Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileAhoj, muzu vam tady do toho prosim skocit? je to dlouuuuuha diskuze a nemam cas asi tak moc hledat - ale mate nekdo prosim trikolovou verzi???jak jste s ni spokojeni…nejaky plusy/minusy…jsem tak nejak zvykla na trikolku a hledam sportak-golfac se spojenou rukojeti…diky za pripadne reakce…
@Jeannie2 Já jsem z ní uplně nadšená, to jsem chtěla čtyřkolák
@sabi88 nakonec jsem ho vzala ve Zlíně na Kvítkové.. Byl sice za 4900,– ale v Kopřivnici ho mají asi zdražený, je za 4660,– (myslím, že byl za 4460), k tomu stovka poštovné, tak už to není takový rozdíl a kdyby byla reklamace, tak to mám za rohem. Navíc jsme si tam už kupovali autosedačku, tak jsme věrni ![]()
@Elenore je fakt že pro tebe je ten Zlín blíž pro nás to už s tou Kopřivnicí vyjde nastejno, my chceme na autosedačku do Zlína do Pompa, že je tam mají dost levné, ty Römerky ![]()
@Jeannie2 píše:
Ahoj, muzu vam tady do toho prosim skocit? je to dlouuuuuha diskuze a nemam cas asi tak moc hledat - ale mate nekdo prosim trikolovou verzi???jak jste s ni spokojeni…nejaky plusy/minusy…jsem tak nejak zvykla na trikolku a hledam sportak-golfac se spojenou rukojeti…diky za pripadne reakce…
dezertuješ od snapu? ![]()
@verrru píše:
dezertuješ od snapu?
strasne me vytace ta nebarevnost u Snap 4…proste pro kluka je to tezky
a tenhle je v krasne modre tak porad strasne vaham ![]()
@Jeannie2 mají v Ově ve Fun Baby ve Vitkovicich.. nebo pred 2 mes meli, i modry i trojkolku nějakou
@sabi88 faakt jo? Mě přijde pompo strašně předražené
Jsem tam v okolí docela často, tak se ti tam můžu kouknout na ceny
Já jsem si šla původně také pro Romerku, ale nakonec jsme odešli s BeSafe - stejná kvalita, jen jiný výrobce - nějak víc naší Dorotce pasovala ![]()
@Elenore sestřenka tam byla a říkala že okolo 4tisíc, i když na pompo mi to přijde málo. To by jsi byla hodná kdyby ses mi tam podívala, my ještě přemýšlíme o Maxi Cosi Tobi je sice dražší ale právě uvidíme která víc malému sedne ![]()
@sabi88 Tak to mi přijde fakt málo
Až tam budu, tak se ti tam podívám ![]()
Holky, moc se omlouvám určitě to tu už padlo, ale můžete mi některá naosat šířku sedáku? pochopila jsem, že hloubka je 24cm, ale tu šířku nemůžu nikde najít ![]()
Ahoj Alexandra na MMB má Britax agile bezkonkurenčně nejlevnější, jinak jsem pídila i po náhradních kolečkách a sláva jsou k mání, takže hned jak začne trošku svítit sluníčko bez obav vyrážíme bez ohledu na to, že nebudou kolečka:)))
![]()
@vendulka34 píše:
Ahoj Alexandra na MMB má Britax agile bezkonkurenčně nejlevnější, jinak jsem pídila i po náhradních kolečkách a sláva jsou k mání, takže hned jak začne trošku svítit sluníčko bez obav vyrážíme bez ohledu na to, že nebudou kolečka:)))![]()
![]()
Mohla by jsi sem prosím tě dám ten odkaz na ty náhradní kolečka
? Díky ![]()
Holky prosím nemám čas vše dočítat, ale jak jste spokojený s kočárkem? nehrká, je i do mírného terénu a co skladnost jak je skladný do auta? a je lepší 4kolka nebo 3kolka???
díky moc ![]()
Náhradní kolečka mají na www.malvik.cz přední i zadní cca 700Kč za obě, dnes mi to potvrdila paní od nich mailíkem a myslím, že když případně zaútočíme na paní Alexandru z MMB sežene je za lepší cenu