Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Z-zuzka mě nuna vyhovuje, působí, že je malinkej, ale to sedátko mě malý nepřipadá, malej má 21měsíců a vejde se mi tam pěkně i s fusakem, na nožky má dost místa. ale každý má jiný vkus. jasně, že britax je kočár větší, ale to je asi tak vše. jízdní vlastnosti po vyzkoušení má lepší nuna. koukala jsem, že je nuna deluxe, s polohovacíma nožkama, pro mimi od 6 měsíců je paráda, což mi už nepotřebujem. s espiro nemám skušenosti, ale jezdí s ním hodně maminek, tak záleží na vás. nikomu britax nehanim, každýmu vyhovuje jinej kočárek, ale pro mě hrůza.
Ahoj holky, prosím vás, ty které máte britax b-agile, také vám reznou šrouby u předních malých koleček? mám kočárek asi dva měsíce a začal jakoby vrzat a pak jsem si všimla, že mi reznou ty šroouby, jinak jsem s ním spokojená moc, jen by mohli vychytat to polohování zádíček
@Lucie-andilek píše:
Ahoj holky, prosím vás, ty které máte britax b-agile, také vám reznou šrouby u předních malých koleček? mám kočárek asi dva měsíce a začal jakoby vrzat a pak jsem si všimla, že mi reznou ty šroouby, jinak jsem s ním spokojená moc, jen by mohli vychytat to polohování zádíček
Ahojky, neodpovím, ti, jen mám prosím tě dotaz, co je s polohováním zádíček???
@lucotek myslím, že má na mysli to polohování páskem. Už jsem si na to zvykla, ale jsou teda lepší způsoby ![]()
Je tam blbý polohování?
My jsme u sporťáku měli taky teď takový hodně blbý polohování zad, ale je fakt, že jsem si brzo zvykla.
Polohování zádíček je na takové pásky, tak je potřeba obou rukou a dobrý grif, někdy je to fuška
A dá se to polohovat i když je v kočáře dítě? Ty pásky jsou zezadu nebo zepředu? Achjo, to teda moc radost nemám.
Polohování těmi pásky je naprosto v pohodě je to jen o zvyku a má jej spousta kočárků a jde polohovat idkyž je díte v kočárku je to umístěn zezadu.
Jj, jde to polohovat když je tam mimi, záda kočárku se nadzvednou rukou, tím se pásky uvolní a pěkně se utáhnou, kam člověk potřebuje. jen je to opravdu o zvyku.
@Lucie-andilek mám kočár už skoro rok a šrouby mi nereznou. Ale je fakt, že pravidelně promazáváme a čistíme. Už jsi ty šrouby olejovala? Jinak nevím co víc s tím dělat.
Margott, musím se přiznat, že neolejovala, ale myla jsem je, možná je v tom ten problém, chci to zkusit reklamovat, kupovala sjem kočárek v malvíku.
Ahoj, já mám kočár už od července, dceři je 32 měsíců a skoro každý den v něm spí a skoro každý den jí před spaním vozím po polní cestě a po hodně nerovném terénu a myslím, že ten kočár to zvládá naprosto v pohodě. Zvládl i lesní cestu s kořeny, kameny…když porovnám s Janéčkem, tak terén zvládá v pohodě. Ve sněhu také nemá problém. Přední kolečka nereznou, nikde nevrže, já si myslím, že za ty prachy super kočár! Švagrová zrovna teď prodala Nunu protože se jí tam neteř ve 26 měsících a 13 kg nevejde ve fusaku a v zimní bundě a rozhodně se v něm už nevyspí, protože jí padá hlava ven z kočárku. Kupuje místo ní buggstera. Nuna mi také přišla krásná, ale poté, co jsem jí viděla s dítětem ve skutečnosti, tak bych si jí teda určitě nekoupila
. Ale proti gustu…
![]()
Holky mam serii 2012 a nahodou jsme v nemecku zasli do obchodu s kocarky, kde meli 2013 a pokud si dobre pamatuju, protoze jsem to zase tolik nezkoumala, tak povrch kocarku byl z jineho materialu. Mam ted cervenou variantu a ta latka neni rozhodne nepromokava. To co jsem videla byla takova jako sustakovina nebo jak bych to popsala. Bylo to taky prijemny, ale urcite praktictejsi nez to co ma 2012. Akorat si tedy nejsem jista, jestli jsem to nespetla s trojkolkou b-agile, protoze tu tam take meli. Videla jsem i variantu dvojkocar a vubec byla prijemne prekvpaena, jak to vsechno rozsirili.
Mame kocar uz dost dlouho a co me tedy vadi je to, ze nejde potah cely sundat a vyprat. Asi jsme prasatka. Samozrejme zatim dostacuje cisteni houbickou. Dale se nam pravidelne oddelavaji srouby od predniho madla. Nejdrive jsme je vzdy nekde nasli, potom je ztratili, manzel pridelal vetsi a posleze byly ztraceny i ty. Nechapu, proc to porad vypadavaly. Takze jsme predni madlo sundali a je klid. Taky predni kolecka se nekdy zasekavaji, ale tak mozna by to chtelo je rozebrat a vycistit. Na druhu stranu miluju na nem, ze zastini jakekoliv slunicko a vzdycky kdyz bylo potreba nas prcek se v nem pohodlne vyspal. Taky je lehoucky a super skladny. Natydom z mimibazaru me dodelavala nejaky doplnky a mam ho suprove vytuneny
Jasne neni to terenak, ale myslim, ze vzhledem k cene je to dobra volba. Bohuzel v dubnu bude novy prirustek, tak budu muset poridit phil&teds, bo prcek kocar vyzaduje a chodit se mu venku nechce.
@lencula díky za další komentář a postřehy
chci se jeste zeptat na ty kolečka u 2013 - jsou plastova nebo gumová resp gelová? Nekde jsem četla, že gumová právě.. a vám kolečka drží dobře? A co barva, nebledne? já bych spíše chtěla černý, ale manžel tomu není až tak nakloněný
díky za odp.