Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
888
17.1.13 15:11
@Elenore píše:
Já se chci jít na B-agile podívat do Zlína (www. kocarky-zlin. cz), ale myslím, že ho mívají jen v černé a červené :-/ Ještě tam zkusím napsat, ten tmavě hnědý se mi líbí nejvíc..ale ten béžový taky není špatný :-D Brala bych je všechny ;)

Jo, tak pak písni jak jsi dopadla, taky bych tam zajela…ona ho má sice drahej, ale zkoukla bych ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.1.13 15:10
@Elenore píše:
jojo, je i 3kolový http://www.detskyruzek.cz/…agile_3_2013

jéé děkuju, evidentně letošní novinka, nicméně jak mám 3kolky ráda, tak tohle teda nee, 4kolka je hezčí (a to neříkám proto, že jednu vlastním :lol: )
ale barvičky třeba pěkný, lepší výběr, i když jak se tu bavíte o té hnědé, ta vypadá na obrázcích moc pěkně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.1.13 18:59
@quinny píše:
jéé děkuju, evidentně letošní novinka, nicméně jak mám 3kolky ráda, tak tohle teda nee, 4kolka je hezčí (a to neříkám proto, že jednu vlastním :lol: )
ale barvičky třeba pěkný, lepší výběr, i když jak se tu bavíte o té hnědé, ta vypadá na obrázcích moc pěkně :pankac:

myslím, že už byl i loni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
19.1.13 00:27

Tak nám dneska přišel, ten černý 2013 :-) Máme za sebou první jízdu. Takže moje dojmy… Je krásnej, úžasně prostornej. Co se týče jízdy, máme tady teď dost sněhu, tak jsem se bála, ale naprosto v pohodě. Jak tady někdo psal, že najel do sněhu a konec, tak to musela být tak 20cm vrstva snad. Jede krásně, perfektně se s ním manévruje. To polohování zad není úplně nejideálnější systém, ale jde to dobře a zvyknu si. Jen se chci zeptat…on nejde dát úplně do sedu? Připadá mi, že i v té nejvyšší poloze malá jakoby leží.
No, jinak to s tím, že se dají vytlači nožičky…dají, ale je to k ničemu. Jakmile na to dítě položí nohy, tak se to zase zamáčkne zpátky, je to měkký. Ale to mě vcelku netrápí.
Jediná věc, co by mohla být jinak, je to, že by mohla být delší rukojeť. Mám cca 176cm a je to tak akorát. Být o malinko vyšší, tak už mi to asi vadí :-)
Ale celkovej dojem je super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
19.1.13 08:32
@Elenore píše:
myslím, že už byl i loni ;-)

Já myslím že loni byl jen ten světlý Desert sand, tento Fosil brown asi nee…ale nechci se hádat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
19.1.13 08:33
@Kacenka20 píše:
Tak nám dneska přišel, ten černý 2013 :-) Máme za sebou první jízdu. Takže moje dojmy… Je krásnej, úžasně prostornej. Co se týče jízdy, máme tady teď dost sněhu, tak jsem se bála, ale naprosto v pohodě. Jak tady někdo psal, že najel do sněhu a konec, tak to musela být tak 20cm vrstva snad. Jede krásně, perfektně se s ním manévruje. To polohování zad není úplně nejideálnější systém, ale jde to dobře a zvyknu si. Jen se chci zeptat…on nejde dát úplně do sedu? Připadá mi, že i v té nejvyšší poloze malá jakoby leží.
No, jinak to s tím, že se dají vytlači nožičky…dají, ale je to k ničemu. Jakmile na to dítě položí nohy, tak se to zase zamáčkne zpátky, je to měkký. Ale to mě vcelku netrápí.
Jediná věc, co by mohla být jinak, je to, že by mohla být delší rukojeť. Mám cca 176cm a je to tak akorát. Být o malinko vyšší, tak už mi to asi vadí :-)
Ale celkovej dojem je super :-)

Ahojky, už se to tu zmiňovalo, existuje na to za cca 60kč taková vychytávka, aby ty záda šly do rovného sedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
19.1.13 08:36

Aha a kde se ta vychytávka dá koupit? Poradíš mi prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
19.1.13 08:42

Na mimibazaru, prodejce Natydom.. :) http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
19.1.13 08:43

Já už mám od ní navybíraný i doplňky, ten pultík před dítko na to madlo se mi líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
19.1.13 08:45
@Kacenka20 píše:
Aha a kde se ta vychytávka dá koupit? Poradíš mi prosím?

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
19.1.13 08:47

Tak to je super, paní mi zrovna šije nánožník :-) Už jsem jí napsala, tak to doobjednám, díky moc za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
19.1.13 09:30

Se tedy zeptám znovu. Neberte to nijak zle. ;) Proč potřebujete aby byla opěrka do pravého úhlu (tedy do „úplného sedu“)? Připadá mi to hrozně nepohodlné. Já bych tak teda delší dobu sedět nevydržela. :think: Vždycky jsem měla za to, že opěrka v kočáru je pro odpočinutí, když už je dítko unavené sezením (samostatným). V čem je teda ta výhoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
19.1.13 09:42

Tak třeba naše malá už v kočárku spí hodně málo, takže je v něm vsedě pořád. A každý dítě chce vidět a pozoruje dění. Neznám dítě, který se opře a relaxuje :lol: A právě proto, že to samostatný sezení unavuje, tak je potřeba, aby to šlo do úplnýho sedu. Teda aspoň pro nás určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
19.1.13 09:49

Jako fakt se nechci hádat, ale z toho co kočár nabízí, vidí dítě ven naprosto v pohodě.

Samostatné sezení zcela určitě unavuje, proto si myslím, že by mělo mít dítko možnost si odpočinout a ne sedět jak podle pravítka. Zkoušela sis takhle sedět? My měli takto řešené lavice ve škole a řeknu ti, že po jedné vyučovací hodině už byl zkroucený naprosto každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
19.1.13 09:52

Já se taky nechci hádat, takže o tom nehodlám diskutovat. Každá si to děláme podle svýho a já asi nejspíš vím nejlíp, co vyhovuje mýmu dítěti, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí