Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Kacenka20 píše:
Tak nám dneska přišel, ten černý 2013Máme za sebou první jízdu. Takže moje dojmy… Je krásnej, úžasně prostornej. Co se týče jízdy, máme tady teď dost sněhu, tak jsem se bála, ale naprosto v pohodě. Jak tady někdo psal, že najel do sněhu a konec, tak to musela být tak 20cm vrstva snad. Jede krásně, perfektně se s ním manévruje. To polohování zad není úplně nejideálnější systém, ale jde to dobře a zvyknu si. Jen se chci zeptat…on nejde dát úplně do sedu? Připadá mi, že i v té nejvyšší poloze malá jakoby leží.
No, jinak to s tím, že se dají vytlači nožičky…dají, ale je to k ničemu. Jakmile na to dítě položí nohy, tak se to zase zamáčkne zpátky, je to měkký. Ale to mě vcelku netrápí.
Jediná věc, co by mohla být jinak, je to, že by mohla být delší rukojeť. Mám cca 176cm a je to tak akorát. Být o malinko vyšší, tak už mi to asi vadí
Ale celkovej dojem je super
Kačenko, nám to vytlačení zatím drží dobře, kačence bude rok, a rukojet delší? mě by se líbila polohovatelná, alespon maličko, na mě je akorát až trochu vyšší, já mám 158cm ![]()
Holky, ted jsem se divala na Malvik a maji tam novou barvu na kolekci 2013 - Desert Sand
je krasna
@verrru píše:
Holky, ted jsem se divala na Malvik a maji tam novou barvu na kolekci 2013 - Desert Sandje krasna
jojo, vypadá dobře..i ta „fosílie“
No bude to těžké rozhodování.. Asi zapojím manžela, ať to rozsekne ![]()
@kotyk píše:
@verrru Jo, krásná je, mám jí doma na chodbě
foto foto ![]()
Já mám černý, škoda, že před rokem neměli více barev. Určitě bych sáhla po Desert Sand. Je nádherná a nebude na ní vidět vyšisování…na černé bohužel vidět je
i u červené je to dost znát.
Kočárek v odstínu Desert Sand mám již od léta a taky to nebyla nejlepší volba, je na něm vše vidět, jěště že jsou ty podložky do kočárku ![]()
Holky, přišla mi ta vychytávka na polohování zad od Natydom. Jenže nejsem schopná přijít na to, jak to tam přidělat, na jakým principu to funguje ![]()
@Vlad1 Mám světlé kočárky všeobecně, takže jsem zvyklá. Ale původně jsem chtěla ten hnědý. Jenže ten nebyl na skladě. Béžový byl na skladě k okamžitému odeslání a já potřebovala druhý levný kočárek s monokolečkama co nejdřív ![]()
Nemá některá z vás ty kola do terénu?? Docela mě to zaujalo, jezdíme často na výlety do hor, a tam se s malými kolečky teda neodvážím. Na to mám Mutsy UR, ale ten je dost těžký a ono skladovat dva kočárky v bytě, teda taky nic moc…
Tak jsme se dneska byli podivat na kocarek nazivo… a je pekny
a dobre se s nim jezdi, prijde mi trosku robustnejsi nez jsem cekala (videli jsme totiz dneska i espiro magic), ale jinak dobre zpracovani, striska perfektni, mimi je fakt zakryte, vyska rukojeti pro me i pro manzela ok, ja mam 168,manzel pres 180, kosik ok, polohovani taky, ty nozky jsou asi o zvyku.. a co se tyce barev, videli jsme cervenou-ta je krasna, jasna, latka neni takova ta kocarkova ale takova mekci trosku sametova..strasne prijemna, akorat prodavacky rikaly ze se spatne cisti..cerna a hneda jsou normalni kocarkove latky.. a hnedy kocik..no jsem z neho zklamana, prisla mi ta hneda smutna, jeste v kombinaci s tou cernou..tak bych pripadne mela dilema do jake barvy jit..rikate svetla se spini, cerna cervena blednou..neni to jednoduche vybrat
ale kocarek moc pekny, kvalitne zpracovany… btw je nejaky rozdil mezi kolekci 2012 a 2013? Prodavacky nevedely..
@Catrin jo jeste ty kolecka.. nevim jestli je to co myslis, ale taky jsem se na to ptala, jestli se daji dokoupit nejake lepsi kola.. a v obchode rikali ze se akorat dopredu daji i ty kola co jsou vzadu..tak nevim nakolik to pomuze