Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mrs. S
31.1.13 10:25

@kotyk jo ale třeba kdyby jsem koupila pláštěnku od emitexu aby mi na to seděla

• Citovat
  • Upravit
7974
31.1.13 10:43

@sabi88 Emitex na to pasuje Universal Tracking. Ještě o chlup levnější je Baby Nova, ti dělají jen jednu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.1.13 10:45

@kotyk to je ta veliká?? Jak se do ní schová celý kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
31.1.13 11:00

@Catrin Ta od Emitexu není na sucháče, ale má všité gumičky. Kryje zhruba jako originál. Baby Nova je hodně podobná originálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.1.13 12:26

Britax B-agile

Na oficiálním webu Britax jsou pro ČR uvedeny barvy pro 3 a 4 kolovou verzi černá, hnědá, červená, modrá a fialová. Bohužel jako 4kolky se modrá a fialová vyrábět nebude :( i když je všude v eshopech nabízí… škoda, cool-berry i blue-sky jsou obě krásné barvy a obecně o 4kolky je větší zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
31.1.13 12:48

@zuzana.van A není to zase jenom nějaké přešlap na stránkách českého zastoupení? Jinde v Evropě je normálně nabízejí. Navíc na českých stránkách chybí třeba B-Agile Double, který se tu už předprodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
31.1.13 13:03

Ahoj holku můžu mít dotaz? Pasuje na tento kočárek nějaké stupátko pro staršího prcka?
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.1.13 13:14

Právě že se ty dvě barvy (Blue sky a Cool Berry) prý nebudou vyrábět vůbec, jen jako trojkolky. Všude v Evropě je eshopy stejně jako u nás nabízí, ale skladem je nikdo nemá. Obvolala jsem eshopy jako FunBaby, Špuntík, Slůně, Dětský růžek a další a všude mi řekli, že se změnil výrobní program a dělat je nebudou. Mrzí mě to, líbí se mi ta čtyřkolová Blue Sky varianta, tak mám smůlu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.1.13 13:19

@Mona.M Vyzkoušela bych třeba Babypoint Corado, to pasuje „téměř“ na všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
31.1.13 13:26

@zuzana.van Hm, super. Já jen, že dneska měli do ČR navozit novou zásilku. Tak sem zvědavá, co dovezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
31.1.13 17:21

Myslíte že trojkolka bude stabilní i s hlubokou korbičkou a že na ní půjdou přední terenní kolečeka :think:

• Citovat
  • Upravit
7974
31.1.13 17:41

@sabi88 S korbičkou bude v pohodě, ale přední kolečka na ní nepůjdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
31.1.13 17:53

Tady ta barva u nás asi sehnat nepůjde že?

• Citovat
  • Upravit
10
31.1.13 18:14

Takhle mi to přímo prodejci neřekli, ale myslela jsem si :think:, že někde bude háček, když mi stále prodlužovali dodávku 4kolky v barvě cool berry :zed: O 4kolku je zájem jen tady. V zahraničí je větší zájem o 3kolku. Vlastně prukopníkem je Britax B-Agile stroller 3kolový. :potlesk: Nakonec přes mé obavy jsem z 3kolky nadšená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
31.1.13 18:22

@Maťka28 V Evropě a Austrálii se tříkolka prakticky neprodává. To je takové americké specifikum. Taky ve chvíli, kdy Baby Jogger vytáhl mimo americké trhy, vytasil čtyřkolovou verzi City Mini ;)

@sabi88 Zelenou trojkolku leda v USA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4