Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mrs. S
28.2.13 21:35
@vendulka34 píše:
Náhradní kolečka mají na www.malvik.cz přední i zadní cca 700Kč za obě, dnes mi to potvrdila paní od nich mailíkem a myslím, že když případně zaútočíme na paní Alexandru z MMB sežene je za lepší cenu

Děkuji, taky jsem se na to chtěla podívat, my sice máme kočár 14dní ale kolečka už máme zničené :zed:

• Citovat
  • Upravit
vendulka34
28.2.13 21:40

náhradní kolečka

Fakt jo? to dost brzy, ale na to ještě uplatníš reklamaci

my máme kočárek kupovanej na podzim a byl ježděnej jen jediný víkend, po přečtení všech recenzí jsem si ho nadšená koupila, pak jsem zase rozmýšlela nad těma kolečkama, polohováním nožičeka pořád jsem byla přesvědčená ho prodat, kolečka je fakt asi slabina a tak jsem volala, psala a dopátrala se, sice jim to trvalo dva dny ale je to fajn zpráva

• Citovat
  • Upravit
134
28.2.13 21:43
@sabi88 píše:
Děkuji, taky jsem se na to chtěla podívat, my sice máme kočár 14dní ale kolečka už máme zničené :zed:

Jako jak zničené? Za 14 dní?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.2.13 21:43

@Luckap já ho mám doma od včerejška, tak zatím recenzi nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
28.2.13 21:44

A proč jsou kolečka blbý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
28.2.13 21:55

@Elenore @vendulka34 zničené od těch blbých šutráků, máme tam od toho dírky, a taky jsou tam zapíchané
@Luckap ale to je snad jediná nevýhoda, jinak jsem s kočárem moc spokjená

• Citovat
  • Upravit
vendulka34
28.2.13 21:59

Sabi, to je asi u všech koleček takhle úděl, když nejsou gumové, nafukovací, kamarádka to měla i u jane nomad a to je trošku jiná cenová lahůdka kočárku, takže si asi nevybereš, ale kdyby se našel někdo kdo sestaví jeden top kočárek ze šesti to byla bomba:)

• Citovat
  • Upravit
KackaP1
1.3.13 14:09

Dobrý den maminky, váhám jestli je lepší b-agile či Valco snap 4 a zoufale bloudim po netu a hledám info, jaký je průměr kol b-agile. Je mi jasné uřčo to někdo psal- já to nenašla, poradte. Díky

• Citovat
  • Upravit
7974
1.3.13 14:29
@KackaP1 píše:
Dobrý den maminky, váhám jestli je lepší b-agile či Valco snap 4 a zoufale bloudim po netu a hledám info, jaký je průměr kol b-agile. Je mi jasné uřčo to někdo psal- já to nenašla, poradte. Díky

Jukni sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.3.13 17:35

Tak jsem dneska poprvé vyrazila s „papričkou“ ven :-) Jelo se náramně, sice jsem semtam kopla do košíku, ale je to o zvyku. Tím, že je tam takový ten „výkroj“ a není tam trubka, tak je to lepší. Jen teda kolečka jsou hnusná po první jízdě :-/ Všude byly ještě kamínky od sypání cest a jsou i zamáčklé v kolečkách :-/ Ale tak s tím se asi musí u tohoto typu koleček počítat. jinak jede úplně sám, oproti MC Mura je to teda jak peříčko :)) Cca 7kg jde fakt poznat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
1.3.13 18:32

Doplňky od Natydom

Dneska mi přišla clona a taška od paní Naydom :)

• Citovat
  • Upravit
vendulka34
1.3.13 18:51

Moc hezký Sabi, jak dlouho si čekala, chci jí zadat boudičku na trojkolku:)ona je fakt šikula

• Citovat
  • Upravit
888
1.3.13 19:31
@kotyk píše:
Jukni sem

Taky se mi zdají celkem podobný, jsou tam nějaké zásadní rozdíly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
1.3.13 19:54
@lucotek píše:
Taky se mi zdají celkem podobný, jsou tam nějaké zásadní rozdíly??

Ahoj, asi resim to same :roll:
Valco Snap 4 ma pro me docela dost,,blbe" barvy - chybi mi tam vylozene modra pro kluka (zelena svetla, anebo cervena pripadne hneda, ktera se ukazala v realu spise jako capucino..)…proto tady koukam na Britax B-Agile :zed:
Ale zasadni jsou pro me rozdily-Snap ma,,jen" 6,6kg, b-agile 8kg, Snap se sklada systemem, ze je sedacka pro dite slozena k sobe-dohromady-neuspini se, kdezto b-agile systemem-rozlomenim a sedacka je po stranach a v aute, vlaku se muze zaspinit kdyz neni jeste v nejake tasce na prevazeni :think:…a hlavne Snap ma pro me plus, ze ma ten rameni popruh na prenaseni…ale to si asi kazdy musi ty plusy a minusy najit sam, podle sebe, podle toho co potrebuje…me proste stvou u Snapa ty barvy achjooo

jo a vybava-pochopila jsem s diskuze tady ze b-agile ma madlo (tak jako Snap) ale uz k nemu neprodavaji nanoznik a plastenku…Snap ma aspon ten nanoznik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
1.3.13 20:00
@vendulka34 píše:
Moc hezký Sabi, jak dlouho si čekala, chci jí zadat boudičku na trojkolku:)ona je fakt šikula

14dní, ale uteklo mi to rychle, a jsme moc spokojeni :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4