za 14 dní?? ![]()
@Luckap já ho mám doma od včerejška, tak zatím recenzi nemám ![]()
Sabi, to je asi u všech koleček takhle úděl, když nejsou gumové, nafukovací, kamarádka to měla i u jane nomad a to je trošku jiná cenová lahůdka kočárku, takže si asi nevybereš, ale kdyby se našel někdo kdo sestaví jeden top kočárek ze šesti to byla bomba:)
Dobrý den maminky, váhám jestli je lepší b-agile či Valco snap 4 a zoufale bloudim po netu a hledám info, jaký je průměr kol b-agile. Je mi jasné uřčo to někdo psal- já to nenašla, poradte. Díky
@KackaP1 píše:
Dobrý den maminky, váhám jestli je lepší b-agile či Valco snap 4 a zoufale bloudim po netu a hledám info, jaký je průměr kol b-agile. Je mi jasné uřčo to někdo psal- já to nenašla, poradte. Díky
Jukni sem
Tak jsem dneska poprvé vyrazila s „papričkou“ ven
Jelo se náramně, sice jsem semtam kopla do košíku, ale je to o zvyku. Tím, že je tam takový ten „výkroj“ a není tam trubka, tak je to lepší. Jen teda kolečka jsou hnusná po první jízdě :-/ Všude byly ještě kamínky od sypání cest a jsou i zamáčklé v kolečkách :-/ Ale tak s tím se asi musí u tohoto typu koleček počítat. jinak jede úplně sám, oproti MC Mura je to teda jak peříčko
Cca 7kg jde fakt poznat
![]()
Dneska mi přišla clona a taška od paní Naydom ![]()
Moc hezký Sabi, jak dlouho si čekala, chci jí zadat boudičku na trojkolku:)ona je fakt šikula
@lucotek píše:
Taky se mi zdají celkem podobný, jsou tam nějaké zásadní rozdíly??
Ahoj, asi resim to same ![]()
Valco Snap 4 ma pro me docela dost,,blbe" barvy - chybi mi tam vylozene modra pro kluka (zelena svetla, anebo cervena pripadne hneda, ktera se ukazala v realu spise jako capucino..)…proto tady koukam na Britax B-Agile ![]()
Ale zasadni jsou pro me rozdily-Snap ma,,jen" 6,6kg, b-agile 8kg, Snap se sklada systemem, ze je sedacka pro dite slozena k sobe-dohromady-neuspini se, kdezto b-agile systemem-rozlomenim a sedacka je po stranach a v aute, vlaku se muze zaspinit kdyz neni jeste v nejake tasce na prevazeni
…a hlavne Snap ma pro me plus, ze ma ten rameni popruh na prenaseni…ale to si asi kazdy musi ty plusy a minusy najit sam, podle sebe, podle toho co potrebuje…me proste stvou u Snapa ty barvy achjooo
jo a vybava-pochopila jsem s diskuze tady ze b-agile ma madlo (tak jako Snap) ale uz k nemu neprodavaji nanoznik a plastenku…Snap ma aspon ten nanoznik…
@vendulka34 píše:
Moc hezký Sabi, jak dlouho si čekala, chci jí zadat boudičku na trojkolku:)ona je fakt šikula
14dní, ale uteklo mi to rychle, a jsme moc spokojeni ![]()
Děkuji, taky jsem se na to chtěla podívat, my sice máme kočár 14dní ale kolečka už máme zničené