Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@zuzana.van píše:
@Mona.M Vyzkoušela bych třeba Babypoint Corado, to pasuje „téměř“ na všechno…
Děkuju ![]()
Omlouvám se, ale asi jsem už fakt natvrdlá.. Jaké barvy se teda dají u B-Agile 4 v ČR dostat? ![]()
@sabi88 píše:
@Elenore Neon Black a Chilli Peper
To neee
A kde teda holky kupovaly tu béžovou? Myslela jsem si na tmavě hnědou „fosílii“
Takže to, že je mají v e-shopu Malvíku nic neznamená? ![]()
@Elenore tak to mají 2012 ta má i tu béžovou i tu mudrou ale 2013 která už je skoro všude tak mají jen tu černou a červenou ![]()
@sabi88 Kiwi je krásná
ale prodává se jen v USA a CAN
(mimochodem za cca 180USD oproti místním 4500Kč).
My si musíme vystačit se 4kolkami v černé, hnědé a červené a 3kolkami navíc v modré a fialové.
Zajímavé je, že v USA/CAN se uvádí nosnost 25kg, u nás 15kg, že by „Mekáč“? ![]()
@zuzana.van tak to si asi objednám z ameriky, pač malý má 10 měsíců, 80cm a 11kg, mám doma taky buřtíka ![]()
@zuzana.van ten ledňáček je nádherný
,
že u nás mají jen takové škaredé barvy
@sabi88 nám by se taky vyšší nosnost hodila… 14měs, 85cm, 13kg ![]()
@zuzana.van což o to koupit to s ameriky není problém, jen jak to pak reklamovat ![]()
@sabi88 US a EU verze mají stejnou konstrukci, takže i stejnou nosnost
Liší se jen v tom, jaké testy nosnosti dělali. Kvůli papíru o nosnosti si ho fakt objednávat z USA nebudu ![]()
@zuzana.van No a připočti clo a DPH, případně poštovné, a radostně se přes místní cenu přehoupneš. A pašovat kočárek fakt nebudu
Navíc kiwi verze je dražší, chtěj za něj i po slevě 220.
@kotyk to je mi jasné že by to byla sakra pálka, to mě právě trošku zaráželo že váha kočárku je stejná ale žen evropský je do 15 a americký do 22 ![]()
@kotyk @sabi88 Mě nejvíc štve, že ve světě se prodávají krásné pestré barvy, tady nás jen navnadí a pak to ani nevyrábí a tak skončíme u 4kolek na třech barvách…je to škoda, tady 4kolky frčí víc, i když testy na stabilitu se dělají stejně náročné jak pro 3 tak pro 4kolky, tak asi není čeho se bát, ale kdo není na 3kolku zvyklý, určitě jisté obavy má (třeba já).
U nás jde sehnat jen Chilli Peper, Cool Berry, Blue Sky, Neon Black??