Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@sabi88 Emitex na to pasuje Universal Tracking. Ještě o chlup levnější je Baby Nova, ti dělají jen jednu ![]()
@Catrin Ta od Emitexu není na sucháče, ale má všité gumičky. Kryje zhruba jako originál. Baby Nova je hodně podobná originálu.
Na oficiálním webu Britax jsou pro ČR uvedeny barvy pro 3 a 4 kolovou verzi černá, hnědá, červená, modrá a fialová. Bohužel jako 4kolky se modrá a fialová vyrábět nebude
i když je všude v eshopech nabízí… škoda, cool-berry i blue-sky jsou obě krásné barvy a obecně o 4kolky je větší zájem.
@zuzana.van A není to zase jenom nějaké přešlap na stránkách českého zastoupení? Jinde v Evropě je normálně nabízejí. Navíc na českých stránkách chybí třeba B-Agile Double, který se tu už předprodává.
Ahoj holku můžu mít dotaz? Pasuje na tento kočárek nějaké stupátko pro staršího prcka?
Děkuju ![]()
Právě že se ty dvě barvy (Blue sky a Cool Berry) prý nebudou vyrábět vůbec, jen jako trojkolky. Všude v Evropě je eshopy stejně jako u nás nabízí, ale skladem je nikdo nemá. Obvolala jsem eshopy jako FunBaby, Špuntík, Slůně, Dětský růžek a další a všude mi řekli, že se změnil výrobní program a dělat je nebudou. Mrzí mě to, líbí se mi ta čtyřkolová Blue Sky varianta, tak mám smůlu ![]()
@Mona.M Vyzkoušela bych třeba Babypoint Corado, to pasuje „téměř“ na všechno…
@zuzana.van Hm, super. Já jen, že dneska měli do ČR navozit novou zásilku. Tak sem zvědavá, co dovezli.
Myslíte že trojkolka bude stabilní i s hlubokou korbičkou a že na ní půjdou přední terenní kolečeka ![]()
@sabi88 S korbičkou bude v pohodě, ale přední kolečka na ní nepůjdou.
Takhle mi to přímo prodejci neřekli, ale myslela jsem si
, že někde bude háček, když mi stále prodlužovali dodávku 4kolky v barvě cool berry
O 4kolku je zájem jen tady. V zahraničí je větší zájem o 3kolku. Vlastně prukopníkem je Britax B-Agile stroller 3kolový.
Nakonec přes mé obavy jsem z 3kolky nadšená ![]()
@Maťka28 V Evropě a Austrálii se tříkolka prakticky neprodává. To je takové americké specifikum. Taky ve chvíli, kdy Baby Jogger vytáhl mimo americké trhy, vytasil čtyřkolovou verzi City Mini ![]()
@sabi88 Zelenou trojkolku leda v USA.
@kotyk jo ale třeba kdyby jsem koupila pláštěnku od emitexu aby mi na to seděla