Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Kacenka20 píše:
Tak třeba naše malá už v kočárku spí hodně málo, takže je v něm vsedě pořád. A každý dítě chce vidět a pozoruje dění. Neznám dítě, který se opře a relaxujeA právě proto, že to samostatný sezení unavuje, tak je potřeba, aby to šlo do úplnýho sedu. Teda aspoň pro nás určitě.
Taky tak…
Mě to vadilo z důvodu toho, že když malej seděl teda nějakým způsobem opřenej o tu opěrku jak je, tak prostě neseděl, ale tak nějak se tam sklouzl a byl pokroucenej, proto jsem si tam dala ten pásek a už sedí normálně. Když to tam nemám, tak ty záda víc položím, aby víc ležel. Ale teď když už je vetší tak ty záda neřeším, ale když byl menší tak mi to taky vadilo.
Já teda nevím jak ostatní děti, ale dcera, i když je unavená, tak odpočívat nebude ![]()
Tu vychytávku na rovné sezení jsem si udělala sama pomocí silné černé gumy, kterou jsem přidělala ke konstrukci kočárku a Terka se stejně neopřela
seděla opřená o madlo a tak pozorovala svět ![]()
@lucotek píše:
Já myslím že loni byl jen ten světlý Desert sand, tento Fosil brown asi nee…ale nechci se hádat
Já jsem to myslela tak, že loni už byl B-Agile se třema kolama, nemyslela jsem barvy
Quinny psala, že to bude asi novinka 2013 (ty tři kola) ![]()
@Elenore píše:
Já jsem to myslela tak, že loni už byl B-Agile se třema kolama, nemyslela jsem barvyQuinny psala, že to bude asi novinka 2013 (ty tři kola)
Ahá, jsem nepochopila, promiň
![]()
@Elenore já kupovala někdy v půlce roku a běžně teda 3kolový nebyl, čímž neříkám že nešel sehnat ![]()
@Margott protože někdy můžeš získat pocit, že ti to dítko různě sjíždí, což mu sice může být pohodlné, ale nám se to nějak nelíbí, takže ho nacpeš do polohy podle pravítka a ono pak sedí rovně (některé víc, některé míň)…u prvního jsem to taky řešila, měla jsem tenkrát Speedi, vyrobila jsem si to sama, ale nakonec použila asi 3×, protože mi to pak už tak super nepřišlo, zatímco do té doby mi to přišlo jako vada kočáru (v Mutsyně to totiž rovně šlo…ono nakonec totiž nejde o to, jak moc rovný je sed, ale jak šikovně je umístěný ten pásek mezi nožkama.
U druhýho dítka už tohle nemíním řešit vůbec, polohu si vybere sám dle možností kočárku ![]()
@quinny díky za vysvětlení.
Neměla jsem s tím problém ani u jednoho dítka, tak mi to právě nebylo jasné. Na druhou stranu znám maminu, co ještě pořádně nesedící dítě přikurtovala na těsno k opěrce a šoupla ho do sedu aby ukázala jak je malý šikovný.
Prostě mě jen zajímaly normální důvody proč to tak někdo potřebuje.
Tak abyste si zaslintaly. B-Agile v podání BOB:
BOB Motion
A vylepšení od klokanů:
Agile Plus
Obojí jsou čtyřkolky. Jinak mám pocit, že tříkolka je starší, ale prostě se v Evropě, i když má maličko vyšší nosnost, neujala tak dobře jako čtyřkolka. Americký weby zase všude propagujou tříkolku.
Wowwwwww!!! tak australsky cernomodry chci
![]()
a ten z toho prvniho odkazu, ma lepsi kola??
@kotyk Hmmm, tak ten australský je božský, hlavně polohování nožiček se mi líbí, taky polohovatelná rukojeť podle výšky rodičů… Škoda, že to není i u nás, blížil by se k dokonalosti ![]()
Je úžasný, má i nánožník, prostě bez chyby i to polstrování je super ![]()
Jj, já jsem se ted podivala na to produktove video.. no krásný, i ty nožky.. proc se to nedelá tady???
Pro anglicky rozumící, porovnání B-Agile a Motion na BabyGizmo.