Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@sabi88 Orientačně 24 zadní, 16 přední. U čtyřkolky. Trojka by měla mít přední 14.
Někdo se tu před časem ptal na stupátko ke kočáru. Dnes nám dorazil SKATE LASCAL MAXI a sedí perfektně. ![]()
Margott, jak se se skatem na B-agile jezdí? Myslím i s dítětem, jestli to už máš vyzkoušené, docela by mě to zajímalo. ![]()
S naším dítětem dost těžko.
Dělá tam voloviny a padá. Ale omlouvá ji věk (2 roky). Jinak je to o zvyku. Chůzi to trochu ztěžuje, ale dá se. Mít polohovací rukojeť, bylo by to úplně v pohodě. Takhle má prostřední rukojeť za krkem a nejstarší před krkem (drží se tam kde já, lump
). Chtěla jsem vám to sem hodit i s fotkou, ale při nahánění prostřední po venku jsem to nezvládla. Asi je ukecám aspoň na ilustrační foto v interiéru.
Kdyby něco, ptej se. ![]()
Margott, to si umím představit. Dvouletá je na skate ještě malinká, ale zvykne si. Naše si zvykala měsíc, byly jí dva a čtvrt, ale ona byla fakt neřízená střela. Takže musíš jít hodně v předklonu, abys dosáhla na rukojeť a nekopala do skatu, jsem pochopila. ![]()
@Margott píše:
Někdo se tu před časem ptal na stupátko ke kočáru. Dnes nám dorazil SKATE LASCAL MAXI a sedí perfektně.
Jj to jsem se ptala já
Díky ![]()
O to foto bych poprosila i s dvouletou aktérkou ![]()
Tak. Smečka konečně spí.
Tady ty fotky. (4 roky, 2 roky, detail) ![]()
Ten hadr pod kočárem máme každou zimu kvůli loužím ze sněhu.
Příspěvek upraven 07.02.13 v 22:41
Tak jsem se snažila přečíst celou diskuzi - došla jsem na stránku 67 a už nemůžu, ale asi ty hlavní věci už vím. Jsem pro tento kočárek rozohdnutá - ale chtěla bych si ho vyzkoušet, není tu nějaká maminka z okolí HOdonína nebo Nového Jičína? U nás jsem ho nikde v obchodech nenašla. Dcera má teď 14m, chci ho na jaro a chci si ho osobně vyzkoušet. Popřípadě kdyby jste některá prodávala…nebudeme ho mít na dlouho, takže by mi jetý nevadil.
@Luckulik jj, je to hnus, tolik stranek
taky jsem se tim musela prokousat.. víš co, v Koprivnici je obchod resp vzorkovna, adresa je kvalitni autosedacky tecka cz- musela jsem to napsat tak, odkaz mi to nedovolilo
, tam je maji..to je od NJ kousek, nebo pak v Ostravě Fun baby
@Luckulik uz jsem to tu psala, prodejna v Koprivnici kvalitniautosedacky ho maji. Hod si to do guglu, nechci davat odkaz, at me nebloknou za reklamu nebo tak neco.
Ahoj, prosim dotazek
co se tyce jezdeni MHD a treba i vlakem…zkousely jste uz s timto kocarem? Da se unest po schodech s ditetem do autobusu? pripadne treba kdyz bych cestovala vlakem - slozim ho na nastupisti a nastoupim do vlaku - hodim nejdriv kocar a pak dite dovnitr:)? je ma predstava realna, kdyz vyrobce udava hmotnost kocaru 8kg???a mate nekdo barvu Fossil Brown-jste s ni spokojeni? me totiz casto mate foto a v realu je to pak uplne jiny odstin…nejlepe kdybyste nektera mohla dat fotku te hnede
![]()
@Jeannie2 MHD cestujeme běžně. Schody většinou skáču jako s rudlíkem, na tahání jsem moc malá a záda taky nic moc. Takže v tomhle neporadím, většinou někoho ulovím nebo jezdím nízkýma. Pokud je prázdný košík, tak se dá opravdu secvaknout s příšerou v ruce nebo za ruku.
Ale pokud cestuješ častěji vlakem a nespěcháš s nákupem, tak spíš jukni na Valco Snap4 . Je ještě lehčí a secvakává se potahem dovnitř.
@Jeannie2 já jsem tu hnedou videla nazivo a zklamala me..uz jsem to tady psala.. takova vyblita oproti obrazkum na netu