Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@lucotek píše:
Holky nevíte zda je mají někde v Olomouci nebo ve Zlíně??
Ve zlíně ho mají v kočárcích na Kvítkové www kocarky-zlin cz Ale je fajn si tam předem napsat, jestli ho opravdu mají, protože já když jsem se na něj byla dívat, tak ho měli zrovna prodaný.
@Elenore píše:
Ve zlíně ho mají v kočárcích na Kvítkové www kocarky-zlin cz Ale je fajn si tam předem napsat, jestli ho opravdu mají, protože já když jsem se na něj byla dívat, tak ho měli zrovna prodaný.
Ok, děkuji ![]()
Holky a viděli jste ten B-Agile Blue Sky někde v obchodě, odpovídá ta barva fotkam co jsou na internetu nebo vypadá úplně jinak? Líbil se vám? ![]()
@sabi88 já jsem viděla modrou 3, ale nikterak mě nezaujala, prsotě modrá
a i celkem odpovida PC..ale taky zalezi jak mas nastavene barvy
Holky, mám kočárek b-agile a řeším problém s opěrkou, aby šla do úplného sedu. Dočetla jsem se zde, že máte nějakou vychytávku od Natydom. Já mám od ní vložku a nánožník na tento kočárek, ale žádný pásek na uchycení opěrky jsem tam nenašla. Mohla bych poprosit o odkaz? Děkuji
Tak holky dneska jsem si byla v obchodě objednat kočárek, budeme mít tu black neon tříkolku ![]()
Holky tak už máme krasavce doma
, jen mě trochu zklamalo že nejsou polohovat nožičky, jak jste to s tím vyřešili
? Díky
@sabi88 píše:
Holky tak už máme krasavce doma, jen mě trochu zklamalo že nejsou polohovat nožičky, jak jste to s tím vyřešili
? Díky
Jejda, tos nevěděla, že nejdou polohovat?
Kočárek doma nemám, ale co jsem tady pročetla diskuzi, tak by ty nožičky měly jít nějak „vytlačit“ nahoru.
@Elenore popravdě viděla jsem na nějakem videu že tam měli provázek a měli to přivázané k madlu, takže jsem to dál neřešila
. To by mě s tím vytlačením hodně zajímalo ![]()
Taky jsem napřed řešila polohování nohou, ale malej mi v kočáře stejně nespí, takže to pro mně není až tak důležité, ty nožky jsou pěkně podepřené, ve vzduchu díěti nevisí…ale už se tu řešilo, že jde polohování dokoupit, asi za cca 1000kč, je to pár stran zpět… ![]()
@sabi88 je to toto: http://www.malvik.cz/…zka-pod-nohy na videu je tam Britax
Holky díky
, popravdě něco takového jsem vůbec nečekala, a zdá se mi to nepohodlné, no uvidím co na to řekne chlap.
Mně přijde taky to dokoupené polohování divné…navíc to určitě ubere místo k sezení. Polohování vystrčením úplně stačí, nohy nevisí, jsou dostatečně podepřené.