Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Majinka12 píše:
Přeji hezký den, chtěla bych se zeptat nevíte kdy budou k mání a za kolik ty nafukovací kolečka na b agile? Poslední info od výrobce bylo začátek roku 2013, ale zatím jsem je nikde neviděla
ptala jsem se na ty nafukovací kola prodejce a ten říkal, že takové info od výrobce vůbec nemá.. Tak nevím…
Jestli oni nemysleli jenom gumova kola.. to uz ta nova kolekce by mela mit..jinak taky mam tento kocarek vyhlidnuty na jaro, nicmene jeste jsem ho nevidela nazivo a zacinam premyslet jestli to bude to prave..kvuli tomu polohovani nozicek.. uz tak je dost drahy, nejdou polohovat nozky (jo jdou kdyz se vytlaci, ale proc kdyz jine kocary to maji standartne??) a nekde do dodavaji jeste bez madla..at si ho clovek za dalsi prachy jeste dokoupi..
Kolečka nafukovací nejsou, teď je nová kolekce a v té jsou podle infa paní Alexandri kolečka stejná jako předtím, jdou dokoupit jen kolečka do terénu na spojené tyči ale stejně to bude materiál asi o něco málo lepší než normální, co je nové tak nějaká taška a taštička na madlo, ale zdá se mi dost drahá jen kuli tomu, že je tam nápis britax, na mimibazaru jsou dvě šikovné paní co taštičky taky ušijou…
Vendulka34 mrkni tady do alba tématu, tam jsou vyfocený určitě i větší děti
Mě to přijde dobrej kočár za ty peníze a ty nožičky mi nevadí,
ale je pravda že u nás bude sloužit opravdu jako golfky, tudíš spát se v něm bude asi jen vyjímečně, no ještě uvidíme
Odpruženej je dost podle mě, ty nafukovací kola by to asi zase neúměrně prodražili a nebyli by moc konkurenceschopní, proto si myslím že do toho ani nejdou ![]()
Já mám kočár třičtvrtě roku a malá v něm i spala když bylo potřeba to nadzvednutí v pohodě stačí. Teď čekáme druhý mimi v květnu myslela jsem že pořídím kočár jiný ale když jsem zvyklá na 7 kilo kočáru tak mi přijdou ostatní hrozně těžký takže budme kupovat jen korbičku a vajíčko a budem používat tento je fakt super. A já bych ty kolečka nafukovací třeba ocenila vadí mi jak se zapichuje každý kamínek. To je jediný mínus který na něm vidím, jinak jsem max. spokojená ![]()
Moc moc jste mě potěšily, diskuzi jsem pročítala ještě než jsem ho koupila, vlastně to mě ujistilo ke koupi, všechny ty barevné dipl´´ńky fakt suer, taky jsem hned objednávala pinkie podložku a dečku, tedˇpopřemejšlám ještě o cloně přes sítˇku v boudičče a uvidíme co dál s těma nožičkama, možná bude stačit smotat tam třeba ještě dečku, my jsme právě spavci od narození hlavně v kočárku, doma nic moc a protože jsme se narodily s 53cm a v 8měs už měla Markétka 71,5cm vím, že tenhle kočárek je super na velikost, chtěla jsem ještě zkusit concord ale je dost drahej a jinak golfky používáte některá?
@Majinka12 taky jsem akorát dokoupila korbu a jezdíme dál i s čerstvoušem. ![]()
@Margott A pro starší nemáte náhodou stupátko za kočárek? Já ho chci pořídit tak jsem zvědavá jak tam bude sedět a jak tam malá na tom bude chtít být. http://www.zbozi.cz/…rvene-cerne/ akorát koupím bazarové
Tohle nás teprve čeká, maminky a jak teda vypadají kolečka po chvíli je to taková hrůza? ![]()
http://www.malvik.cz/…zka-pod-nohy
Viděly jste toto? Na tom videu je přímo Britax B-agile. Příští týden by nám měl přijít, kolekce 2013. Možná tu podložku dokoupíme příští měsíc. Sice je to litr, ale zase je to dobrá věc ![]()
@Majinka12 obávám se, že k němu stupátko moc pasovat nebude.
Uchytit určitě nebude problém, ale není tam dost místa pro stojící dítě. V místě kde by mělo mít hlavu, je rukojeť. Takže se bude muset zaklánět. Taky by se mi stupátko hodilo…
No ale třeba to má někdo vyzkoušené a vyvede mě z omylu (kéž by).
@Margott No vidíš to mě nenapadlo, no budu to muset nejdřív vyzkoušet, chystám se korbičku kupovat v Malvíku a osobně ji vyzvedávat, tak tam pojedu i s kočárem a zkusím si tam to stupátko děkuji za postřeh a doufám že tam teda půjde, to by mě docela mrzelo
Třeba se někdo ozve kdo zkušenosti má.
@Majinka12 tak pak určitě napiš jak to dopadlo.
Mooc by mi pomohlo kdybych neměla pravdu. ![]()
(Kdy máš v plánu tam jít?)