Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileHolky, už jsem se tady jednou ptala, ale nikdo mi neodpověděl. Mám doma už asi 3 týdny od Natydom ten pásek, aby se daly dát záda do sedu, ale nejsem schopná pořád přijít na to, jak se to tam přidělává, na jakým principu to má fungovat. Moc prosím, poraďte mi někdo, vozíme v kočárku polštář, aby malá mohla sedět ![]()
@Kacenka20 píše:
Holky, už jsem se tady jednou ptala, ale nikdo mi neodpověděl. Mám doma už asi 3 týdny od Natydom ten pásek, aby se daly dát záda do sedu, ale nejsem schopná pořád přijít na to, jak se to tam přidělává, na jakým principu to má fungovat. Moc prosím, poraďte mi někdo, vozíme v kočárku polštář, aby malá mohla sedět
Ahoj, tak to fakt nevím, co napsat té paní natydom? Taky se to chystám koupit, tak jsem zvědavá…
Holky, jakej jste si pořídily na B-agile ná nánožník a pláštěnku? Od Emitexu nebo máte vyzkoušený ještě něco jinýho? A ještě se zeptám. Je ta červená barva výroby 2013 tmavší než 2012 nebo to na netu jen klame?
@lucotek píše:
Ahoj, tak to fakt nevím, co napsat té paní natydom? Taky se to chystám koupit, tak jsem zvědavá…
Už jsem paní dávno psala, ale vůbec mi neodpověděla ![]()
Zdravím, co se týče paní Natydom, taky jsem ji zkoušela kontaktovat (už je to asi měsíc, ne-li déle) a odezva žádná:( Jinak kdybyste měla některé Agilačka:) zájem, prodávám ta terénní kolečka (prostě ta, co jsou vzadu, akorát ještě na širší nápravě místo těch malých předních:), jednou jetá. Čekala jsem na ně skoro dva měsíce a teď už vozím jen kočár sourozenecký:D Agily jsem se s těžkým srdcem zbavila, ale paní k ní ta terénní kolečka nechtěla, že ho bude mít jen do obchoďáků. Takže se mi tu válí, paní si je jednou zkusila a že je teda nepotřebuje.
@Kacenka20 Já mam v puvodní verzi, že to mužu posadit za táhnu za dva provázky a díky takové cvočce to drží
No jo, ale nejde to úplně do sedu, je to jakoby pořád v záklonu, proto jsem koupila ten pásek…
Jak čtu tak je dobré zkusit si v obchodě jestli jde nebo nejde dát tu zadní opěrku dole ![]()
Nevím jaký pásek Natydom vymyslela, ale když koukneš do fotoalbumu tématu, tak tam najdeš fotky jak upevnit pásek, aby byla opěrka v sedu, taky jsem se inspirovala a super.
@Vlad1 píše:
Nevím jaký pásek Natydom vymyslela, ale když koukneš do fotoalbumu tématu, tak tam najdeš fotky jak upevnit pásek, aby byla opěrka v sedu, taky jsem se inspirovala a super.
No to je přesně on, ten pásek od Natydom, co je ve fotoalbu. Díky za radu, už to mám, huráá
Bánbůh ti to oplať na dětech ![]()
Holky můžu mít prosbu, změříte mi jaký mají průměr kolečka i zadní i přední. Děkuji moc ![]()