Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
11.1.13 09:32

@Margott Určitě dám vedět, ještě mě napadlo zkusim najít na netu na bazaru to stupátko a aby mi změřili délku té postranní trubky tak by se dalo přibližně vypočítat kde začíná ta stoupací plocha a pak to alespoň trochu odhadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
11.1.13 12:36

Ahoj, tak jsem na vážkách, jestli jít do toho polohování nožiček za příplatek nebo ne…a ještě dotaz, nevíte jaký je rozdíl v té 2013??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
11.1.13 12:38

Já osobně počkám a uvidím, jak bude malá reagovat. A pokud uvidím, že je to potřeba, tak ten litr investuju. A jinak ta 2013 je prej nachlup stejná jako 2012.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
11.1.13 12:40

No vidíš a je dražší…to teda nechápu proč :cert:, ono se to dá objednat i zvlášť, to polohování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
11.1.13 12:42
@lucotek píše:
No vidíš a je dražší…to teda nechápu proč :cert:, ono se to dá objednat i zvlášť, to polohování?

http://www.malvik.cz/…zka-pod-nohy

mrkni na to video

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
11.1.13 12:46

Jj, chápu, takže kdyžtak dokoupíme :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
11.1.13 18:43

Ženský vždyť jsme to probíraly včera, ptala jsem se na to přímo paní která je prodává na mimi, je úplně stejnej, bohužel dražší a polohování na kocarky.cz

• Citovat
  • Upravit
134
11.1.13 22:06
@vendulka34 píše: Ženský vždyť jsme to probíraly včera, ptala jsem se na to přímo paní která je prodává na mimi, je úplně stejnej, bohužel dražší a polohování na kocarky.cz

jj :lol: :mrgreen: Asi holky nekoukly 2 stránky zpět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.1.13 00:51

Prosím, máte někdo srovnání B-Agile oproti Nuna Pepp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
12.1.13 09:13

Když ono už se toho napsalo tolik, taky sem přečetla od začátku všechno jen letmo, není na to čas:)))))ale že tahle diskuze britax frčí, kočárek je asi oblíbenej:))))

• Citovat
  • Upravit
89
12.1.13 11:14

@Z-zuzka Zdravím,měla jsem b-agile, a mám nuna pepp. Můžu říct, že já už bych si agilu nikdy nekoupila, asi jsem jediná, ale po měsíci jěždění jsem ho prodala, mám doma už 11 kočárek, nějaký jsem vyzkoušela a na každým je něco lepší něco horší. Agile mě štval, nejen kolečka, ty jsou otřesný, ale prostě mě nevyhovoval. Nebudu ho tady hanit, jiný mamky jsou spokojený, je to jen můj názor. Prckovi se v něm jezdilo dobře, působil spokojeně. S nunou jsem spokojená víc, ale ve sněhu to nejde, na jaro léto bude super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.1.13 17:22

@Alexinek Děkuji moc za názor. A teď máte teda Nunu? Jak jsou na tom prosím kočárky s prostorem pro dítě, a který se Vám zdá mít lepší jízdní vlastnosti? Já mám taky už několikátý kočárek. Doma mám teď po starším PEG PEREGO PLIKO, ten je super prostornej, starší - tříleťák se do něj ještě v pohodě vejde, ale já mám jen 156cm a špatně se mi s ním jezdí. Druhý syn má sice teprve 7 týdnů, ale už hledám něco lepšího. Nuna se mi líbí už dlouho, ale nakonec vyhrálo to pliko… No a teď jsem právě narazila ještě na B-Agile, takže zase nevím :D A nebo půjdu do ESPIRO MAGIC. Je to děs s kočárkama :-) Takže hledám jakoukoliv radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.1.13 19:28

@Z-zuzka to souhlasím, s kočárkama je to šílený. Agile je dle mého dost prostornej, hlavně širokej oproti golfákům. jízdní vlastnosti pro mě šílený, jezdilo se mi s nim blbě, těžce oproti jiným kočárkům, jednou rukou ho ovládat šílený, a na obrubáky se mi taky blbě najíždělo, někdy jako bych chytla o košík, jako kočárek je hezkej ale mě nevyhovoval, na prostor jo, ani mi nevadí to nepolohování nožiček, ostatně to nuna taky nemá jen to vyboulení, ale malej to skopne spátky. nuna má nastavitelnou rukojeť, já ji mám teda, co nejvíš. jezdí krásně, lehce, malej se tam vejde i s fusakem, mám teda cocoon od emitexu, a pohoda. zatím nemám pocit, že by měla jít z domu :lol:.Jěště mám x-lander xa, ten, když jsem vzala do ruky po měsíci jěždění s agile, tak mě připadal. že jede sám :).nuna sních nezvládá to mám vyzkoušeny, museli jsme se vrátit, a vytáhnout x-lander, sekla se a nejela, ale to není kočárek do sněhu. takže na zimu x, a když je hezky nuna. Jěště mám obj. casualplay jazz black, dlouho jsem o něm uvažovala, tak vyzkoušíme :think:.Jiný mamky nedaj na agile dopustit, já ho teda taky koupila na základě přečtení diskuze, a stejně mě sklamal.Tak uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.1.13 19:35

Já mám taky X-lander a souhlasím, že jezdí sám. Asi by mi teda taky ten agile nevyhovoval, nejspíš půjdu do té nuny nebo espira. Nunu začli dělat s polohovacíma nožičkama, tak přemýšlím o ní - Nuna Deluxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
12.1.13 20:20

Já teda ten Britax zatím nemám, ale Nunu bych nechtěla ani zadarmo. Nevím sice, jak jezdí, ale příjde mi to jak z kosmu :lol: Když ho nškde vidím, tak se musím hodně držet, abych se nesmála. Připomíná mi to sedátko z tramvaje nebo autobusu :) Navíc je ten kočár strašně maličkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí